Jump to content

Sprietje

V.I.P.
 • Content Count

  28,030
 • Joined

 • Last visited

About Sprietje

 • Rank
  Sat4all verslaafd

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Roosendaal en Costa Calida
 • Interesses
  Schoteltechniek

Recent Profile Visitors

539,505 profile views
 1. Schade aan auto van Max $1,8 miljoen volgens Horner.
 2. Zo ziet het team rond Max Verstappen eruit:
 3. Toto Wolf heeft in strijd met de FIA-regels een bezoek gebracht aan de stewards na de crash met Verstappen. Alle teams zijn na afloop van het raceweekend op Silverstone er aan herinnerd dat het niet de bedoeling is dat de stewards bezoek krijgen terwijl er een onderzoek loopt.
 4. Als 1 zijde geen voeding door laat kan er op die zijde niet meer gekozen worden tussen horizontale- en verticale polarisatie wat met een spanningsschakeling van 13 of 18 volt gebeurt en kan ook niet meer tussen de hoge- en lage band geschakeld worden dat via een 22kHz signaal gaat dat over de middenader loopt.
 5. Je weet zeker niet dat er dit jaar een budgetplafond door de FIA is ingesteld? Het chassis van Max is in ieder geval ook niet meer bruikbaar zodat hij met een nieuw chassis moet gaan rijden.
 6. Natuurlijk laten splitters voor satellietontvangst dc in één richting door maar dat was de vraag van @tijert niet. Hij wilde gelijkertijd signaal hebben op zowel de WS6933 als op zijn tv en dan mag de lnb maar vanaf 1 kant de stuursignalen krijgen zoals @trust ook al opmerkte.
 7. Hoeveel merken wil je hebben die wel goed zijn?
 8. In principe heb je voor elke satelliet maar 1 transponder nodig om je schotel of lnb uit te richten. Als de schotel dan goed gericht is ontvang je alle transponders goed. Maar het is bijv. handig om een hele sterke transponder en een zwakke transponder te gebruiken. Als je met een hele sterke transponder begint, dan heb je de satelliet veel sneller gevonden. Daar draai je met de schotel niet zo makkelijk langs heen. Met de zwakke transponder kun je de schotel optimaal fijn af stellen. Een hele sterke ongecodeerde transponder op de Astra 23,5 is bijv. 12168V met de zender Ócko in mpeg2 en
 9. Lees gewoon de F1 racing sites. https://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=en&u=https://www.gpblog.com/en/news/89636/red-bull-hires-lawyer-to-investigate-action-against-hamilton.html&prev=search&pto=aue en https://racingnews365.nl/red-bull-neemt-advocaat-in-de-arm-schorsing-hamilton-zou-gerechtvaardigd-zijn
 10. Red Bull vindt dat schorsing van Hamilton gerechtvaardigd zou zijn en neemt daarom advocaat in de arm.
 11. In De Panne moet de triple-lnb precies 16 graden schuin staan. Gebruik hiervoor de bijgevoegde hoek.
 12. Dat kun je hier zien of ze er nog zitten: https://www.lyngsat.com/Astra-2E-2F-2G.html en https://nl.kingofsat.net/pos-28.2E.php Maar staat je triple-lnb wel op de juiste schuinte?
 13. Max heeft €750.000,- schade aan zijn auto door de crash en door de budgetbeperking een flinke klap voor red Bull.
 14. Max heeft vanavond het ziekenhuis verlaten nadat hij uitvoerig is onderzocht en er een CT-scan is gemaakt. Stand wereldkampioenschap 1 Max Verstappen Red Bull 185 punten 2 Lewis Hamilton Mercedes 177 3 Lando Norris McLaren 113 4 Valtteri Bottas Mercedes 108 5 Sergio Perez Red Bull 104 6 Charles Leclerc Ferrari 80 7 Carlos Sainz Ferrari 68 8 Daniel Ricciardo McLaren 50 9 Pierre Gasly Alpha Tauri 39 10
 15. Een onterechte overwinning van Hamilton.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.