Jump to content

--verwijderd--

Members
 • Posts

  94
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by --verwijderd--

 1. Bij het wisselen van energieleverancier kreeg ik 6 maanden NL-Ziet cadeau. Het werkt perfect op mijn Android TV. De beeldkwaliteit is iets minder dan van   normale live-TV. Er zit een uitgebreide programma bibliotheek aan vast, je kunt veel dingen terugkijken. Lijkt me een goede oplossing voor TS.

 2. Dit vonnis heeft mij versteld doen staan. In het algemeen vonnist de rechter in dit land nimmer ten gunste van de burger maar altijd in het voordeel van de overheid. En in het geval de burger wel gelijk heeft treedt regel 1 in werking: de overheid heeft gelijk.

  In zaken als de kosten van de identiteitskaart, de gluurverhoging (belastingdienst geeft inzage in de inkomens van huurders aan verhuurders) was de overheid razendsnel om er weer iets op te verzinnen ten nadele van de democratie en de burger.

   

  En hier, waar het gaat om mensenlevens, is er een rechter die beslist in het voordeel van enkele doorgeflipte idioten die waarschijnlijk ook geloven dat de maanlanding in een Hollywood studio is opgenomen.

   

  Ik ben totaal niet op de hand van de regering en vooral niet de premier maar ze hebben zeker de nodige zorgvuldigheid in acht genomen door de avondklok pas in te voeren met steun van de kamer.

   

  Hoe vervelend en pijnlijk het ook is, we moeten echt voorkomen dat mensen gezellig bij elkaar op een kluitje gaan zitten en mogelijk het virus verder verspreiden.

   

  Dit zegt iemand die heeft meegemaakt hoe een bekende ineens door mensen in beschermende kledij per ambulance word weggevoerd om niet weer terug gezien te worden.

  • Like 2
 3. Con het is gewoon een sociale huurwoning uit 2006. Isolatie is goed maar niet zo extreem als in mijn vorige woning.

  De AGPO combiketel is al ter sprake gekomen hierboven.
   

  Ik zal gaan informeren bij de verhuurder maar alle kans dat die het ook niet weten en zich er verder niet voor interesseren.

 4. Op 10-11-2020 om 00:57, Con zei:

  Handleiding ketel;

  11.1 setpoint CV-begrenzing van 30-90 graden.

   

  Zie blad 26.

  handleiding_ultima_3_4_en_5_.pdf 1.48 MB · 10 downloads

  De afgelopen week heb ik de watertemperatuur op 60 graden gehad en meer verbruikt dan voorheen en ook het op 3 na hoogste verbruik van de afgelopen 11 jaar gescoord.

   

  Wat ik als positief beleef is dat de opwarming van de woonkamer geleidelijker gaat. Er komt niet ineens een warmtegolf waardoor je het ineens erg warm krijgt waarna de temperatuur weer zakt en het als kouder aanvoelt.

   

  Nadeel is dat ik mijn kleine werkkamertje amper op temperatuur krijg. Dat ging al niet hard, maar nu duurt het een paar uur voor de thermometer de 18 aantikt. De radiator word ca. 37 graden. Misschien dat er toch ergens een begrenzing op die radiator moet zitten, dat zal ik moeten gaan navragen.

   

   

  Voor wat betreft het schoonmaken, de plumeaus van de Action zijn te dik, maar bij de Blokker had ik nog een perfecte radiatorreiniger gevonden toen de winkels nog vrij toegankelijk waren.

 5. Misschien heeft het iets met de rechten op toegang tot die mappen te maken.

  Dat je ergens moet aanzetten dat de app toegang heeft.

  Bij mijn Nokia had ik niet direct toegang meer tot de SD-kaart na de update tot 11. Ik heb alle eigen geluiden op de SD-kaart. Ook heb ze waar mogelijk naar de standaard mappen gekopieerd. Dat deed ik met de telefoon aan de computer gekoppeld. Is dat misschien een mogelijkheid voor je?

 6. Sinds de nieuwe radar draait bij Wier, raken schotels gestoord en schiet het licht spontaan aan

   

  Quote

  Sinds de nieuwe defensieradar bij Wier draait krijgt Expert Meijer in Sint Annaparochie de ene na de andere klacht over storende schotelantennes, sneeuwbeeld op RTL en smartapparaten die een eigen leven gaan leiden.

   

  Quote

  Hij krijgt al weken telefoontjes over schotelantennes die weigeren. Klanten die klagen over televisiebeeld dat blijft staan, of zenders die storen.

   

 7. Hierover heb ik al eens een vraag gesteld op een Brits -niet satelliet gericht- forum.

  De zenders houden aan de +1 kanalen vast ook omdat men dan kanalen beschikbaar heeft die makkelijk omgezet zouden kunnen worden naar iets anders. Het proces om een nieuw kanaal te beginnen schijnt lastig te zijn. Zo ben ik althans geïnformeerd.

  Ik vind ze wel handig maar ook jammer dat het allemaal SD is.

  Van mij mogen ze best 4-SD +1 kanalen inruilen voor een dan wel FTA HD kanaal.

 8. Hier werk ik met Sweet Home 3D. Het is niet heel geraffineerd maar ook niet al te ingewikkeld. Voor mij geschikt genoeg om de mogelijkheden van bepaalde inrichtingsvariaties te onderzoeken.

  Het is vrij te gebruiken en beschikbaar voor Linux, MacOS, Solaris en Windows.

 9. 8 uren geleden, Penthe zei:

  Dan moet de HDD wel eerst de rust krijgen voor die in de rust stand springt dat gebeurd hier niet want de boel staat vrijwel altijd data te downloaden en dan gebruik je HDDs met TBs aan opslag. Een SSD valt voor dit soort zaakjes voledig af. En daar gaat dit topic ook over of dat een SSD altijd zinvol is en het antwoord is nee.

   

  Daarnaast heeft mijn buurman nu na 2 jaar al zijn 3e SSD in gebruik want de voorgaande waren in notime kapot, gelukkig maakt hij backups naar HDD van zijn foto collectie want anders. De beste man is fotograaf.

   

   

  Een SSD kan in principe vele TB's aan voor dat hij op is. Heeft de buurman misschien hibernate op de computer ingeschakeld staan?
  Of kijk anders naar een datacenter SSD, of download data naar een NAS.

 10. Een gewone HD kan in rust geraken en moet eerst weer opspinnen als Windows aanspraakt maakt op het bestandssysteem. Een SSD reageert instant.

  Een SSD geeft altijd winst, ook tijdens gewoon gebruik.

   

  Op Tweakers vraag en aanbod kun je vaak kleinere SSD's die maar een fractie van de levensduur hebben bereikt voor een appel en ei bemachtigen .

 11. ^ Dat denk ik ook. Twee aansluitingen: twee ontvangers.

   

  Je hebt zelf de Rebox aangeschaft begrijp ik, die zat dus niet bij de schotel. Dan moet je de Discq instellen. Het meest logisch is dat de LNB's op A en B zitten. Als je niks instelt word alleen LNB A doorgegeven. Vermoedelijk staat LNB 1 op Astra 2 gericht. LNB 2 zou dan op zoals gesuggereerd de Hotbird of Astra 1 gericht kunnen zijn.

   

  LNB's instellen doe je als volgt:

  Ga naar het menu

  druk op de blauwe toets op de afstandsbediening

  in het rijtje links ga je naar Dish Setting (mijn Rebox spreekt Engels)

  dan met pijl rechts > naar het rechter rijtje

  bovenaan bij Satellite klik je op OK

  in het rijtje zoek je dan 28.2E Astra 2 etcetera

  klik op OK

  ga omlaag naar Disecq Switch

  klik op OK en stel deze in op Disecq 1.0 <> 1 en druk weer op OK

  daaronder word de signaal sterkte met twee balkjes en als % weergegeven, als het goed is heb je nu signaal

   

  Doe nu hetzelfde nog een keer maar voor 13.0E Eutelsat Hot Bird etcetera

  zet deze op Disecq 1.0 <> 2

  check het signaal

  als je signaal hebt klopt het

  probeer het anders met 19.2E Astra 1 etcetera

   

  Het zou ook kunnen dat de Disecq nummers net omgekeerd zitten, kwestie van proberen.

   

   

  Als bovenstaande werkt kun je gaan scannen. Dat doe je via Service Search.

  Doorgaans krijg je behalve bruikbare zenders een enorme lading junk binnen.

   

  Wat ik zelf altijd doe is een Manual of Advanced scan. Per gewenste zender zoek ik de juiste parameters op en voer die in. Dan hoeven er veel minder ongewenste kanalen verwijderd te worden. De gegevens vind ik op lyngsat.com

   

  Let op dat als je gekozen hebt voor manual of advanced je nooit de instelling op auto of fastscan mag laten staan want dan word je zenderlijst vervangen.

 12. Naar aanleiding van deze vraag heb ik op mijn Rebox gekeken en geprobeerd maar dat werkte allemaal niet meer.

  Ooit had ik Youtube en Younatuurfilms geïnstalleerd maar beiden werkten niet meer. Ook kon ik op dat moment geen verbinding krijgen met de download server om apps te installeren. Alleen de internet browser deed het nog enigszins.

  Ik denk dat deze services van de Rebox door de tijd zijn ingehaald.

×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.