Ga naar inhoud


dukard

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

dukard's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Ik vermoed in amplitude - de tijdbasis blijft imo constant. Als je op de 2 potmeters doelt die te zien zijn op de print dan is de middelste voor het afregelen van de "distortion" en de rechtsonder staat voor de fast/slow functie van de werking van het apparaat. Verder worden alle 'functies' met dip-schakelaars ingesteld.
  2. Dank voor je reactie - ik zal de opamps allemaal eens doormeten - echter heb ik met de 'goede' doos alle opamps al een keer met elkaar uitgewisseld maar dat gaf geen verschil ... het 'wakkelen' op de scoop bleef hetzelfde. Omdat de doosjes ieder een eigen voeding hebben - een muurwrat waar 2 x 18V AC uit komt heb ik die ook verdacht maar uitwisselen bracht ook geen result.
  3. ik heb een vraag over mijn Eela Audio EA921 Modulation Processor - het zijn 2 identieke doosjes, maar 1 - rechtse op de foto- geeft een ander en een beetje een "wakkelend" beeld op de scoop. De linker is wel stabiel. Zie hiervoor het YT filmpje ... Mijn vraag is dus waaraan dat kan liggen - ik heb beide doosjes al helemaal gerecapped - was ook nodig als ik de elco's testte - en ook van de rechter de spannings stabi's vervangen - tw. een LM317T en een LM337T. Ook de That 2155 VCA chip is vervangen in de rechtse doos. Iemand een idee wat er gaande is en hoe dit op te lossen ????
×
×
  • Nieuwe aanmaken...