Jump to content

Esje50

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Esje50

 • Rank
  Sat4all Lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Plastic gewoon eraf gehaald. Was ook geen gezicht. Nu netjes en het stickertje terug geplakt..
 2. Ik heb hem ook aangeschaft. Maar om de box zit een plastic folie getrokken maar als ik dat eraf haal dan verbreekt de garantie zegel achterop. Wat moet ik nu doen?
 3. Goedendag ik sta op het punt de Trio 4K aan te schaffen maar zijn er betere boxen van deze prijsklasse? Van andere merken bedoelt. Gr.
 4. Wat is de afstand van de 2 middelste lnb houders? Of zit ik ze verkeerd erop.
 5. Op welke manier moet beide lnb houders op de triax rail geschoven worden? Daar bedoel ik mee beide Astra’s in het midden. Op welke manier moet beide lnb houders op de triax rail geschoven worden? Daar bedoel ik mee beide Astra’s in het midden. Op welke manier moet beide lnb houders op de triax rail geschoven worden? Daar bedoel ik mee beide Astra’s in het midden. Op welke manier moet beide lnb houders op de triax rail geschoven worden? Daar bedoel ik mee beide Astra’s in het midden. Op welke manier moet beide lnb houders op de triax rail geschoven worden? Daar bedoel ik mee beide Astra’s in het midden. Op welke manier moet beide lnb houders op de triax rail geschoven worden? Daar bedoel ik mee beide Astra’s in het midden. Op welke manier moet beide lnb houders op de triax rail geschoven worden? Daar bedoel ik mee beide Astra’s in het midden. Op welke manier moet beide lnb houders op de triax rail geschoven worden? Daar bedoel ik mee beide Astra’s in het midden. Op welke manier moet beide lnb houders op de triax rail geschoven worden? Daar bedoel ik mee beide Astra’s in het midden.
 6. Dank je. Gewone lnb is niet mogelijk dus, moet het smal zijn?
 7. Vandaag weer eens m’n oude hobby opgepakt uit de schuur. Ik wil mijn Triax voorzien met de originele multifeed. Vroeger gebruikte ik Alps omdat ze smal waren maar die worden niet meer verkocht. Welke single lnb’s kan ik het beste kopen?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy