Jump to content

Hans01

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

About Hans01

 • Rank
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Naarden

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prima . Drinken we een biertje van de Gooische moordenaar stoomtram
 2. Ziet er nu heel anders uit . Bedankt voor je uitleg en berekeningen. Signaal knalt er in. De hotbird lnb is niet aangesloten. Heb tijdelijk een kleine 60 cm schotel op kunnen stellen voor hotbird en deze aangesloten als 4e lnb. Die gaat als we weer buiten gaan zitten weer weg.
 3. Beste sprietje. Eerst even een dank je wel voor de tip van de app wat is deze goed, zeker voor camperen straks hierdoor zal installeren van de schotel een stuk sneller gaan. Nooit geweten dat de rail verkeerd staat dat ga ik volgende keer aanpassen. Nu de 97 cm schotel hangt wil ik de instellingen zeker gebruiken dus als je die kan berekenen graag. Kan ik ook een betere lnb op 19,2 zetten. Ik denk dat het signaal best wel sterk is en de lnb afstelling van de oude kleinere schotel hierdoor in 1 keer werkte bij de grotere.
 4. Hierbij foto's van de situatie. Met het beperkte zicht op Hotbird. Ik hen de grotere schotel geplaatst maar helaas geen verbetering . Wel is mijn 1 e vraag over de lnb afstanden op de houder van de kleinere schotel naar grotere gebleken dat die direct goed stonden. Rest voor mijn situatie een extra schotel voor Hotbird te plaatsen. Kan iemand mij zeggen wat de minimale grote voor Hotbird kan zijn ? Locatie Naarden. Wie weet kan ik die nog ergens neerzetten.
 5. Ik zit vast aan de plek waar de schotel kan staan en een boom die steeds hoger wordt waardoor hotbird is weggevallen en andere zenders al vaker storing geven. Het is het proberen waard.
 6. Een groter maatje schotel van 78 naar 97 cm om beter signaal te krijgen . Vraag : Zal de huidige 78 cm afstelling van de lnbs19,2-23.5-28,2 en 13 direct signaal geven op de groter schotel en is het een kwestie van fijn afregelen?
 7. Hoelang zullen zenders zichtbaar blijven als je de zenderlijst niet update, Iemand enig idee? Zoals Insight TV UHD.
 8. Een van de redenen om te kiezen voor Canaldigitaal is de goed beeldkwaliteit en het aanbod van UHD en 4k . Dit laatste is nog steeds beperkt en biedt weinig toevoegingen. Huidige grote led televisies komen pas echt tot hun recht met deze resolutie. Je zou toch verwachten dat dit een goed verkoop argument is voor Canaldigitaal. Het huidige UHD aanbod zijn voornamelijk demo' s met veel herhalingen of niet echt in UHD. LoveNature 4 k zie ik nauwelijks verschil met HD en 4k . Een van de weinige die nog een redelijk aanbod gaf is de zender Insight ( UHD en HDR ) maar die wordt v
 9. Probleem is opgelost al moest daar een interactieve tv instelling voor worden uit gezet. Zie ook uitleg bij Sony forum. https://community.sony.nl/t5/android-tv/beeld-op-nederland-1-2-3-niet-beeldvullend-bij-rest-wel-netjes/m-p/3736240#M9376
 10. Deze instellingen passen zich aan binnen het te kleine beeld. Wat kan er dan anders zijn aan enkel de 3 Nederlandse zenders ?
 11. Autocorrectie iets te enthousiast. Satelliet ontvanger natuurlijk Als het aan de tv ligt moeten alle zenders het doen is de conclusie van Sony .
 12. Gekeken wordt op een Sony android 55KG9505 via de interne dat ontvanger. Het beeld op NL 1-2+3 begint helemaal met een volledige scherm weergave maar na 2 seconden verspringt het beeld . Het verschuift naar rechtsonder. Andere zenders geven het probleem niet . beeldinstellingen van de tv vanzelfsprekend getest zelfs met behulp van Sony support. Doordat niet alle zenders het doen moet het aan Canaldigitaal liggen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.