Ga naar inhoud

Hans01

Leden
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Hans01

 • Titel
  Aspirant lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Naarden

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. En hoe ziet Hotbird 4k op CD 491 er dan uit hier zie ik een veel duidelijker verschil.
 2. Is er wel verschil tussen love nature HD en love nature 4k . Of is dit een mooie marketing stunt? Met heen en weer zappen tussen 100 en 101 van de CanalDigitaal zap lijst zie ik geen verschil (49 inch Sony tv). Duidelijk scherper en kleuren details wel zichtbaar op Hotbird 4k op CD 691
 3. Welke zenders, codering en waar, zijn er nu 4k / ultra HD te ontvangen ? Is er of heeft iemand een overzicht ?
 4. Bedankt voor deze info. Dan heb ik een tv in de aanbieding,,,,,,,,😁 Heb alleen nog geen 24 inch gevonden met hd resolutie met deze toepassingen. Was er bijna uit met een Hitachi 24HE2000 maar deze is niet HD.
 5. Voor een caravan opstelling : Ik beschik over een Amiko Hdmini satelliet ontvanger met een losse Canaldigitaal kaart.en een Samsung led.tv . Ik wil ( moet ) overgaan naar een cam 701 module voor ontvangst van viaacess 4k. Deze past dus niet in de Amiko ontvanger. De tv Samsung 24 inch heeft wel een CI slot maar geen satelliet ontvanger. Zal de decodering nog werken als deze niet in de satelliet ontvanger Amiko en dus zonder kaart maar in de Tv de kaart geplaatst is. Iemand ?
 6. Contact gehad met Canal digitaal maar geen oplossing van hun kant moet gewoon een nieuwe kaart kopen.
 7. Die zit in een Sony Bravia tv met satelliet ontvanger, aangesloten op Triax schotel 4 lnb met diseq switch.
 8. Met een CI module met wereldbol en losse kaart ervaar ik op de Canal digitaal gecodeerde zenders 4 seconden om te zappen . Bij free to air 2 seconden . Is dit normaal ? En hoe te verbeter als dat kan. Alvast bedankt voor jullie reacties
 9. Prijzig grapje dus om love nature 4k op Hotbird te kunnen ontvangen door een cam701 te moeten aanschaffen . Zijn er nog andere opties?
 10. Op het kanaal love nature 4k via de zender lijst van Canal digitaal krijg ik een melding dat deze gecodeerd is. ( Ik heb het abbonement Rijk waar het in zit ) klopt het dat mijn CI module met de wereld bol en losse kaart met mediaguard werkt en niet geschikt is voor deze decodering en dat love nature 4k op Viaacces draait ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid