Jump to content

Hoppetabenjamin

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

About Hoppetabenjamin

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Westland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan Passie en Dusk ook bij de 18+?
 2. Tivimate is inderdaad top. Maar of het op de Samsung werkt? Androidtv is daar geschikt voor en dat zit niet op alle Samsung.
 3. Natuurlijk betaal ik voor mijn tv. Maar vind dit wel een leuke ruil.
 4. Belgische vrienden kijken via mijn account naar Nederlandse tv en ik via hun account en yeloplay app naar de Vlaamse tv. Zo delen wij ook mijn videoland met hun Netflix. Gaat prima.
 5. Ik heb de Formuler z8. Het is een top kastje. App voor bijvoorbeeld iptv is mytvonline en wordt regelmatig geüpdate. Wat mij betreft het ideale kastje op dit gebied. Dan kan de pro alleen maar beter zijn.
 6. Google op trace xmas. Officiële muziek zender uit de uk
 7. Ik heb geen idee of ik de officiële website van een officiële muziek zender mag plaatsen. Deze heeft een live stream en die kan naar mijn Android tv streamen.
 8. Bestaat er een mogelijkheid dat iemand een m3u stream stuurt van een tv kanaal met alleen maar kerst videoclips. Jaja ik weet ik ben er vroeg bij. 😂
 9. Formuler z8 met mytv app. Ideaal.
 10. Je kan het doen via een VPN. Een verbinding via Duitsland en klaar.
 11. Een maand proef aangevraagd. Bevestiging binnen, maar niks werkt. Ook mijn tv Vlaanderen account blijft abonnementloos.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.