Jump to content

Sprietje

V.I.P.
 • Posts

  28,609
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  294

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Roosendaal en Costa Calida
 • Interesses
  Schoteltechniek

Recent Profile Visitors

540,704 profile views

Sprietje's Achievements

 1. In de Engelse machinebouw wordt hoofdzakelijk BSF en BA-draad gebruikt. BSF staat voor British standaard fine thread BA staat voor British Asosiation. Deze wordt alleen voor kleine schroefdraad gebruikt en het maffe is dan naar mate het getal groter wordt hoe kleiner de schroefdraad. Is de draad kleiner dan 1/4 BSF dan gaan ze over op 2BA, 4 BA, 6BA enz.
 2. En ook de bijbehorende (steek)sleutels hebben ook een heel andere maatvoering. Voor een 1/4" W bout gebruik je een sleutel waar 1/4 W op staat. De bekwijdte van de sleutel is dan geen 1/4 inch maar veel groter. Voor een 1/4" UNF bout, gebruik je een sleutel met een bekwijdte overeenkomstig de kopmaat van de bout. Dit komt overeen zoals dat ook met metrische draad gebeurt waarbij je voor een M8-bout een sleutel van 13mm gebruikt.
 3. Whitworth-draad is heel wat anders dan UNF-draad
 4. Ik betaal nu bij mijn vaste pomp €1,359 voor de Euro 95 maar de meeste pompen zijn duurder. Diesel kost €1,199.
 5. Canal Digitaal zet in op CI+ module met virtuele smartcard na 28 januari. Dat is te lezen in Totaal TV.
 6. Inverto's Unicable II is pas op 20 mei 2014 gedemonstreerd op de ANGACOM beurs in Keulen en bestaat dus nog maar 7 jaar.
 7. Misschien heb je ook gekozen voor DVB-S i.p.v. DVB-S2
 8. In het algemeen is de verhuurder niet zo scheutig met het geven van de juiste informatie. Misschien kun je beter bij Hertzinger vragen die het spul heeft aangelegd wat de mogelijkheden zijn. Waarom nu dezelfde info op hetzelfde tijdstip?
 9. Ik dacht dat je wel een extra aansluiting kunt aanvragen. Dit kost natuurlijk extra geld. Ze moeten dan een extra coaxkabel vanaf een verdeelpunt naar je woonkamer aanleggen. Vraag dit maar eens na.
 10. Nee, in de houder zitten 2 sleuven. Bij een buis van 50mm breed valt de houder volledig in de buis, bij een buis van 30mm breed valt de buis in de 2 sleuven.
 11. Waarom zou de eerste uit de boot vallen? Die past toch op een arm van 20x30mm.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.