Ga naar inhoud


ikkuniet

Lid
  • Items

    146
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ikkuniet

  1. ikkuniet

    batterijen

    Ceesv thx ik weet genoeg
  2. ikkuniet

    batterijen

    Ceesv, wat is het verschil , ja in grondstoffen , maar in eigenschappen, qua snelheid opladen, lang stroomafgifte, Bv in een vuilnisemmer, pepermolen niet een flitser, toetsenbord, weerstation, radio , maw overal waar ze inpassen, ik weet wat je bedoelt, in auto accu's heb je start accu,s waar cca belangrijk is, en in een camper accessoire accu's die heel lang stroom kunnen leveren .
  3. ikkuniet

    batterijen

    klopt, maar passen niet in de houder😁
  4. ikkuniet

    batterijen

    Vraag : omdat dit al uit is gevonden Wat is beter NIMH of LI-ION batterij en waarom. En dan moet er een lader bij voor 6 of 8 AA en AAA batterijen . Welke voor de betere batterijen En gewoon 2100 mAh Ze moeten in een dus moeten gewoon lang stroom leveren . voor gewoon gebruik, 1 keer kopen en er voor heel lang vanaf.
  5. ikkuniet

    Digi-d

    Nou en om dit proberen te voorkomen had ik al geschreven dat er een slot op mag.
  6. ikkuniet

    Digi-d

    Mijn vraag was waarom er zo veel gedoe was om via windows een digi d platform te bereiken, en zelf digi d is ontwikkeld om het de mens makkelijker en veiliger te maken , maar op een windows omgeving is dat dus niet zo , in ieder geval niet zo makkelijk als op een smartphone, zo goed uitgelegd, of is dit ook kolder. De fabrikanten zij met elk medium bezig om de boel veiliger te maken en dit was voor mij, dus het aanhalen van de tpm chip iets om te laten zien dat dit ook zo is, of is dit ook kolder. Ik weet dat je op een telefoon alles kan , maar ik vind een pc een stuk makkelijker werken en zeer zeker een stuk makkelijker kijken dan op zo,n klein schermpje, maar de generatie die opgroeit met een smartphone weet niet beter.
  7. ikkuniet

    Digi-d

    Ik zou bijna schrijven, overdrijven is ook een vak, maar dat doe ik niet, ik heb nooit geschreven dat het voor mij onoverkomelijk of te veel werk is, dat maak jij ervan. Het enigste verschil tussen internet bankieren en een telefoon applicatie is dat het internet een open platform is en een applicatie op een telefoon een versleutelde verbinding is tussen bank en eindgebruiker, maar dat wil niet zeggen dat er programma's zijn in welk besturingssysteem dan ook die gebruik maken van de zelfde techniek als op de telefoon, maar in het geval van, waar ik mee begon digi d is het er niet, Dar het windows platform al een stuk beter qua beveiliging is geworden bewijst wel het gebruik van de tpm chip, maar ik denk zelf dat het versleutelen van programma's op een pc beter is dan op een telefoon omdat een pc nog wel over een grotere rekenkracht beschikt, maar zo als alles dit zal ook zo lang niet meer duren . maar mag van mij op slot
  8. ikkuniet

    Digi-d

    elke pc is ook uniek via imei . serienummers en noem maar op . qua media is een computer, telefoon precies het zelfde, zij maken in bijde gevallen gebruik van een netwerk dus jouw pc of laptop is ook uniek en net zo als met een telefoon , je weet niet wie er aan de andere kant zit en je bsn nummer kun je gewoon doorgeven wat je soms ook moet dus dat maakt jou pc ook uniek . Er zijn instanties waarbij je een officieel document (chauffeurspas) alleen maar kan aanvragen via de pc of laptop en niet via een telefoon en digid heb je ook niet nodig en dit document is net zo erg als een paspoort, en word bij je thuisgebracht. Ik ben het wel met je eens dat mobiel bankieren veiliger is dan internet bankieren. En er zijn figuren die inbreken bij mensen hun pincode ontfutselen , dus de stap om limieten te verhogen is daarna niet ver weg.
  9. ikkuniet

    Digi-d

    Maar als je een AOW hebt is duizend euro net zo veel., maar goed ik ben begonnen met een vraag en we zijn bij een bank aangekomen, maar niemand weet waarom het via een telefoon je digid kan benaderen zonder te veel poespas en via een pc of laptop je toch wel veel moet doen om aan informatie te komen. Uiteraard voordat ik deze vraag stelde heb ik digi-d gebeld en de situatie uitgelegd, maar de jongedame aan de andere kant had volgens mij geen idee dat er nog mensen zijn die een pc I P V een telefoon gebruiken , dus daar niet veel wijzer geworden.
  10. ikkuniet

    Digi-d

    Mojo. klopt wat je zegt, ik denk dat dit soort programma's kijken naar het imei nummer van de telefoon wat uit 15 cijfers bestaat en uniek is en de combinaties die hier mogelijk zijn enorm is dus nog lang niet op .
  11. ikkuniet

    Digi-d

    Ceesv , normaal zou ik zeggen dat dit is wat iedereen denkt, maar in weze een grote flauwekul is, men wil om redenen die alleen onze lieve heer begrijpt je telefoon, je bank, norton antivirus, je film abonnement met cijfers, letters hoofd en special tekens beveiligd hebben , maar we kunnen 1 miljoen halen met 4 cijfers van je bankpas of creditcard, en dit al sinds jaar en dag , en dat gebeurd ook , en daar maakt niemand zich druk over.
  12. ikkuniet

    Digi-d

    Klopt ik ook , maar als ik naar de ING ga op mijn pc kom ik er niet meer in zonder mijn telefoon, er komt op mijn pc in beeld te staan ``bevestig met je app`` dit is nu hetzelfde gedoe als digi d, inloggen via de telefoon app heb je alleen een 5 cijferige pincode nodig, maar via de pc een hele toestand
  13. ikkuniet

    Digi-d

    Is de VDAB niet Vlaams, je zal gellijk hebben , hier krijgt iedereen zijn digid toestand van de overheid, https://www.digid.nl/aanvragen-en-activeren/digid-aanvragen/
  14. ikkuniet

    Digi-d

    Ceesv dat is bij jouw, ik krijg helemaal niets via sms, gaat bij mij via een koppelcode,
  15. ikkuniet

    Digi-d

    Als ik wil inloggen, op mij pc naar BV mijn ..... dus waar ik digi d voor nodig heb , is mijn procedure als volgt, de dienst vraagt met digi d of met een ander europees blabla, dus druk ik op inloggen met digi d ga je verder heb je een koppelcode nodig. Dan moet ik naar de digi d app op mijn telefoon word er om een pincode gevraagd, dan de volgende stap is de vraag koppelcode nodig deze bestaat uit 4 letters, deze letters vul je in op je pc scherm, het volgende scherm op de pc komt dan de QR code , deze scan je in met je telefoon en dan ben je ingelogd, werkt prima, maar via de telefoon alleen een stuk eenvoudiger,
  16. ikkuniet

    Digi-d

    In mijn geval met een Samsung telefoon, als ik inlog via digi d op mijn telefoon BV naar `mijn belastingdienst`` komt er te staan, Met de digi-d app, druk je op. Op het volgende scherm komt er te staan , op welk apparaat staat u digi-d app, krijg je 2 opties : Op dit apparaat, en : Op een ander mobiel apparaat, druk ik op, Op dit apparaat, kom ik in het volgende scherm vul ik mijn 5 cijferige pincode in,en ik ben ingelogd via digi d op ``mijn belastingdienst. ,. terwijl als ik op mijn pc wil inloggen eerst een koppelcode nodig heb mijn pincode moet ingeven en een Q R Code moet scannen , en dan pas ben ik ingelogd, dit werkt ook, maar op mijn telefoon een stuk makkelijker, dus daarom mijn vraag is er niet een programma zonder emulator dat gewoon digid doet als op een telefoon, en ik gebruik, mijn belastingdienst als voorbeeld, zou ook kunnen zijn , mijn pensioen, dus overal waar je digi d voor nodig hebt
  17. ikkuniet

    Digi-d

    Ik ben op zoek naar een digi-d ??? voor windows 11. Ik vind het raar als je BV naar mijn belastingdienst gaat op een windows pc en je moet inloggen met digi -d dat je je telefoon nodig hebt. Maar als je inlogt met, in mijn geval een Samsung telefoon,.. je niets meer nodig hebt dan je telefoon , want op een gegeven moment komt de vraag : digi-d op dit apparaat, dus op je telefoon, en dan ga je gewoon verder. Nu is mijn vraag : is er een windows 11digi-d programma die net zo werkt als op een telefoon.
  18. ja dat klopt, speelde al door mijn gedachte, maar is zeer zeker een optie, ik heb er al een paar gezien , ga ff denken wat te doen , maar thx
  19. Mensen, bedankt voor de reactie, zou het kunnen als er tussen de zendmast en de ontvanger er een paar torenkranen (1 km afstand) staan dat dit invloed heeft op de ontvangst, de zendmast staat hemelsbreed km of 10 van de mast af dus ik denk iets van een richtantenne, want de tussen de antenne en de zender staat voor de rest niets, behalve die kranen, en volgens de lijsten moet het bereik in nederland prima zijn, maar twee weken geleden van beverwijk naar den helder, langs de kust gereden en boven beverwijk tot een heel eind richting den helder gewoon heel slechte ontvangst tot geen ontvangst en dit met een pioneer dab+radio met active antenne tegen het voorraam .
  20. oke thx, wist ik niet, gaan we even op zoek waar de mast staat
  21. Ik heb hier een dab+ tuner van argon audio en daarop zit de hama dab+ fm antenne maar het signaal valt steeds weg, nu heb ik de plek van de antenne al veranderd, maat toch blijft dit zich voordoen . Ik ga nu maar voor een buitenantenne, maar welke. Wat is nu gewoon een goede buitenantenne zonder fm, passief of active , maar wat?
  22. In iedergeval werkt weer, dus thx
  23. Gisteravon al gekeken naar deze instelling en geschakeld tussen passtrough en downmix, geen noemenswaardig resultaat, net weer gekeken en veranderd van passtrough naar downmix en Idd geluid weer harder, maar blijft dit zo, dus de geluidsterkte als je naar een kanaal gaan wat BV dolby heeft?
  24. Als dit al behandeld is heb ik het niet gezien . Gisteravond besloten om maar weer is naar filmbox NL HD te gaan , film met jacki chan , maar na een kwartier al weer afgehaakt geluid was veel te zacht, alles helemaal open en dan te verstaan, terug naar welke zender dan ook geluidsterkte weer op een normaal niveau, dus al het geluidsniveau weer terug gesteld, toen weer naar filmbox, weer veel te zacht. Box opnieuw opgestart, in het nemu van de tv gekeken, en vanmorgen 23,5 opnieuw ingeladen , maar geen resultaat. Heeft iemand enig idee waarom het geluid van alleen filmbox zo zacht is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...