Ga naar inhoud

johnno

Leden
 • Aantal items

  320
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over johnno

 • Titel
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Almere

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Sorry, dat heb ik dan verkeerd begrepen. Niettemin ben ik van mening dat het soort beledigingen die ik heb weergegeven niet door de beugel kunnen. Maar jij denkt daar kennelijk anders over.
 2. Bedoel je het respect dat Dr Z ons dagelijk laat zien? Zoals: we zijn allemaal doof en blind en te dom om voor de duvel te dansen. Zoals: We zijn allemaal maar verschrikkelijk domme eikels. Dat respect bedoel je, ceesv?
 3. Wetenschapontkenners??? Misschien is het je ontgaan, maar je behoort in Nederland tot een 7% minderheid. Al die andere mensen zijn dus degenen die volgens jou doof en blind zijn, en te dom om voor de duvel te dansen. Uiteraard is het niet ondenkbaar dat ninefornews.nl dat minderheidspercentage aanzienlijk weet op te schroeven.
 4. Je hebt mij toch niet horen zeggen dat ik alijd tevreden ben met de zoekresultaten?
 5. Ja, dit was natuurlijk een prachtig moment voor Dr Z om gewoon maar weer wat te roepen. Laat ik het zo zeggen, op de compleet verdraaide onzin die jij verkoopt zit ik niet te wachten.
 6. ceesv, wil je eens duidelijk maken wat nou toch het nut is van dergelijke links. Ben je soms bang dat wij niet weten hoe we met google search om moeten gaan? Ik gebruik regelmatig google, bing duckduckgo enz. om dingen te weten te komen. Maar ik zoek de dingen op die ik wil weten.......niet die jij wil weten.
 7. Je zou ook een poster geheel of gedeeltelijk kunnen citeren. Dat is eigenlijk best makkelijk. Dan weten we waar je het over hebt.
 8. De journalisten van de Murdoch dagbladen verwoorden overduidelijk een afwijkend standpunt. En zoals je ongetwijfeld inmiddels begrepen hebt, zeker waar het klimaatverandering betreft. Vertel ons dan maar eens welke journalisten daar allemaal hun broodwinning hebben verloren. Of wil je nu soms gaan beweren dat de Murdoch pers niet tot de mainstream media behoort? In feite ontken je met deze bewering het bestaan van zowel linkse als rechtse media. Beide verwoorden immers verschillende standpunten.
 9. Een van de vele trieste gevolgen van de bosbranden in Australië. https://www.theguardian.com/world/2020/jan/17/hundreds-of-thousands-of-fish-dead-in-nsw-as-bushfire-ash-washed-into-river
 10. He ja, laten we de fabeltjes uit de Murdoch pers nog een keer herhalen. Dat is inmiddels heel erg ongeloofwaardig geworden, en zeker in Australië. Maar dat weet jij zelf ook wel.
 11. Juni 1999, dat is wel heel erg oud, en ik zie ook niet zo goed waar het jouw theorie ondersteund.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid