Jump to content

astra19

Candidate members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About astra19

 • Rank
  Aspirant lid
 • Birthday August 24

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Utrecht
 • Interesses
  satelliet en kabel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nooit gebruikt, maar getest door de verkoper (deschotelshop). Ik had er een groter nodig. De Selfsat H30D Travelkit is ideaal voor het gebruik op vakantie, bijvoorbeeld indien u met de caravan of camper reist. Deze set kan echter ook gebruikt worden op de vrachtwagen of thuis op de gevel of balkon. Door het afwijkende ontwerp (plat) ten opzichte van een 'normale' schotelantenne, biedt deze zogenaamde vlakantenne vele mogelijkheden. De traveller kit wordt geleverd inclusief praktische en ergonomische koffer. On dit koffer zitten alle benodigde onderdelen, waaronder de Selfsat H30D vlakantenne en andere montage onderdelen. Door zijn geringe omvang, zal de Selfsat H30D vlakantenne niet of nauwelijks opvallen. Dit is voor veel mensen een uitkomst. Verder heeft de Selfsat H30D vlakantenne een geïntegreerde Single LNB, waarmee zowel de horizontaal als verticaal gepolariseerde signalen kunnen worden verwerkt. Deze vlakantenne bundelt dus zelf het signaal; dit in tegenstelling tot een normale (parabool) schotelantenne, waarbij de schotel het signaal bundelt en doorstuurt naar een centraal gemonteerde LNB. De Single LNB is geschikt voor de ontvangst van 1 satelliet, waarop ook 1 satelliet ontvanger kan worden aangesloten. De vlakantenne kan op meerdere manieren worden gemonteerd; alle benodigde materialen zitten in de bijgeleverde koffer. Informatie: Input satellite frequency: 10.7 ~ 12.75 GHz Polarisation: Vertical & horizontal Antenna Gain: 33.7 dBi @ 12.7 GHz Power consumption: 150 mA (max) Environment temperature: -30ºC to +60ºC Storage temperature: -40ºC to +80ºC LNB outputs: 1 Switch low / high: 0 KHz / 22 KHz LNB Output frequency: 950 ~ 1,950 MHz / 1,100 ~ 2,150 MHz L.O. frequency: 9.75 GHz / 10.6 GHz LNB noise figure at 25ºC: 0.2 dB (typical) Input VSWR: 2.5 : 1 (typical) Output VSWR: 2.5 : 1 (typical) Conversion gain: 60 dB (typical) Gain flatness: 6 dB p-p (max) Power supply: 12 ~ 14V DC (vertical) 16 ~ 19V DC (horizontal) Dimensions (W x H x D): 517 x 277 x 58 mm Weight: 4.5 kg Koffer en campingstatief ook bij, maar heeft en andere beugel er voor nodig. 70EUR, alleen afhalen in het centrum van Utrecht.
 2. Hmm dan weet ik niet wat ik kan doen. Mijn kabel is een van die zogenaamde "anti 4G-kabels". En ik heb geen probleem met mijn TV die zich op dezelfde locatie bevindt
 3. Prima, ik heb een Edision Combi gekocht. Maar ik heb nu al een klein probleem. Alle Ziggo zenders worden gedecodeerd zoals verwacht, maar de signaalsterkte en kwaliteit fluctueren constant, om de paar seconden, op alle zenders tussen 0 en 90%. De kabel past perfect in mijn tv zonder signaalproblemen. Het gebeurt op elk kabelkanaal. Satelliet werkt perfect. Weet iemand wat ik kan doen?
 4. Interessant, bedankt voor het uitleggen. Ik heb een Quantis Interactieve CI+ 1.3 Irdeto module. Het is zeer moeilijk om de kaart uit de module te verwijderen, maar de kaart is oranje aan de ene kant, wit aan de andere! Dus ik denk dat dat betekent dat ik een van irdeto heb? Nog een vraag: kan ik de gecodeerde programma's van Ziggo opnemen? Dankjewel
 5. Goededag, Ik ben op zoek naar een ontvanger en vraag me af wat de beste optie is. Momenteel heb ik een LG-tv, maar de tv werkt niet als ik tegelijkertijd satelliet én kabel probeer aan te sluiten. Dus ik zou graag een ontvanger willen vinden. Ik heb Ziggo TV via een CAM-module, momenteel niet aangesloten, en een satellietschotel wijst naar Astra2 voor britse TV ('Freesat', ik kom uit Schotland). Is er misschien een ontvanger met een goede EPG voor Ziggo en satelliet en die ik kan gebruiken om programma's op te nemen (misschien door USB?) onder de 130€? USB-opname is onstabiel met mijn LG TV maar was bijna perfect met de Samsung, dus ik heb gemengde gevoelens erover. Ik heb gelezen over Amiko en Edision, maar de meeste beoordelingen gaan over de IPTV-functionaliteit of blindscan en dat maakt mij niet uit. Goede bruikbaarheid is mijn prioriteit. Dankjewel!
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy