Spring naar bijdragen

Almerestad

Aspirant leden
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Almerestad

 • Rang
  Aspirant lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @satkijker: dank je. Ik ben ah kijken naar een schotel die groter is dan 1.20 meter, misschien 1.50 meter. 1.80 meter is wat te groot, kan opzich wel in een hoekje van de tuin. Inderdaad, risico van een 1.20 meter is dat ik misschien niet alle badr 4 ontvang en badr 5 en badr 6 al helemaal niet. Wel die risico niet nemen. CN arabic is helaas alleen op badr6.
 2. Dankje smetje, oke, dus 110 triax is dan bij deze afgeschreven..
 3. @satkijker: Denk je dat ik ook met een 1.20 meter schotel CN arabic kan ontvangen op badr/arabsat? kreeg de indruk van andere dat dat mogelijk is, maar jij bent de eerste die aantoonbaar bewijst dat je het ontvangt met je 1.80 meter schotel.
 4. Samenvatting: Nilesat Horizontaal is gewoon niet te ontvangen in Nederland, jammer. Voor arabsat heb ik een 1.80 meter schotel nodig. en dan kan ik CN arabic ontvangen en ik hoop de overige zenders ook.
 5. Ik heb een Triax 1.10 op badrsat 26° east, maar helaas ontvang ik weinig kanalen. Ik wilde graag cartoon network arabic ontvangen, die is te ontvangen op 10770V op 26 east, of op 12226V op Nilesat 7 West. Ik heb ook een 1.20 meter schotel op Nilesat en helaas ontvang ik geen enkele horizontale kanaal. Tweede vragen: hoe groot moet de schotel minimaal zijn om gewoon alle nilesat kanalen te ontvangen? En voor badr 4/5 (=arabsat)? Graag uw tips and ervaringen. (Ik heb een tuin om de schotels erin te plaatsen).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid