Ga naar inhoud


Squillyz

Aspirant lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Squillyz

  1. Beste Cees en Sprietje,

     

    heb een kant-en-klare kabel met f-connectors van Maxview. Doorgemeten en zit geen breuk in. Aangesloten op de F-connector van tv. Signaalsterkte en signaalkwaliteit (sorry voor de verwarring) blijven op 0%. M.i. Heb ik dan helemaal geen signaal. Inverto black premium LNB op een Triax TDS 64cm. Zou toch moeten werken lijkt me.

  2. Mensen,

     

    alvast bedankt voor de snelle reacties. Als antwoord op de vragen:

     

    vrij zicht aanwezig. Geen obstructies. Transponders apart in de lijst erbij gezet. TV heeft de sat er wel instaan maar idd niet de transponders van Joyne. Heb begrepen dat FEC automatisch ingesteld wordt(?). Volgens de meeste sw moet de skew ongeveer -2,7 zijn. Met de klok mee dus en maar heel weinig. Heb sat Finder lite en SatCatcher gebruikt. Beide komen op dezelfde instellingen uit. Ten einde raad is wat te veel maar het frustreert wel 😳😳

  3. Beste allemaal,

     

    als nieuweling in de satelliet wereld loop ik direct tegen een probleem aan.

     

    Ik heb 3 LG tv's waarvan 1 voor de caravan. Dit is de 22TK410V. Standaard met DVBS(2) tuner. Nu heb ik een schotel aangeschaft met een single LNB. Ik heb met diverse software programma's en een satfinder de schotel uitgericht en het lijkt helemaal goed te zijn; maar toch niet. Ik krijg op geen enkele manier een signaal op mijn tv te zien. Sterkte en signaal blijven onder alle omstandigheden op 0% staan.

     

    Wat doe ik verkeerd of wat is/kan er niet kloppen? Ben zelf behoorlijk technisch onderlegt echter voor dit probleem kon ik zelf geen oplossing vinden en ook niets op internet. 

     

    Wil gebruik gaan maken van Joyne, alleen de CD satellieten (Astra) doen het ook niet. Op geen van de aanwezige televisies overigens. Zijn allen up-to-date qua software. Zijn redelijk nieuw.

     

    Hopelijk kan iemand mij verder opweg helpen. Zou het erg op prijs stellen.

     

    Groeten,

    Stan 🙂

×
×
  • Nieuwe aanmaken...