Ga naar inhoud


JPW

Lid
  • Items

    83
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Spanje
  • Interesses
    oldtimers
    reizen met camper
    genieten van 't leven, is zo voorbij

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

JPW's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Beetje late reactie, maar don't worry, camper hoef ik niet te verplaatsen, is gewoon aan mijn huis. BTW ik woon in de streek v.d. kurkeiken, geen betere leermeesters dan de mensen alhier, worden gesnoeid om betere kwaliteit schors (kurk) te geven.
  2. Vandaag de top uit een kurkeik gezaagd, schaduw raakte net de onderkant van de schotel.
  3. Afdakje maken boven de feedhorns en geen last meer van regen of druppels. Alleen bij hevige stortregens helpt het niet, maar dan help ook geen grotere feedhorn
  4. Ik kan bevestigen wat @Sprietje schrijft, heb identiek dezelfde schotel. Een verschil van 3 graden op de schotelskew maakt wel degelijk een verschil, zeker bij regenweer. Zet de schotelskew terug zoals @Sprietje opgaf, en stel de Astra 19,2 zuiverder af. Het maakt een wereld van verschil bij regenweer.
  5. Toen de dieren nog konden spreken ... Mijn eerste PC was een IBM met 8086 processor, TWEE floppy drives en een matrix printer. Tekstverwerking WordPerfect en spreasdsheet Lotus 123. Daar kwam heel het dorp naar kijken 😀 Volgende was een Macintosh, grafisch heel sterk ... toen 😀
  6. ... niet in Belgie. En ja Sprietje, jij hebt mij destijds uitvoerig en duidelijk uitgelegd hoe ik de BigBisat moest uitrichten, in Spanje tussen Caceres en de Portugese grens, waarvoor mijn dank 😉 Het zijn bijna mijn buren, dus zal een identieke schotel met dezelfde LNB's en zelfde uitrichting wel werken, durf ik te hopen. Sorry voor de laattijdige reactie, even rondgetoerd aan de oostkust, en ik ben ook niet zoveel op 't forum. Hun TV-toestel is 5 jaar en zonder CI-slot, dus gebonden aan een externe ontvanger. En terwijl ik rondtoerde, hebben zij bij TV Vlaanderen een abo afgesloten, een BigBisat met 4 LNB's en een M7 MZ-102 aangeschaft (hun keuze). Zaterdag alles opgesteld, en het werkt (nu). Allen dank voor de info.
  7. Kijk eens bij mijn Locatie: ik woon in Spanje 😉 OK, dan zal het wss een VU+ worden, met een M7 CAM803. Het uitrichten van de schotel zal geen problemen opleveren. Bedankt voor de info.
  8. Hallo sat4all-members. Vandaag kennis gemaakt met nieuwe Belgisch/Australische inwoners in ons dorp. Deze zouden graag Belgische, Nederlandse, Franse en Engelse zenders bekijjken, en dus kreeg ik de vraag hoe ik dit deed. Daar we in the middle of nowhere wonen, is het enige alternatief TV Vlaanderen. Welke materiaal moet ik hen nu aanraden: de M7 brol of de Denson DS1010 V3A ? Beide worden (klaargemaakt voor TV vlaanderen) aangeboden door xxxxx Schotel denk ik aan wat ikzelf heb en tevreden ben : Cahors Visiosat Big Bisat met 4 LNB's voor Astra 1,2,3 en ... De schotel heeft vrij zicht van NO tot ZW, dus ontvangst zal geen problemen geven. Graag jullie mening, dank bijvoorbaat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...