Jump to content

johnno

Members
 • Content Count

  915
 • Joined

 • Last visited

About johnno

 • Rank
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Almere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. OK, bloot op het balkon mag dus niet in Dubai. Maar een fietstochtje zal toch zeker wel mogen? ##foto verwijderd##
 2. Ik woon al vele jaren niet meer in Australië, maar weet hoeveel waardering er daar bestaat voor BVN. Internetverbindingen zijn doorgaans nog heel traag en dus niet echt een optie. Verkeerde zuinigheid dus ook aan Nederlandse kant.
 3. Wij hadden in Nederland ook ooit een kabinet dat een einde wilde maken aan de vrij te ontvangen publieke zenders. Het parlement heeft daar toen gelukkig een stokje voor gestoken. Je geeft mediaministers de schuld, maar Vlaanderen en België hebben toch ook een parlement?
 4. Jij had dan waarschijnlijk SMS Controle al eens eerder aangevraagd en geactiveerd. Eind van het liedje bij mij is dat SMS Controle pas actief wordt nadat een activatiecode is ingevoerd. Die activatiecode zou dus na drie werkdagen in de brievenbus liggen. Voor die tijd kan ik dus online onmogelijk een afspraak maken bij de GGD.
 5. Jammer dat je dit voorstel pas op 2 april de wereld in slingerde. Een dag eerder zou het een geslaagde opmerking geweest zijn.😁
 6. Ik heb geen smartphone of tablet en moet voor de activering dus wachten op een brief. Punt 6 op onderstand lijstje lijkt dan de boel wel enigzins te vertragen. Of heb ik ergens iets verkeerd begrepen?
 7. Ik vewacht in de komende week de brief in de bus, maar mag nu al online een afspraak maken. Ik ben met dat proces begonnen maar heb de boel halverwege toch maar weer gestaakt. De DigiD naam en wachtwoord is nu weer niet genoeg en je moet ofwel een app installeren of een sms code aanleveren. Voordat ik dat allemaal geregeld heb ben ik een week verder, dus dat wordt toch weer bellen (tot ik een ons weeg, neem ik aan).
 8. Dat kan ik beamen. Ik heb twee twin en twee single Alps op mijn Visiosat. Geen van de vier heb ik ooit hoeven vervangen. De oudste twee zijn inmiddels meer dan 17 jaar in gebruik.
 9. Stabiele ontvangst van een zender op 70km afstand was al lastig in het dvb t tiidperk. De nu toegepaste dvb t2 techniek heeft dat dus nog veel lastiger gemaakt. Vergeet ook niet dat Goes maar 10KW in de aanbieding heeft.
 10. Eric Sykes en Tommy Cooper lieten al eens zien dat het ook nog anders kan.😁 sykes-cooper.mp4
 11. Nou, ik doe niet aan heiligverklaringen, en ben niet zo gauw een fan van iemand. Ik heb al eens eerder gesteld dat jullie beiden veel kennis bezitten, waar anderen van kunnen leren. Maar waarom dan de een de ander voortdurend in de haren moet zitten begrijp ik echt niet.
 12. Prachtig verhaal, maar waar in dit verhaal vind ik het bewijs dat een goede kwaliteit coax niet van belang is? Het geeft slechts aan dat een gestoorde ontvangst meerdere oorzaken kan hebben. Welnu, dat wist ik al en ik weet zeker dat Sprietje dat ook al heel lang weet. Overigens is de weergegeven passage uit jouw bijdrage niet in overeenstemming met wat je eerder zei.
 13. Volgens ene Drs. uit Dubai is alles wat in China wordt vervaardigd 'Chinese meuk'. De gedaanteverwisseling van het Loess Plateau is echter ook van Chinese makelij. https://www.youtube.com/watch?v=9C0_iApuIcU&t=52s
 14. Ik heb Koka van de zolder naar de huiskamer, en een prima dvb t2 ontvangst op mijn Mutant. Met de doorgeluste Samsung tv tuner was ik veel minder tevreden. Meerdere standaard coax kabeltjes geprobeerd, maar het signaal bleef hopeloos. Toch maar eens een kabeltje in elkaar getimmerd van de Koka die ik nog had liggen. En ja hoor, mijn tv tuner liet ogenblikkelijk een prima signaal zien. Zou de afschermingswaarde van de kabel dan misschien toch van belang zijn? Maak je geen zorgen, Sprietje.......het is alleen Drs. IJzerbout. De rest van ons heeft gewoon
 15. Hoef je je niet voor te schamen, want ook ik kende het niet, en ik ben in het Gooi geboren en getogen. Maar ik ga het zeker een keer proberen. De Gooische Moordenaar reed nog door ons dorp toen ik geboren werd, maar niet lang meer. Ik heb hem dus niet meer zien rijden.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.