Jump to content

Testaccount

Members
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

About Testaccount

 • Birthday 05/05/1989

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Olk/ Ralingen in Duitsland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Testaccount's Achievements

 1. Op het dak wordt het sowieso niet de eerste komende jaren. We hebben een eterniet dak. Waardoor we deze waarschijnlijk moeten vervangen wanneer we geld hebben. Dus de Luxemburgse kanalen laat ik zitten.
 2. wat bedoel je met dakantenne voor Luxembourg? als extra schotel of is 1 schotel voldoende. Momenteel is er eentje op de balkon geplaatst. Ik wil dat verschijven naar een statief of wat dan ook, zodat de balkon vrij is voor gebruik. Of op het dak. Moet nog kijken, de spullen zijn goed genoeg op de kabel na ga op zoek naar een 3fach kabel, iemand een merk ? met koper erin en ook qua schotel is het te groot of valt het mee?
 3. Moet er bij vermelden, gaat inderdaad snel qua geld als je wat betere spullen neemt. zou dit voldoende moeten zijn? ik moet geen switches of wat dan ook meer nemen, en gewoon dezelfde manier van aansluiten zoals we hier hebben? Ik wil alleen dat je per kamer niet op dezelfde kanaal moet zitten etc, en dat je dan ook eigen decoder kan gebruiken. Bij de kabel staat dit> Abkürzungen: - KU - Kupfer - CCS - Stahl Kupfer weich - PEG - PE-physikalisch geschäumt - PVC - Polyvinyl Chloride - APA - Al/Polypropylen/Al
 4. Ik moet alles vanuit Duitsland halen, in Duitsland ken ik niet zoveel Sat shops waarbij ze goede service hebben. Wat voor kabel raad je me aan? welk merk etc heb een winkel kunnen vinden: ××××××× ,waarschijnlijk bestel ik alles daar.
 5. Zo even wat informatie opgehelderd. LNB: Schotel: Halterung: Simpele 25CM kabel: Totale kosten zijn: 182,- dit is met alles, of mis ik iets??
 6. Vandaar dat ik mijn vraag hier ook stel natuurlijk. Wat mijn situatie is, en wat ik daar dus bij nodig heb. zoals gezegd, doe ik al het voorwerk dus uitzoeken, installeren, vergipsen etc.(meeste werk wordt dus door mij gedaan) En dan wordt dat laatste stukje gedaan door een geleerde die met pensioen is. ik zou graag gewoon willen weten welke hardware ik nodig zou moeten hebben en waaarom, zo leer ik dus wat nieuws, en kan het voor later weer nodig hebben de kennis.
 7. Niet alleen aansluiten heb ik het over. Alle kabels moeten ook nog worden vergipsd en alles in de muur. De stroomkabels doe ik ook alles zelf, aansluiten en het verbinden met elkaar doet het bedrijf, dit allemaal om kosten te besparen.
 8. Monteren en in de muren stoppen doe ik alles. Om zo kosten te besparen op elektro monteurs. Het vinden van alle zenders laat ik door de vader van mijn vrouw haar zus de vriend doen. Hij is met pensioen maar nog volop bezig. Met elektro. Ik moet alleen alles voorbereiden en aansluiten.
 9. Ik heb het huis pas gekocht. Heb nog andere dingen wat ik moet renoveren. Kosten daarvoor zijn 45K dat zijn kosten die moet ik sowieso uitgeven. Daarom is TV extra en moet dus minimaal. @Mojo dit is voldoende? Dit is in principe wat we nu hebben dan, alleen dan 4 aansluitingen extra. Wat voor mij erg belangrijk is dat je niet gestoord wordt, of allen op dezelfde kanaal moeten zitten om TV te kijken. En de ontvangers goed werken. Dan is het dus alleen schotel + LNB met 8+ uithangen -> kabels naar elke kamer. En dat is het ? Voorkeur dan ook voor bepaalde grote schotel etc? Voor de hotbird was als extra. Zag dat er velen op Tweakers daar praten. Maar als dat te moeilijk wordt hoeft het niet. Alleen als de Duitse kanalen ontvangen kunnen worden dan. Ik woon aan de grens met Luxemburg. Dus als mensen werken in Luxemburg en wonen waar ik woon ze wat meer keus hebben was leuk geweest. Maar niet een eis. De schotel die ik toen had genomen is 1M groot lekker groot sowieso dacht ik is beter voor ontvangst, maar had het dus fout. Ik ben sowieso van plan een nieuwe schotel aan te schaffen voor de nieuwe huis.
 10. Momenteel hebben we een schotel wat goedkoop was ken de naam niet meer, volgens mij een onbekend merk en was vrij goedkoop 45,- volgens mij. De quad LNB doet het goed tenminste nu nog. We hebben geen tweede tv waarbij we de sat aansluiting nodig hebben. Deze blijft ook in deze woning gewoon. Voor de nieuwe huis wat we hebben gekocht wil ik een compleet nieuwe schotel aanschaffen en die dus configureren op maat.
 11. dat zou betekenen dat ik dus een extra LNB zou moeten aanschaffen? In dit geval zou ik dat niet echt willen. Dan gewoon bestaande Astra en Hotbird zou voldoende moeten zijn. Wil ook complexiteit voor de installatie zo laag mogelijk maken namelijk.
 12. Wat wil ik kunnen ontvangen? 1. Alle duitse zenders. 2. Luxembourg zenders, als die er zijn. 3. Eventueel andere zenders. ~~ De betaalde zenders moeten dan gewoon via decoder gaan of wat dan ook, of via IPTV boxen die ze van de ISP krijgen. Ik biedt alleen de "gratis kanalen aan" Ik heb dit zelf gekocht via ******** en daar stond QUAD LNB FHD. 4 ausgangen. en geen switch gekocht als ik me goed herinner. Dit moest niet van de installateur toen der tijd.
 13. Testaccount

  Testaccount

 14. Hi all, Ik ben doorverwezen door Tweakers, om hier mijn vraag beter te vragen. Locatie object: Olk / Ralingen 554310 (Duitsland) Extra informatie: In Duitsland wordt er nog volop via schotels TV gekeken, en zijn de meest belangrijke zenders zoals RTL etc daarop ook vaak te zien. Volgens mij is Duitslandd op Astra 19.2, maar wil misschien iets meer satellieten ontvangen, mocht dat niks verhinderen. Wat wil ik kunnen ontvangen? 1. Alle duitse zenders. 2. Luxembourg zenders, als die er zijn. 3. Eventueel andere zenders. ~~ De betaalde zenders moeten dan gewoon via decoder gaan of wat dan ook, of via IPTV boxen die ze van de ISP krijgen. Ik biedt alleen de "gratis kanalen aan" Inleiding: Ik heb pas een huis gekocht, moet nog de sleutels krijgen. Ik moet hier een grote renovatie doen. Daar zit ook de stroom/TV bij. Het is een oud huis met twee verdiepingen waarbij ik van beide verdiepingen een aparte woning wil maken, dus ook eigen ingang en alles ( en dus een verdieping wil verhuren) Wil daarom dat wanneer huurders TV kijken hier geen hinder vinden. Wat moet er gerealiseerd worden: 1. Beide woningen voorzien van een TV aansluiting. 2. Geen hinder bij TV kijken (voorbeeld? KamerA kijkt RTL1, en kamerB wilt RTL2 kijken dat dit mogelijk is en niet problemen veroorzaakt. 3. Dit is voor de huurder zelf, dat wanneer die bijvoorbeeld een eigen decoder gebruikt, hier geen problemen mee zijn om het te gebruiken. Wat heb ik momenteel: Momenteel in onze apartement hebben we een schotel op Balkon met 1 LNB die 4 uitgangen heeft. Alle 4 de kabels gaan in de huis naar elke kamer die we hebben gekozen. Woonkamer, kinderkamer, werkkamer en de slaapkamer. Ik heb nier kunnen testen helaas, heb geen tweede tv waarbij ik de tv aansluit en kan kijken wat er allemaal gebeurd. Budget: Budget voor de TV moet niet al te veel kosten omdat de huis me al genoeg heeft gekost, en we ook nog andere renovatieprojecten hebben. Budget 200,- dat is inclusief kabel, als het echt niet kan maar dat is echt max 250,- Hopelijk kan iemand me hierbij helpen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.