Jump to content

johnno

Members
 • Content Count

  416
 • Joined

 • Last visited

About johnno

 • Rank
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Almere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, Donald is inderdaad niet echt dol op democraten. Zeker niet als ze daarnaast ook nog eens een donkere huidskleur hebben en dat komt in NYC vrij veel voor.
 2. De USA en Zuid Korea kregen op precies dezelfde dag te maken met de allereerste besmetting in het land. Dit artikel laat zien hoe beide landen er sindsdien mee om zijn gegaan en hoe ze er nu voor staan. Voor degenen die het Engels niet machtig zijn raad ik aan het adres even door Gtranslate te halen. https://www.theguardian.com/us-news/2020/mar/28/trump-coronavirus-politics-us-health-disaster
 3. Ik heb de kwaliteit van de zorg ook niet aan de orde gesteld. Ik heb het zorgstelsel 'ḱrakkemikkig' genoemd. Het zorgstelsel faalt juist danzij het gebrek aan die beschikbaarheid.
 4. Er worden momenteel doodzieke mensen geweigert in het ziekenhuis omdat ze zich geen ziektekostenverzekering konden veroorloven. Gisteren nog was hier in het nieuws dat een jongeman om die reden is overleden. Ja sorry hoor, maar dat is echt een krakkemikkig zorgstelsel.
 5. Je vergeet er een paar, Michel. I have a hunch that..... My gut tells me that.....
 6. Volgens mij ben jij even vergeten dat wij hier ook te maken hebben met inkomensafhankelijke bijdrage(n). Als we die meerekenen zijn we echt wat meer kwijt dan 100 euro per maand. Verder vind ik het niet reëel een vergelijking te maken met de USA. Je hebt het dan over het meest krakkemikkige zorgstelsel binnen de Westerse wereld. Hoe krakkemikkig het wel is, daar zijn de Amerikanen momenteel heel snel achter aan het komen.
 7. Volgens mij zegt Michel hier alleen maar dat Ab niet de schuld kan zijn van eventuele onjuiste informatie van het RIVM. Gezien het feit dat de man er al jaren niet meer werkt lijkt me dat een logische conclusie.
 8. Ik heb begrepen dat dit komt omdat in Duitsland op veel grotere schaal testen worden uitgevoerd. Daardoor is het opgegeven aantal besmettingen veel dichter bij het werkelijke aantal. Hoe het in belgië is weet ik niet, maar in Nederland wordt heel beperkt getest.
 9. Ik realiseer me dat dit off topic is, maar.... Dit brengt bij mij de herinnering terug aan een treinramp in 1977 in een voorstad van Sydney. Alhoewel het daar in mijn ogen nog een flinke stap verder ging. Terwijl dokters, verpleegsters en brandweerlieden met gevaar voor eigen leven mensen aan het redden waren..... Werden wachtende ambulances volledig leeg geroofd door gewetenloze monsters. Op een hoorzitting later werd de situatie beschreven als 'helden zij aan zij met ratten'. Het is niet te bevatten dat dit soort mensen bestaan.
 10. In het VK komen op korte termijn doe het zelf testen op de markt. Lijkt mij een goede ontwikkeling. https://www.theguardian.com/world/2020/mar/25/uk-coronavirus-mass-home-testing-to-be-made-available-within-days
 11. Zeer recent onderzoek op cruiseship lijkt aan te geven dat het virus veel langer kan overleven.
 12. Wat het plaatje extra treurig maakt is, dat het werd geschoten door een dame onderweg naar het werk. Ze werkt namelijk in een van de Londense ziekenhuizen.
 13. Plaatje geschoten in de Londense metro vanmorgen.
 14. Heb zojuist even de corona grapjes in het programma Op1 bekeken. De asociale omroepen zijn nu makkelijk herkenbaar geworden. Vindt je ook niet kiekiek?
 15. Dank voor je uiterst vriendelijke reactie. Nogmaals voor jullie informatie, ik zit zelf stevig gebeiteld in de risico groep, en kan dus ook onverwachts ernstig ziek worden. Ik ben dus, afgezien van bezoekjes aan de supermarkt, de hele dag thuis en ik ervaar dat niet bepaald als een pleziertje. Verwachten jullie nu van mij dat ik daar bovenop ook nog eens voor de goede orde een pest humeur in stand ga houden? Ik beloof jullie een ding. Mocht ik dankzij dit virus ernstig ziek worden..... En zelfs als ik eraan kom te overlijden..... Dan mogen jullie van mij rustig grapjes blijven maken hoor.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy