Jump to content

Ejoo1

Candidate members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Ejoo1

 • Rank
  Aspirant lid
 1. Zo even een update. Heb een andere ontvanger aangeschaft . Rebox 2020. Aangesloten en gelijk Astra 3 en natuurlijk de overige sattelieten. Het probleem zit dus echt in mijn Sab micro Se ontvanger. Heb de originele software opnieuw geladen, van alles geprobeerd en hij doet het niet op Astra 3. schotel en transponder instelling staat precies hetzelfde bij de Sab als bij de werkende Rebox ontvanger. Iemand nog een tip voor de Sab ontvanger? Heb wel een automatische schotel . Hij pakt geen Astra 3 , en ook geen fastscan
 2. Hoi Cees , schiet mij maar lek. Start net alles op en Astra 3 doet het ik heb afgelopen vrijdag de volgende transponders met Alden in gesteld astra 3 1 11934 27500. V. 3/4 DvD S2 2 12188 29900 . H 2/3 DvD S2 3 12110. 27500. H. 3/4 dvd s2 tig pogingen gedaan, en nu werkt het. Dus waar het aan gelegen heeft? lukt alleen nog niet met fastscan
 3. Even een update: Afgelopen vrijdag contact gehad met Alden Duitsland. handmatig de transponder voor Astra 3 erin gezet. Ze stonden al goed , ik heb dus een automatische schotel met 1 LNb . schotel stopt bij Astra 1 beeld, Astra 2 beeld, hotbird beeld. behalve dus op Astra 3 geen beeld, ook na het opnieuw inladen van de software van de Sab ontvanger, geen resultaat. misschien zien jullie nog iets op onderstaande of, of er iets niet klopt. Ik heb nu maar een andere ontvanger besteld. Rebox 2020, eens kijken of dit verschil maakt. of moet ik iets bij de LNb instellen?
 4. Dus even voor de duidelijkheid. Ik reset de Sab micro? draai opnieuw de schotel naar Astra 1. laad de software op nieuw, en start met fastscan zoeken op Astra 1. of vergeet ik iets?
 5. Heb je toevallig de software van de sab mico Se ? Zonder dat ik de zenders inlaad, dus als alle kanalen eruit zijn, laad hij ook maar een gedeelte op Astra 1 . en dan staat er nu een dubbele LNb op, Astra 3 vind hij niet. overigens heb ik onderstaand menu ook nog staan.zie foto. Staat daar nog iets verkeerd?
 6. Ik heb van Alden een update gekregen voor een USB , maar die werkte niet, mijn schotel met de nieuwste scc module heeft het zonder problemen gedaan. ontvangt ook de hotbird. maar met mijn oude besturing krijg ik hetzelfde resultaat met dubbele LNb als met de nieuwe. Vandaar dat ik de Sab verdenk( maar ik ben een leek ) mijn oude besturing en dubbele LNb geeft nu ineens ook geen Astra 3 Aanstaande vrijdag ga ik bellen met Alden Duitsland,ze zouden me helpen.
 7. Ja met de nieuwste ssc module draait hij naar Astra 3 ( enkele LNb) maar geen ontvangst met de oude module , draait hij naar Astra 1 , maar door de dubbele LNb had ik vanzelf Astra 3 en nu niet meer.
 8. Hallo, ik ben nieuw hier en niet al te Satteliet technisch maar vraag om advies/ hulp van jullie wat doet erop: Heb een camper met automatische Alden schotel, en een Alden Aio tv inclusief besturing en dubbele LNB Er tussen staat een sab micro Se. Ik ontvang Astra 1 en Astra 3 , een kan via fastscan de zenders van canaal digitaal ontvangen . Dus alles was goed . vervolgens vorige week een Alden ssc stuurmodule aangeschaft, samen met dezelfde sab micro Se ontvanger, en nog steeds Astra 1 , Astra 3 hotbird enz. Deze Alden Ssc ontvangt 8 voorgeprogrammeerde Sattelieten Alles was dus in orde opeens afgelopen zondag “ geen signaal” meer. Sab gereset, geen resultaat. Zenders via fastscan inladen —> geen resultaat. Schotel op Astra 1 gezet ——->. Kan een stuk of 300 zenders laden, meer niet ( zie foto) schotel op Astra 1 gezet ——> kan een 7 tal Astra 3 zenders laden( zie foto) Schotel op Astra 3 gezet ——-> kan geen zenders inladen, dus ook niet via fastscan. Alles terug gebouwd met oude Alden tv met besturing en dubbele LNB, en sab micro. Se. ——-> nog steeds geen Astra 3. ik kan slechts een 7 tal zenders op Astra 3 laden, terwijl schotel op Astra 1 staat. door bovenstaande handeling, heb ik uit willen sluiten of een andere stuurdoos ( Alden aio tv met besturing) en dubbele LNb een ander resultaat geeft. dat is dus niet het geval. Ik denk dus dat mijn probleem in de Sab micro ontvanger zit en niet in de nieuwst Alden scc module. met 2 verschillende stuurdozen, 2 verschillende LNb,s pakt hij Astra 3 niet meer op. Heb ook nog de nieuwste Software geladen voor de sab micro via de site van DVB- stand .com , helpt ook niet. ik ben dus een leek, geen Satteliet technisch , maar vraag om advies. is het juist dat mijn Sab het begeven heeft, of niet meer de juiste software kan geven? Of staat er een instelling fout? Foto, 3,4,5 Edwin
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy