Ga naar inhoud

BBsat

Leden
 • Aantal items

  45
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over BBsat

 • Titel
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Amsterdam
 • Interesses
  fotografie, muziek, film en TV

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. BBsat

  Is mijn CI module brak?

  achterkant oranje, voorkant wit 😉
 2. BBsat

  Is mijn CI module brak?

  Wat bedoel je met Poolse crap? Kaart komt van Ziggo Als ik m zo in de box doe geeft de oscam webinterface geen reactie. niet in het bovenste slot, niet in het onderste slot
 3. BBsat

  Is mijn CI module brak?

  Op de kaart zelf staat NAGRA ?
 4. BBsat

  Is mijn CI module brak?

  Hoi Mimisku, Dank voor je moeite. Ik wordt een beetje moe van die VU+ ultimo. Ultimo ellende 😣 Geen idee waar het mis gaat. Helemaal opnieuw geflasht en geinstalleerd vorig weekend maar de problemen blijven. Een ander ding wat niet goed werkt is dat sommige timers niet goed opnemen. Sommige, dus de ene wel, de andere niet. Kabel, satelliet, gecodeerd of ongecodeerd, het kan overal voorkomen. Vooralsnog lijkt het random, en niet zomaar te reproduceren. Wat er gebeurt is dat er bijvoorbeeld van een ingeplande opname van een uur maar 8 minuten zijn opgenomen. Of 6 minuten en dan nog een stukje van 2 minuten. een gebroken opname dus. Het enige wat overeen lijkt te komen is dat als een ingeplande opname fout gaat, dat het stuk wat is opgenomen nooit echt langer dan maximaal 15-20 minuten is. Dit gebeurt dus nu ook zonder dat de CI+ module is geplaatst. Bijgaand nog een foto van de CI+ module.
 5. BBsat

  Is mijn CI module brak?

  De CI+ module vandaag door Ziggo opnieuw laten activeren. Plaats ik de module in mijn TV dan kan ik daar een uur gecodeerde zenders mee kijken zonder problemen. Ik ga er van uit dat langer ook geen probleem is. TV coax kabel is doorgelust vanaf de VU+ tuner, te weinig signaal lijkt me dus ook niet het probleem. (de TV zou dan immers eerder of meer problemen moeten geven dan de VU+ of blokvorming etc.) Plaats ik de CI+ module in de VU+ ultimo 4K dan lijkt er in het begin ook geen probleem. Echter na een kwartiertje komen de eerste onderbrekingen waarbij de zender uitvalt (dat bedoelde ik met glitches) en de module telkens opnieuw gaat authenticeren. Hoe langer je kijkt hoe erger het wordt. En de module en ook de VU box worden flink warm, duidelijk warmer dan wanneer ik de CI+ module uit de box verwijder en gewoon naar ongecodeerde zenders ga kijken. Er is genoeg ventilatie rondom de VU+ en de CI+ module wordt in de TV niet warm. Wat kan hier aan de hand zijn?
 6. BBsat

  Is mijn CI module brak?

  Hoi Codx, Bedankt voor je commentaar. Met de glitches bedoel ik ook iets anders maar daar wil ik ws een ander keer op terug komen. Ik vind even niet waar ik in VTI het signaal kan instellen van % naar dB's. Enig idee?
 7. BBsat

  Is mijn CI module brak?

  Ben bang dat ik die bestanden niet heb. Ook met zoeken in rootfs nergens te vinden
 8. BBsat

  Is mijn CI module brak?

  hmm in het bovenste slot werkt de module niet... wordt niet herkend
 9. BBsat

  Is mijn CI module brak?

  nee 2 sloten bij de ultimo 4k. Ik ga het andere slot proberen.
 10. BBsat

  Is mijn CI module brak?

  Ik had de CI meldingen uitstaan en die heb ik vanmorgen terug aangezet om te zien of dat iets zou opleveren. De meldingen die ik krijg is dat de kaart telkens opnieuw initialiseert Hoe kan dat? Ik heb de box uitgezet ruim 30 seconden stroomloos gemaakt, opnieuw opgestart met NED1 als startzender en de CI+ module opnieuw ingeschoven zonder kaart. na even wachten de kaart in de CI+ module geschoven en naar een gedecodeerde zender gegaan. Eigenlijk gewoon wat in t VU+ forum wordt aangegeven als setup. Dan komt de initialisatie melding en de zender wordt vrijgeschakeld. Alles lijkt goed te werken maar na een paar minuten gaat de kaart/module dus opnieuw initialiseren. Nogmaals; wat gaat er fout?
 11. BBsat

  Is mijn CI module brak?

  FCC staat uitgeschakeld. Tenminste in t menu bij applicaties staat het uit. Zijn er nog andere instellingen?
 12. BBsat

  Is mijn CI module brak?

  En ik heb ook op de TV een infopaneel gevonden wat de signaalsterkte aangeeft, waarde signaalsterkte en kwaliteit op de tv komen overeen met de VU+ Maarrr de CI+ module geeft in de TV geen onderbrekingen, in de VU+ wel Ik zie nu dat ik dit topic een verkeerde tag heb gegeven, Ik had vroeger een VU+ duo maar het gaat nu over een VU+ ultimate 4K Kan de moderator dat nog aanpassen
 13. BBsat

  Is mijn CI module brak?

  bestaat er voor VTI een plugin waarmee je kunt zien hoe de kwaliteit van het signaal is? Voor sat onvangst is er de satfinder plugin maar voor de kabel vind ik niets Of is het zinloos het Ziggo signaal te bekijken anders dan de waarde die in de infobalk staat?
 14. BBsat

  Is mijn CI module brak?

  Ja ik zal de CI module nog eens in de TV zetten en zien wat dat doet. Herinner me wel een topic waar ie in de TV geen problemen gaf maar in de VU wel. kan dat helaas niet meer vinden. En heren idd zoals Mimisiku al aangeeft en ikzelf ook al eerder aangaf, zonder CI geen ziggo hier. Of je moet alle keys hebben die worden aangegeven. geloof me ik zou ook liever die CI module in een lade bewaren Ceesv, dank voor je respons maar graag even de initiele posting lezen; signaal 99% en verse koka 9 met goede stekkers. Te sterk signaal zou dus kunnen
 15. BBsat

  Is mijn CI module brak?

  Hoi Tonski, je begrijpt het verkeerd, de splitter is altijd nodig, daar takt het internet vanaf. Google maar even op technetix MCP-03. Alex zonder CI+ module gaat echt niet in oud UPC gebied. Image is VTI 14 Is de versie van de module relevant? Mijn vrouw geeft vandaag aan dat er ook issues lijken te zijn bij ongecodeerde kabelzenders. Sat zender geven geen problemen bij de opnames. Zou het dan een brakke kabeltuner kunnen zijn? Het is een FBC tuner en in het juiste slot.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid