Ga naar inhoud

Sorenos

Aspirant leden
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Sorenos

 • Titel
  Aspirant lid
 1. Bedankt voor je antwoord; het is gebeurd na het overschrijven. Ofwel van de interne schijf, "knippen" naar de aangesloten externe harde schijf. En ik denk dat het daarvoor inderdaad tijd wordt... (leren van de commando's), ik zal kijken waar ik dat kan doen.
 2. Hallo Tonski, Dankje voor je antwoord, zal hiermee aan de slag proberen te gaan. Zou dit ook de oplossing zijn voor het überhaupt niet kunnen afspelen van de bestanden, of alleen de paden van de drives?
 3. Hallo iedereen, Waarschijnlijk is tijdens het overschrijven van bestanden (intern --> externe harde schijf) iets verkeerd gegaan waardoor op zowel de interne als harde schijven geen films meer afgespeeld kunnen worden. Er komt dan alleen een zwart beeld en ook de tijd blijft stil staan. Als ik een schijfcontrole doe, lukt dit wel bij de interne harde schijf, maar niet bij de externe harde schijven. En 1 externe harde schijf kan ook niet meer gezien worden door de laptop (geen pad toegekend). Heeft heel misschien iemand een idee wat er misgegaan is en/of wat ik zou kunnen doen tegen het probleem? Of om achter het probleem te komen? Alvast hartelijk bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid