Ga naar inhoud


stevy77

Lid
  • Items

    35
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

stevy77's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. @ceesv De reden hierachter is echter niet om naar Britse en Fr-TV stations te kijken, maar om toegang te krijgen tot hun ADSL-boxdiensten, voor het bekijken van NHK Premium : "Kan ik in België via ADSL kijken met een box om Freeview Britse of Franse terrestrische TV te ontvangen? en welke apparaten heb ik daar nodig?"
  2. Wat over deze optie om vanuit Belgie UK/FR TV te ontvangen? Er wordt vermeld : By ADSL using a box and paying a subscription. All offers from the different operators include the 25 free TNT channels. (Door ADSL te gebruiken via een box en een abonnement te betalen. Alle aanbiedingen van de verschillende operators omvatten de 25 gratis TNT-kanalen.) "Kan ik in België via ADSL kijken met behulp van een box om Freeview Britse of Franse terrestrische tv's te ontvangen? en welke apparaten heb ik daar allemaal nodig?"
  3. Kan ik in België Freeview UK of Franse terrestrische TV-stations bekijken met een terrestrische antenne ? En welke apparaten zijn er allemaal nodig?
  4. "NHK World Premium kan men via DVB-T bekijken ofwel via Freeview via Groot-Brittannië of via https://www.free.fr/freebox/ ( https://www.sfr.fr https://www.bouyguestelecom.fr/ ) via Frankrijk " Als ik een Britse of Franse DVB-T set top box koop, kan ik dit dan in België kijken met een terrestrische antenne? PS, ik geef de voorkeur aan TV i.p.v. DVB-T en wil liever geen internet streamingdienst (Toober)
  5. Ik bestudeer elk advies "TV Japan" (hetzelfde als JSTV en NHK Premium) is door iedereen zonder abonnement enkele uren per dag te bekijken. Free to air Hoeveel minimale antennegrootte is er minimaal nodig om deze 4 sats vast te leggen? https://www.lyngsat.com/tvchannels/us/TV-Japan.html Position Satellite Beam EIRP (dBW) Frequency System SR FEC Video Lang. Encryption Packages Source 119.0°W EchoStar 14 Spot A27 0 12282 R DVB-S 8PSK 21500 2/3 MPEG-4 SD Jpn Nagravision Dish USA B Eckart 120409 127.0°W Galaxy 37/Horizons 4 North America C 4100 H DVB-S2 8PSK 30000 5/6 MPEG-4 HD 1080 Jpn PowerVu Mike 4 211219 94.9°W Galaxy 3C North America H Ku DSS Jpn Videoguard DirecTV USA NK 190314 103.0°W T10/T12 Ku DVB-S2 Jpn Videoguard DirecTV USA Kyl 416
  6. Dank u voor de info Voor 'C-band LNB' Kan ik mijn universele lnb gebruiken voor C- band? Is een satellite antenne van minimum 115cm OK?
  7. hetzelfde als JSTV, NHK Premium kan door iedereen op die manier zonder abonnement verschillende uren per dag bekeken worden. Free to Air
  8. @SprietjeWe hebben het eens bekeken en er zijn geen grote gebouwen in de richting van de antenne. NHKpremium kan door iedereen op die manier zonder abonnement verschillende uren per dag bekeken worden. Free to Air Ik kies voor deze optie omdat het goedkoopst is en zonder abonnement kosten, enkel de kost van een antenne. Maar misschien kan je ons nog meer technisch advies geven? Kan ik vb. dezelfde tuner blijven gebruiken (Astra) ?
  9. @SprietjeHallo, Voor mij is er nog altijd verwarring i.v.m. de 3 kleuren codes op de afbeelding van lyngsat.com i.v.m. de KU en C band. (Zie afbeelding boven). Is er een mogelijkheid dat ik NHK premium kan bekijken op de KU band Intelsat20 in plaats van de CU band ? Mijn vraag is eigenlijk kan ik NHKpremium bekijken zonder abonnement, meerdere uren 'free to air' ?
  10. Ook aangeduid op deze kaart. https://en.kingofsat.net/beams.php?s=148&b=268
  11. @Sprietje Hallo, bedankt voor je antwoord. Nog een vraagje : Als ik het goed begrijp is NHKpremium met mpeg4/HD hetzelfde als DVS-S2, dat tot de KU band behoort. Is dat juist ? Ik dacht als het dezelfde transponder is dat het ook in dezelfde band behoort ? https://www.lyngsat.com/Intelsat-20.html
  12. @Sprietje Bedankt voor je antwoord. Als ik onderstaande info bekijk (zie links) zou het toch mogelijk zijn met een kleinere diameter. In België zie ik 44,8 dBW en dan zou een antenne van ongeveer 105 cm nodig zijn. Sommige gebruiken zelfs 80 cm ? https://en.kingofsat.net/tp.php?tp=2813 https://www.lyngsat.com/maps/footprints/Intelsat-20-Europe-and-Africa.html
  13. Hallo, Mijn huidige antenne en ontvanger is sinds kort niet meer in staat om NHK japan te ontvangen. Ze broadcasten in digitaal formaat en ze raden mij aan om een nieuwe antenne aan te schaffen met een diameter van minstens 1,8 meter (!) en een speciale digitale tuner en smart card. De antenne zou ook een LNB (Low Noise Block Converter) moeten hebben. Zie https://nhkworldpremium.com/en/guidance Nu is mijn vraag : Aangezien deze antenne extreem groot is : is dit toegelaten om op een gewoon dak te installeren ? Waar kan ik dit kopen (ik zie meestal 150 cm als standaard). Zijn er andere mogelijkheden om NHKworldpremium te ontvangen in België met een kleinere antenne ? Dank alvast bij voorbaat voor jullie suggesties. Steven
  14. Onlangs is mijn Sky SD kapot gegaan, waar ik al jaren zo aan gehecht aan ben, Dus ik heb Sky+HD aangesloten op Sony-recorder RDR-HX1010 (alleen SD, geen HD) met scart, wat een zeer laag geluid geeft : Ik moet het volume op een bereik van 60+ zetten, Zijn er manieren om de volumes te verbeteren tot een normaal niveau (bereik rond de 25)? Misschien AV-uitgangscomponenten gebruiken in plaats van scartkabel? Kan dat de volumes verbeteren? Ik heb geen technische kennis van deze kabeluitlijningen en een beetje chaos in mijn hele systeem. (PS, ik verbind Sky+HD met tv met HDMI, maar ik ben om meerdere redenen dol op het opnemen op mijn RDR-HX1010) Dank alvast om mij te helpen !
  15. Weet er iemand of ik de Firma "Pace" kan contacteren die deze ontvangers gemaakt heeft ? Ik vind deze firma niet direct terug op het internet .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...