Ga naar inhoud


BLAST3R

Aspirant lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door BLAST3R

  1. Ik ga eens kijken of ik de SAB 97 kan scoren. Dat ziet er uit als een goede prijs. Zo te zien is het LNB houder systeem min of meer hetzelfde, dus dat moet dan goed komen met mijn Triax multifeed houder.
  2. Hoi Sprietje, Dank voor de suggestie. Hoewel het er goed uit ziet, gaat dat inderdaad het budget een beetje overschrijden, haha. Ik waardeer je compleetheid wel! Als ik het goed begrijp, is de TDS 100 het nieuwe model van '110cm', en zou ik ook de (oudere) TDS 88 kunnen nemen. TDS 100 is wat slechter leverbaar zie ik al op verschillende shops. De TDS 88 kan ik eventueel tweede hands ergens vandaan halen. Ik heb ook nog de befaamde triple-LNB liggen van Canal Digitaal. Wellicht dat ik het eerst daar even mee probeer. De TDS 80 (78) zou perfect moeten zijn voor ontvangst op die kop had ik hier al gelezen. Mocht dat allemaal goed werken dan is de rest van de set-up wellicht overkill en kan dat weer verkocht worden. 🙂
  3. Goedenavond Sprietje, dank voor je bericht. Dat is slecht nieuws. Ik zal dus op zoek moeten naar een >100cm Triax. Wordt vervolgd..
  4. Hallo iedereen! Sinds kort heb ik 'voor de leuk' ook een schotel op mijn dak staan. Het betreft een Triax TDS-80, en dan specifiek het nieuwere model. Ook beschik ik over een Triax multi-feed LNB houder (de 'normale', met drie groeven). Mijn doel is om uiteindelijk Astra 1, 2 en 3 te kunnen ontvangen. Voor Astra 2 en 3 heb ik 2x Inverto Pro Wideband LNB's liggen die op een Inverto IDLU-UWT110-CUO1O-32P Multiswitch aangesloten zullen worden. Gezien de krappe afstand tussen de LNB's op de rail is het plan om voor Astra 1 een 'rocket' duo-LNB (Venton Rocket Twin) toe te passen. Uiteindelijk zou ik dan op Astra 2 en 3 zo'n beetje alles (tegelijk) kunnen ontvangen via Unicable, en voor Astra 1 maximaal twee kanalen tegelijk. Ik heb net al een beetje zitten spelen met wat combinaties en afstanden op de rail, maar het is me nog niet helemaal gelukt om alles perfect te krijgen.. Standplaats is Nijmegen, op een plat dak (eerste etage). Wie o wie zou mij op weg willen helpen? Alvast enorm bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...