Ga naar inhoud


Loek6000

Lid
  • Items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Loek6000

  1. Dank aan ieder die mij heeft geholpen met het opzetten en meedenken van de installatie & configuratie, ik kan namen noemen maar dat wil ik niet met als eventueel gevolg dat ik iemand 'oversla' Sinds het begin stelde ik vooral vragen, weinig andere geholpen omdat ik er minder verstand van had, excuus daarvoor. Voorlopig blijf ik in deze woning, tot die tijd kan ik geen schotel installeren maar wie weet (ooit) verhuis ik en ziet het er weer heel anders uit, dan ga ik jullie weer lastig vallen 😛 Nogmaals dank!
  2. haha nou zo is het ook nog niet hoor maar inderdaad betekend dit ook afscheid hier, want 23.5 is de zender waar ik vooral naar keek gevolgd tijden Wimbledon op 28.2... De mannen van de GSO doen niets, want zoals gezegd vinden zij het illegaal zonder te weten wat ik ermee doe, maar dit schreef ik al in een eerder bericht.
  3. Dank allen Eerlijk gezegd weet ik nou niet exact wat er aan de hand is. Ik denk dat ik afscheid moet nemen van het kijken via de satelliet sinds ik deze woning heb. Veel plezier gehad met het installeren en kijken sinds 1997 - 2022†
  4. Gevolgd wat hier werd geopperd alleen zonder succes.. Geen enkele kanaal vind hij, met andere instellingen vindt ie maar een deel... Even een tussen vraagje: ik ga ervan uit dat de huiskamer de bovenste aansluiting is? Verder wou ik vragen of deze instellingen nog actueel zijn? zoals eerder hier geplaatst?
  5. Even ter aanvulling: ik weet even niet of ik in deze kast moet zijn of dat er een nieuwe kabel getrokken moet worden naar de huiskamer? Indien zo, dan laat ik het liever, aangezien dat eigenlijk geen mogelijkheid meer is zonder al te veel werk.
  6. Zo simpel was dat (niet meer) omdat ik bij het huren van deze woning geen internet had, kwam er een upc medewerker, die heeft het e.e.a. veranderd. 23.5 deed het daarna gewoon wel... Ik stuur hierbij een paar foto's: Op de POA-03-B stekker, gaat de kabel met groene label naar de modem. De blauwe gaat naar SEW 123 F
  7. @Old Satterhanddit levert bij mij niets op. @TonskidutchIk zal de CAI er nu tussenuit halen....
  8. Heb zonet gebeld met Herzinger en zij dacht dat het aan de storm kan liggen die er een tijdje geleden is geweest... Zij gaat nu onderzoeken hoe dat zit en dan belt ze me terug, want het gekke is, ik ontvang voor de rest alle satellieten.
  9. Hoe krijg ik dit goed dan, zoveel verstand heb ik er niet van......
  10. Smaragd inderdaad, met de instellingen die jij hier doorgeeft ontvang hij 47 kanalen maar daar zitten NPO, RTL etc niet meer tussen.... Ik ga nu een andere combinatie proberen (poort en ingang) Added: poort C, ingang 3, 64 kanalen
  11. Goeiedag :)

     

    Hier mijn adres:

     

    Riouwstraat 1, Amsterdam

  12. Jammer genoeg zie ik niets op hun site... Ik heb Herzinger meermaals gebeld in het verleden zelfs nog kwaad geworden want hun beweren dat ieder gebruik met een 'dreambox' -achtig boxje per definitie illegaal is (letterlijk) Ik gaf toen al aan dat het gebruik hierin helemaal niet illegaal hoeft te zijn, net als een motor (bewijs van spreken) 200 km kan rijden maar pas je zelf zo hard gaat rijden je dan pas de wet overtreed. Ze begreep mijn vergelijking niet.. Bellen heeft dus geen nut. Zou ik nog iets anders kunnen proberen?
  13. Alle satellieten werken naar behoren, alleen de 23.5 geeft aan dat afstellen niet is gelukt, dit is sinds een maand of 2. Wat doe ik precies verkeerd of is er iets veranderd bij 23.5? Ik zit dus op een gezamenlijk schotel netwerk van Herzinger in Amsterdam. Ik gebruik de gegevens van de site, maar dus 1 positie werkt niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...