Ga naar inhoud

Markov

Aspirant leden
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Markov

 • Titel
  Aspirant lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik kreeg President al in Vleteren (BELGIE), maar ook aan de kust in De Panne gaat ie stukken beter ... Nabij de zee, en ver weg van bewoning, want er zitten veel kabels in de grond die storen ... Wellicht valt President hier weg, en krijg ik Monique, maar dan zijn er dus al 2 of 3 zenders op die 918, want ik kreeg ook al s Citrus ...
 2. Ik probeer de handleiding van mijn selfsat snipe3 te volgen ... Zet m op Home, duw dan op de diseqc knop voor 2 sec ... De blauwe led brandt, maar hoe krijg je de parabool zover dat ie dan gaat naar 19.2 of 23.5? De ontvanger zijnde een Hisense staat goed ... LNB power staat aan, en de ABCD staan ook juist ... Als ik dan een scan doe op een of andere sat dan beweegt de parabool niet, terwijl ie hoort te draaien, toch? Of moet je eerst alle 19.2, 23.5 handmatig verzetten, en dan de zenders zoeken, en dan die blauwe knop? Me dunkt staat er een update, die ik uitvoerde ... Maar je ziet geen versie op dat bestand, jammer .. via selfsat.com bereik je met de tab downloads https://selfsat-kor.static.beta.logicsquare.com/Download---Camping-Antenna.html Dank!
 3. WTV is geen probleem voor mij in firefox. Ik gebruik een HD scherm. Voor de vrt heb ik onderbrekingen op een HD scherm met chromecast, en niet op een kleiner scherm. Heb je geen probleem met je internetsnelheid?
 4. Die VRT streams werken bij mij steeds een 20 seconden, met VLC. Hoe komt dat?
 5. Vandaag was deze radio te horen op 630 kHz, een frequentie die amper een maand geleden nog diende voor de BBC 3CR (Three Counties Radio).. Ik zal mijn middengolf tuinantenne morgen weer eens juister zetten, om de sterkte in te schatten, op de autoradio was het relatief helder, iets beter dan op de 927, me dunkt, maar er is een regel voor de middengolf/lange golf, waardoor de 630 een stuk beter is dan de 927 .. Transmitter coverage in accordance to power (kw) during light hours with an average receiver, built-in antenna or 1 m wire in the summer kW Long Wave 700 1500 KHz -------------------------------------------------- 0.1 60 30 20 kilometres 1 100 50 30 10 200 100 70 100 500 300 150 1000 1000 500 300
 6. Vandaag is ie er weer, 927khz. Janis Joplin, 16u38 cet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.