Ga naar inhoud

ReOke

Aspirant leden
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ReOke

 • Titel
  Aspirant lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Roeselare
 • Interesses
  Satellietontvangst en Sateliet TV

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. ReOke 4-12-2019 N.a.v de tweevoudige reactie op mijn vraag van gisteren , waarvoor dank, volgende bedenking: Gezien de vele problemen bij de Dreambox DM920 ultra HD 4K, voorzien van een Open Pli 6.2 Image met bijhorende Oscam, dit bij gebruikmaking van Providers TVV en/of Canal Digital, Joyne of andere, stel ik voor géén gebruik te maken van vermelde Providers. In mijn V-Box II zijn 33 Satellieten geprogrammeerd met op max. kwaliteit uitgemeten ontvangstsignaal. Normalerwijze kan ik zeer veel FTA zenders met buitengewone beeldkwaliteiet bekijken, indien mijn vastgelopen DM920 terug normaal functioneert. Bedoeling zou zijn in de nabije toekomst betaalzenders uit het brede gamma aan zenders te selecteren en te kunnen bekijken na aankoop van een geschikte Smartkaart en CA-Module, naast de vereiste software. Fast- en Blindscan moeten behoorlijk kunnen werken, evenals IPTV. Welke configuratie (Images & Oscams) heb ik nodig in de DM 920 om het beoogde doel te bereiken ? Dank aan wie een oplossing aanbiedt.
 2. ReOke 3december 2019 Ik ben in bezit van een originele (dus géén Clone) Dreambox DM920 ultra HD 4K, voorzien van 1xDVB-S2x Dual Tuner Multistream. De DM920 stuurt een V-Box II aan, die op zijn beurt een draaibare schotelopstelling aanstuurt via een actuator. Mijn V-Box II stuurt de schotel waar de Dreambox DM920 hem wil. Er werd een open pli 6.2 in de DM920 geplaatst met de zenderlijst van TV Vlaanderen. (Voor vaste opstelling van de schotel ) Nadat mijn schotel voorlopig door mezelf ingesteld werd op één satelliet Astra 19,2E kon ik probleemloos TV kijken en verliep het wisselen van zenders normaal gedurende de eerste dagen. Ik heb toen de schotel draaibaar ingesteld in de DM920 en vanaf dan liep het mis. De schotel bleef en staat nog steeds ingesteld op Astra 19.2E. Het probleem dat zich voordoet is telkens hetzelfde: De Dreambox start op, tot ik één normaal spelende zender krijg (bij mij is dit 3SAT op 19,2E ). Dan loopt de Dreambox vast en reageert niet meer op de afstandsbediening, noch op de instellingen op de Dreambox, terwijl de zender gewoon doorspeelt en normaal beeld afgeeft. Telkens ik heropstart loopt de Dreambox vast op 3SAT met dezelfde verschijnselen. Wat zou hiervan de oorzaak kunnen zijn en hoe kan dit verholpen worden? Intussen heb ik op verschillende forums rondgekeken (ook op sat4all) en meermaals kwam ik tegen dat er geen geschikte, goed werkende open pli zou bestaan voor de DM920. Mijn specifiek probleem kwam ook nergens voor. Met de Dreambox is voorlopg niks aan te vangen. Er moeten toch andere Images met bijhorende Oscam zijn, die wel goed samenwerken met DM920 ? Wie brengt de blijvende oplossing voor mijn probleem ? Beste dank voor wie wil helpen.
 3. ReOke 28-10-2019 Is Dreamset 2.4.11 of Dreamset 2.4.13 compatibel (om samen te werken) met windows XP-32 bits , Service pack 3 ? Zo neen, welke Dreamset versie dan wel? Dreamset werd gedownload in zip file van https://dreamboxedit.com/. en opgeslagen in zip file in de PC onder C: Program files via de verkenner. Hier werd de zip file geopend en opgeslagen in een map, vervolgens een snelkoppeling aangemaakt en geplaatst op het PC scherm. Telkens de snelkoppeling naar Dreamset nu aangeklikt wordt verschijnt op het PC scherm de foutmelding: Dreamset.exe - Entrypoint niet gevonden X Kan Entrypoint van procedure InitializeCriticalSectionEx niet vinden in DLL bestand KERNEL32.dll. Wat kan hiervan de oorzaak zijn - Hoe te verhelpen ? Wie heeft de oplossing ? Graag uw hulp. Dank bij voorbaat.
 4. 28-10-2019 Is Dreamset 2.4.13 of 2.4.11 wel compatibel met windows XP ? Telkensde snelkoppeling naar Dreamset aangeklit wordt verschijnt op het PC scherm de foutmelding: Dreamset.exe - Entrypoint niet gevonden X Kan Entrypoint van procedure InitializeCriticalSectionEx niet vinden in Dll-bestand KERNEL32.dll Wat is hiervan de oozaak ? Wie helpt met een oplossing ? Dank
 5. ReOke 2019-07-08 Cookie monster Dank voor uw tip. Deze is spijtig genoeg totaal naast de kwestie. Mijn vraag is, zoals beknopt gesteld, of iemand mij kan helpen met de van elke satelliet afgetapte zenderlijst via de TV, op USB stick geplaatst (.scm file) en ingebracht in de PC te bewerken, om daarna de gewijzigde zenderlijst(en) via USB stick terug in de TV te brngen. Met het in mijn PC aanwezige Chansort programma kan de zenderlijst maar gedeeltelijk bewerkt worden: De door elkaar staande zenders kan je met Chansort herschikken, hernummeren, verplaatsen of verwijderen. Spijtg genoeg kan je GEEN NEUWE ZENDERS intypen of MEERDERE ZENDERLIJSTEN SAMENVOEGEN TOT 1 ZENDERLIJST, waarna boeketten aangemaakt zouden kunnen worden volgens eigen keuze.. Dit zou blijkbaar wel kunnen met het Samy Go programma, maar enkel bij TV’s van het Type C en D. Mijn TV is een Samsung UE49MU6470. Vandaar mijn eerder gestelde vraag: Grote waardering voor diegene die kan helpen door een tip te geven, of een programma te vermelden of te bezorgen, dat aan Samsung TV’s Type E door manuele inbreng nieuwe zenders kan toevoegen en zenderlijsten kan samenvoegen. De Helpdesk van SAMSUNG BELGIE wenst geen medewerking te verlenen voor het oplossen van het gestelde probleem.
 6. ReOke 22 juni 2019 Ik beschik over een Samsung Smart TV serie 6 Type UE49MU6470 TV met ingebouwde Satellietontvanger DBV-S2 en kijk Satelliet TV met draaibare schotelantenne, zonder providertussenkomst. Met o.a. Channel List Editor Chansort 2017, programma van Samsung in.scm file, kan je binnengehaalde Satelietzenders van de verschillende satellieten via USB stick op de PC (hier Windows XP) bewerken en terug in de TV plaatsen. Je kan de door elkaar staande zenders met Chansort herschikken, hernummeren, verplaatsen of verwijderen. Spijtig genoeg kan je geen nieuwe zenders toevoegen. Via Internet kan je met het binnengehaalde Samy Go programma , wel Chansort .scm files bewerken en nieuwe zenders toevoegen volgens persoonlijke keuze, enkel geldend voor Samsung TV’s van het Type C& D. Grote waardering voor diegene die kan helpen door een tip te geven, of een programma te vermelden of te bezorgen, dat aan Samsung TV’s type E nieuwe zenders kan toevoegen
 7. Opnieuw via Astra 19,2°E Satelliet alle satellieten met bijhorende Transponders afgetapt naar de TV en de aftap op USB stick geplaatst. Vervolgens ChanSort 2017-11-30 Kanaallijst-Editor gedownload, USB stick in PC geplaatst en kanaallijst met behulp van ChanSort bekeken. Nu blijkt, dat in de TV zich veel meer afgetapte satellieten met bijhorende Transponders bevinden dan er nadien op de stick geplaatst werden, (nochtans uitgevoerd vlgs. de Samsung TV regels) Ook zijn een groot aantal noodzakelijke zenders niet aanwezig en dus niet weergegeven in de ChanSort Kanaallijst-Editor. Hoe kunnen de ontbrekende zenders toegevoegd en de overbodige verwijderd worden ? Kan iemand mij helpen aan een gedétailleerde handleiding van de ChanSort Kanaallijst Editor ? Mogelijks brengt die de oplossing.
 8. Via Astra 19,2°ESatelliet werden alle Satellieten met bijhorende Transponders afgetapt naar de TV. Totaal ± 3400zenders voorAstra 19,2°E alleen al:Free To air en gecodeerde zendersdoor elkaar, voor radio en TV Tijdens de aftap kregen enkel de zenders van Astra 19,2°E een genummerde en omschreven zendernaam. Van nr.01 tot ± nr.3400 kan ik alle FTA zenders, met een heel mooi beeld bekijken. Nu ontbreekt in de TV de LINK om de overige zenders van de opgeslagen Transponders met bijhorende Satellieten op het TV scherm te brengen, de zenders te herschikken, te verwijderen, of nieuwe zenders toe te voegen. Het Satellietsignaal wordt met een draaibare schotel Dia 120 cm opgevangen en zonder tussenkomst van Providers in de TV gebracht en door de ingebouwde Satellietontvanger verwerkt. Kan een stappenplan opgemaakt en opgegeven worden om het probleem op te lossen ? Wie helpt ?
 9. ReOke

  ReOke

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid