Ga naar inhoud

powersofts

Leden
 • Aantal items

  81
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over powersofts

 • Titel
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Breda, laminas 180cm 66Oost t/m 58West
 • Interesses
  Sat TV

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. ja precies fijn als je dat weet. aangezien ik in mijn geval dan alleen de 40west zou kunnen ontvangen is het voor mij niet de moeite waard. als de bomen er niet waren en ik 65west kon pakken zou ik het wel weten.
 2. een kleine 24euro voor die lnb heb ik gezien op internet. geen idee wat verzendkosten zullen zijn als iemand uberhaupt deze zou gaan bestellen.
 3. ik dacht dat ontvangst van 65graden west in Nederland onmogelijk was, maar ik sta hiervan te kijken dat het dus toch mogelijk is bij vrij zicht. Met mijn 180cm kom ik niet verder dan 58W, daarna komen de bomen :)
 4. 11747v komt ook door na wat tunen maar is wel de zwakste.
 5. iets voor 21uur heb ik het geprobeerd en krijg in breda signaal van: 11785v, 11804h, 11843h,11862v. dat is het dan ook wel. prima beeld op bovenstaande met lami180
 6. Met mijn lami 180 had ik ontvangst begin van de avond op 2 van de 3 hierboven genoemde transponders. 11.053V gaf helemaal niets. Op dit moment(22.59uur) zie ik dat transponder 11015H weer weg is. Morgen nogmaals kijken.
 7. Weet iemand of er ergens feeds zijn van de opschoonactie op de waddenzee/waddeneilanden? heb overal al gezocht op internet maar niets kunnen vinden. Ik kan me niet voorstellen dat er nergens een satellietwagen staat , met verslaggever.
 8. zodra het weer , weer goed is ga ik het testen. het gaat nu waaien op nadering van sneeuw/ijsregen....voor nu bedankt.kan elk moment gaan sneeuwen.
 9. Helaas op de 68oost geen signaal.het was het proberen waard. bedankt voor het meedenken.
 10. 58West : let niet op de foutieve satellietnaam van 47west. mijn ontvanger gaat niet verder dan 47w, dus zit ik op deze satellietpositie de transponders handmatig te checken. ik moet dat nog eens even uitzoeken of je met de hand in openpli 'new satellite' kunt toevoegen aan de lijst. Overigens is bovengenoemde transponder op 58West dan ook echt de enige waar ik signaal op krijg.... 68Oost: voor wat betreft het verder draaien dan 68oost, kan de schotel technisch draaien tot wel 70gr oost maar vanaf ca 68oost staan er bomen (op afstand) in de weg. Nu die bomen totaal kaal zijn is het een kwestie van gewoon eens proberen of er wat binnenkomt. vandaar dat ik op 68oost wil gaan beginnen met de sterkste transponder.
 11. jawel, succes hoor. er is dus signaal, en volgens mij is dat nog best redelijk omdat ik op het randje van vrij zicht zit hier op 58w. 1boom staat in de weg. zo eens kijken of ik andere transponders kan vangen hier. en daarna naar 68oost proberen(zolang er nog geen sneeuw komt ). blij dat ik toch signaal binnenhengel op 58w.
 12. Bedankt december10 maar helaas geen enkel signaal op die frequentie...jammer. Als je tips hebt voor 68Oost hoor ik het ook graag.
 13. Tot dusver kan ik in mijn uiterste west en oost situatie aardig wat zenders vd c band vangen op de satelliet 55West(intelsat34) en westelijker nog geen signaal kunnen vinden op mijn laminas 180cm met revolver. Aan de oostkant heb ik signalen gevangen tot 66oost(intelsat 17). Nu de boompjes kaal zijn wil ik gaan proberen op 58West en 68Oost toch signalen te vangen, welke freq./transponders/zenders komen in zuid NL het hardste door en zouden dus wellicht nu nét ontvangst kunnen geven? Ik hoor het graag van jullie. Ik heb 3 lnb's , Ku band en C band Lineair en C band circulair. Het zou geweldig zijn als ik deze dagen toch enkele zenders kan binnen hengelen op deze uiterste hoeken v/d clarke belt, toch?!
 14. nou inderdaad. en waarom het beeld er eerst telkens 45min wel was is nu ook wel duidelijk geworden... beide keren dat de box ca. 45min aanstond, was ik aan het rommelen bij de tv(puur toevallig) en dan verdween 'zomaar ineens' het beeld. nou nu weet ik dat het niet zomaar was, maar dat er door de minimale beweging v/d hdmi kabel, het beeld stopte. dus ik moet me bewuster worden van die specifieke hdmi ingang op mijn tv. kan straks weer gerust slapen en.. vanaf nu weer lekker gaan draaien met mijn revolver opstelling...zo blij me! de kerstvakantie is voor mij begonnen, beter kan het niet. zal morgen de satellietwinkel bijpraten, is voor hun ook handig om te weten wat de oorzaak was.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid