Ga naar inhoud

tejoo1961

Aspirant leden
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over tejoo1961

 • Titel
  Aspirant lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  deventer
 • Interesses
  satelliet

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. sorry mensen, maar de enige manier hoe ik dit heb kunnen oplossen is om de orginele vu image te flashen. pli, vti en dergelijke bleef ik het probleem houden. het is opgelost..maar
 2. na een update van openatv vanmorgen merkte ik dat mijn wifi het niet meer deed. onbekend draadloze netwerkinterface staat er bij de wlan. kan er ook niets mee..bij wifi netwerk zoeken vindt hij ook niets. iemand een idee..of liever een oplossing? alvast bedankt
 3. tuner B ook zo ingesteld : userband 2 verbonden ja dit t.m tuner h ingesteld en werkt goed op alle satellieten. helaas werkt open multiboot niet, anders had ik de configuratie ook in VTI kunnen laten zien, en wat hier mis gaat.
 4. ja hoor alles geprobeerd, zo gauw ik de keuze unicable lnb maak gaat ie fout , en zet er zelf weer de standaard lnb in. vreemd is als ik de schotel bv op 23 gr zet en dan kies geavanceerd zonder rotor en de 23 gr invul als satelliet ik netjes alle gegevens van de unicable lnb kan invullen. dat werkt dan ook gewoon heb alle zenders op deze satelliet. zal wel fout gaan met de combinatie rotor/unicable lnb we wachten het maar weer af. bedankt overigens voor je berichtje.
 5. goedenavond, wanneer ik in de tunerconfiguratie alle gegevens goed invul en dan kies voor de unicable lnb reset de box. In de pli 7.0 image werkt het wel tadeloos moet ik zeggen. Het nadeel van pli is voor mij het ontbreken van YouTube tv wat wel in de VTI image is ondergebracht. hier moet ik nu een apart mediaboxje voor gebruiken en is jammer. Iemand een idee hoe de configuratie in VTI zou moeten worden, of hoe YouTube tv in PLI te integreren is. ik hoor graag.
 6. tejoo1961

  tejoo1961

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid