Jump to content

powersofts

Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

About powersofts

 • Rank
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Breda, laminas 180cm 66Oost t/m 58West
 • Interesses
  Sat TV

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. schotel staat vast verankerd op een zestal punten vast aan de muur van het huis.Een aantal punten zitten op met dikke bouten op het beton vast.Heel degelijk, mischien wel te degelijk maar dat vind ik niet erg. ik heb dus geen tegelvoet met tegels.
 2. mijn 180cm offset heb ik ook uitgericht op 42oost turksat. dat is perfect met die zw wind. heb mijn draaibare schotel wel ff vastgezet met extra stangen zodat de actuator niet de volle klappen krijgt. schotel geeft geen krimp en staat toch op mijn dakterras dat 4mtr boven de grond is.
 3. ja precies fijn als je dat weet. aangezien ik in mijn geval dan alleen de 40west zou kunnen ontvangen is het voor mij niet de moeite waard. als de bomen er niet waren en ik 65west kon pakken zou ik het wel weten.
 4. een kleine 24euro voor die lnb heb ik gezien op internet. geen idee wat verzendkosten zullen zijn als iemand uberhaupt deze zou gaan bestellen.
 5. ik dacht dat ontvangst van 65graden west in Nederland onmogelijk was, maar ik sta hiervan te kijken dat het dus toch mogelijk is bij vrij zicht. Met mijn 180cm kom ik niet verder dan 58W, daarna komen de bomen :)
 6. Tot dusver kan ik in mijn uiterste west en oost situatie aardig wat zenders vd c band vangen op de satelliet 55West(intelsat34) en westelijker nog geen signaal kunnen vinden op mijn laminas 180cm met revolver. Aan de oostkant heb ik signalen gevangen tot 66oost(intelsat 17). Nu de boompjes kaal zijn wil ik gaan proberen op 58West en 68Oost toch signalen te vangen, welke freq./transponders/zenders komen in zuid NL het hardste door en zouden dus wellicht nu nét ontvangst kunnen geven? Ik hoor het graag van jullie. Ik heb 3 lnb's , Ku band en C band Lineair en C band circulair. Het zou geweldig zijn als ik deze dagen toch enkele zenders kan binnen hengelen op deze uiterste hoeken v/d clarke belt, toch?!
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy