Jump to content

--verwijderd--

Members
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

About --verwijderd--

 • Rank
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.nhnieuws.nl/nieuws/281126/a7-bij-knooppunt-zaandam-gevaarlijkste-stuk-snelweg-van-nederland Niet de weg is gevaarlijk maar de quasi formule 1 piloten die je daar altijd met een noodgang voorbij scheuren zijn dat.
 2. Ik vind de uitleg van Sprietje over dit fenomeen heel duidelijk.
 3. Bij het wisselen van energieleverancier kreeg ik 6 maanden NL-Ziet cadeau. Het werkt perfect op mijn Android TV. De beeldkwaliteit is iets minder dan van normale live-TV. Er zit een uitgebreide programma bibliotheek aan vast, je kunt veel dingen terugkijken. Lijkt me een goede oplossing voor TS.
 4. Het verschijnsel van verminkte ondertitels ervaar ik ook wel eens bij iTV* en Channel 4. Zowel met de Topfield als met de Rebox.
 5. Dit vonnis heeft mij versteld doen staan. In het algemeen vonnist de rechter in dit land nimmer ten gunste van de burger maar altijd in het voordeel van de overheid. En in het geval de burger wel gelijk heeft treedt regel 1 in werking: de overheid heeft gelijk. In zaken als de kosten van de identiteitskaart, de gluurverhoging (belastingdienst geeft inzage in de inkomens van huurders aan verhuurders) was de overheid razendsnel om er weer iets op te verzinnen ten nadele van de democratie en de burger. En hier, waar het gaat om mensenlevens, is er een rechter die beslist in het v
 6. Con het is gewoon een sociale huurwoning uit 2006. Isolatie is goed maar niet zo extreem als in mijn vorige woning. De AGPO combiketel is al ter sprake gekomen hierboven. Ik zal gaan informeren bij de verhuurder maar alle kans dat die het ook niet weten en zich er verder niet voor interesseren.
 7. Het bovenstaande was al met de radiatoren in de woonkamer dicht.
 8. De afgelopen week heb ik de watertemperatuur op 60 graden gehad en meer verbruikt dan voorheen en ook het op 3 na hoogste verbruik van de afgelopen 11 jaar gescoord. Wat ik als positief beleef is dat de opwarming van de woonkamer geleidelijker gaat. Er komt niet ineens een warmtegolf waardoor je het ineens erg warm krijgt waarna de temperatuur weer zakt en het als kouder aanvoelt. Nadeel is dat ik mijn kleine werkkamertje amper op temperatuur krijg. Dat ging al niet hard, maar nu duurt het een paar uur voor de thermometer de 18 aantikt. De radiator word ca. 37 graden. M
 9. Misschien heeft het iets met de rechten op toegang tot die mappen te maken. Dat je ergens moet aanzetten dat de app toegang heeft. Bij mijn Nokia had ik niet direct toegang meer tot de SD-kaart na de update tot 11. Ik heb alle eigen geluiden op de SD-kaart. Ook heb ze waar mogelijk naar de standaard mappen gekopieerd. Dat deed ik met de telefoon aan de computer gekoppeld. Is dat misschien een mogelijkheid voor je?
 10. Het dooit hier flink, de LNB's zijn al helemaal vrij.
 11. Sinds de nieuwe radar draait bij Wier, raken schotels gestoord en schiet het licht spontaan aan
 12. Hierover heb ik al eens een vraag gesteld op een Brits -niet satelliet gericht- forum. De zenders houden aan de +1 kanalen vast ook omdat men dan kanalen beschikbaar heeft die makkelijk omgezet zouden kunnen worden naar iets anders. Het proces om een nieuw kanaal te beginnen schijnt lastig te zijn. Zo ben ik althans geïnformeerd. Ik vind ze wel handig maar ook jammer dat het allemaal SD is. Van mij mogen ze best 4-SD +1 kanalen inruilen voor een dan wel FTA HD kanaal.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.