Spring naar bijdragen

Phee

Aspirant leden
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Phee

 • Rang
  Aspirant lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Interesses
  natuur, boeken, studie, kind

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dank u voor het meedenken menneer trust, dat dacht ik ook, maar nope. Ook dat is het niet. Inderdaad, boven mij zijn nog 2 verdiepingen, dus 2 balkons, tegenover eerst veel bomen en in de achtergrond van de bomen weer woningen. Ik blijf gewoon proberen wat jullie schrijven, wat ik ergens zal zien, lezen etc. En een keer komt het weer goed.
 2. Bedankt menneer Sprietje! Ik heb van de canaaldigitaal pdf de lnb print afgedrukt, opgeplakt op mijn lnb en volgens waterpas gedraait (exact hoe het er staat). Dat is niet goed? Voor de rest heb ik niets meer gedaan. Schotel staat exact hoe hij stond 12jaar lang. Ook die 100E specialist heeft met de schotel niet gedraaid. Hij heeft alleen de schroeven aan de leuning meer dicht gedraaid. Ik weet echt niet wat het kon doen dat dat ding het gewoon weer niet doet. Zo een grote wind was er ook weer niet. Sorry, ik begrijp dit helemaal niet: " Verder zie ik dat je de duo-lnb zover mogelijk naar achteren hebt staan. Ik denk dat de duo-lnb verder naar voren gezet moet worden om beter signaal te krijgen. " Moet ik de lnb ergens heen verplaatsen? Of schuiven? Op andere balkonkant plaatsen (ik bedoel voorkant van de balkon, dat mag namelijk niet ivm het straat zicht of zo iets)? Werkelijk geen idee wat ik moet doen.
 3. Fotos vanaf mijn balkon hierbij, mocht het helpen. Ik heb alles conform deze handleiding geprobeerd: https://www.canaldigitaal.nl/uploadedFiles/canaldigitaal/content/Downloads/Installatie/installatiehandleiding-duo-lnb.pdf
 4. Beste menneer Sprietje, dat is dus dat irritante - ik kan het nergens heen draaien, ook al ik het zo graag zou willen doen dan nog niet. Enige wat draait is de kop, maar die is het (waarschijnlijk) niet. Ik heb ergens online zo'n tegeking gevonden die men moest printen, uitknippen, op de kop plakken en volgens de waterpas de kop draaien. Zo deed ik maar signaal deed niets. Zelfs geen 0,5% signaal verscheen. Ik heb dubbele kop, dus zou je zeggen dat tenminste een astra verschijnt. Nope. 0. Een vriend van mij probeerde te helpen, maar het zit zo vast aan de leuning dan hij dat zou moeten afschroeven. Ik weet nog 12 jaar geleden hadden wij ook moeite met het vinden van de signaal en toen was hier de menneer professional. (jammer jammer dat hij er niet meer is). Bedankt voor het meedenken!
 5. Sorry menneer ceesv, ik begreep het te laat en toen had ik weer geen tijd meer om te wijzigen of zoiets. Bedankt in iedere geval voor het niet verwijderen van mijn vraag!
 6. "Zijn vraag is terecht." <= Bedoelt u die menneer (kwam met zijn zoon) die hier twee keer geweest is en in totaal 6 minuten voor 100E? Hij heeft de satelliet iets harder tegen de balkon gedraaid.Verder niets. En nu werkt mijn schotel weer niet. U heeft voor uw 100E tenminste een werkende instalatie. Mijn 100E is op aan een niet werkende instalatie. De allereerste menneer (12 jaar geleden dus) heeft voor het uitrichten 30E gevraagd. Ik moest ook een groter schotel hebben, hij heeft toen een sab60 geplaatst voor 20 extra. Die menneer heb ik na mijn eigen pogingen geprobeert te vinden helaas, waarschijnlijk is hij al dood.
 7. Ik heb het geprobeerd, het lukt mij niet. Ook samen met iemand heb ik het geprobeerd, maar of te slechte signaal, of gewoon niet kunnen, weet ik niet. Weet u menneer of mevrouw beeheap, vragen kan volgens mij wel, als dat niet mag wordt dat door de administrateur wel verwijderd.
 8. Alstublieft ik zoek iemand die mijn schotel kan komen uitrichten. Ik heb 12 jaar satelliet, nooit problemen ermee gehad, altijd rond 90% signaal en nu sinds de grote orkaan kracht wind op 18 januari is mijn schotel helemaal de weg kwijt. Eerst waren wij tot 20 februari zonder sat, 20ste kwam een menneer, schotel binnen 3 minuten klaar, daar 50E voor neergelegd, maar goed hij deed het. Helaas 1 maart weer signaal weg. Menneer weer terug, ik weer 50E betaald. en sat was weer werkend. Maar nu opnieuw geen signaal. Ik kan me niet veroorloven om om de twee weken 50E aan iemand te betalen. Ik zoek iemand die het voor lowbudget/vrijwillig/lage kosten komt herstellen.
×

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid