Jump to content

Hoppetabenjamin

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

About Hoppetabenjamin

 • Rank
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Westland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het is een bèta. Op dit moment haperend beeld. Leuk voor tv op slaapkamer als het straks goed werkt.
 2. Ik denk dat een chromecast voor 40 euro bij ***** net zo makkelijk is @grondstof.
 3. Deze zijn ip gebonden. Andere optie zou eventueel chromecast zijn. Dat gebruik ik ook op de slaapkamer. Werkt perfect.
 4. Dankjewel @rioflex
 5. Is er een mogelijkheid dat ik alleen de m3u url van Qmusic Visual kan krijgen? Ik kijk dit best vaak vanuit een iptv app vanaf mijn smartphone. Maar ik wil het graag in Tivimate plaatsen. Zodat ik het in smart tv kan afspelen. Alvast bedankt.
 6. Kan Passie en Dusk ook bij de 18+?
 7. Tivimate is inderdaad top. Maar of het op de Samsung werkt? Androidtv is daar geschikt voor en dat zit niet op alle Samsung.
 8. Natuurlijk betaal ik voor mijn tv. Maar vind dit wel een leuke ruil.
 9. Belgische vrienden kijken via mijn account naar Nederlandse tv en ik via hun account en yeloplay app naar de Vlaamse tv. Zo delen wij ook mijn videoland met hun Netflix. Gaat prima.
 10. Ik heb de Formuler z8. Het is een top kastje. App voor bijvoorbeeld iptv is mytvonline en wordt regelmatig geüpdate. Wat mij betreft het ideale kastje op dit gebied. Dan kan de pro alleen maar beter zijn.
 11. Google op trace xmas. Officiële muziek zender uit de uk
 12. Ik heb geen idee of ik de officiële website van een officiële muziek zender mag plaatsen. Deze heeft een live stream en die kan naar mijn Android tv streamen.
 13. Bestaat er een mogelijkheid dat iemand een m3u stream stuurt van een tv kanaal met alleen maar kerst videoclips. Jaja ik weet ik ben er vroeg bij. 😂
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.