Ga naar inhoud

HansSurfer

Leden
 • Aantal items

  142
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

1 Volger

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Hengelo ov
 • Interesses
  Schotel

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Leuk dat we gaan testen hoe de nieuwe lnb zich tov het ouder model gedraagd. Ik denk dat @Plepkeshenkie een vergissing heeft gemaakt op 4,8 Oost. Met mijn inverto black ultra is die transponder toch sterker dan de 8,8 dB Henk. Op 1,2 m CM is hij gewoon ook met bewolkt weer 13 dB. Ik zou graag een vergelijk op de horizontale transponders in de lage band willen zien. Hier is IBU het zwakst.
 2. Bij mij zijn beide transponders met 1,2 m CM altijd wel goed te ontvangen.
 3. Ik heb ook zo'n Sat-Priority switch die Sprietje liet zien. Hij geeft bij mij met 1 coaxkabel naar de LNB alleen beeld op de ontvanger die aan staat. Als ik de master (de VU+) erbij aanzet gaat daar het beeld naar toe. Het werkt volledig automatisch met een VU+ en een Octagon ontvanger.
 4. Ik denk niet dat ik er lak opsmeer. Alles wat tussen de reflector en lnb zit geeft demping. Ook de kap van de lnb geeft ontvangstverlies. Het ontvangstsignaal met een schone schotel lijkt me wel beter te zijn.
 5. Bij het schoonmaken van de schotel is me wel opgevallen dat het weer en de zon de kunststof heeft aangevreten. Op een aantal plaatsen was de kunststoflaag zo dun dat je het netwerk van gaas die voor de reflectie zorgt zichtbaar is geworden.
 6. Vorige week mijn dak vervangen, waarvoor mijn schotel gedemonteerd moest worden. Dat was tijd voor een schoonmaakactie en tegelijk heb ik de polarmount vervangen voor een nieuwe. De tegelvoet werd weer teruggeplaatst en de schone schotel weer aangesloten. De hoekmeter erbij en de schotel zo goed als mogelijk afgesteld. Wat een weer een verbetering is gewonden. MBC op 7,3 west is nu dagelijks te ontvangen. En er zijn op 31,5 west nog een paar zenders erbijgekomen.
 7. Vorige week mijn dak vervangen, waarvoor mijn schotel gedemonteerd moest worden. Dat was tijd voor een schoonmaakactie en tegelijk heb ik de polarmount vervangen voor een nieuwe. De tegelvoet werd weer teruggeplaatst en de schone schotel weer aangesloten. De hoekmeter erbij en de schotel zo goed als mogelijk afgesteld. Wat een weer een verbetering is gewonden. MBC op 7,3 west is nu dagelijks te ontvangen. En er zijn op 31,5 west nog een paar zenders erbijgekomen.
 8. Bedankt voor jullie bevindingen Diamond & Phoenixx, Bij mij is RasdTV in deze koude maanden ook sterker dan ooit. En speling wegwerken gaf bij mij ook duidelijk signaalwinst op,.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.