Ga naar inhoud

PLsat

Leden
 • Aantal items

  47
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over PLsat

 • Titel
  Sat4all Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Kvraag mij af of het probleem idd niet eerder is dat voor een deel van de kaarten (die beginnen met 130) de rechten op deze twee zenders niet goed staan.
 2. Ja, maar ik kijk met een M7sat801. Veel Nagra mapping is daar niet aan. 😀
 3. Ik heb identiek hetzelfde probleem. Bij mij is mijn klacht daarover nog in onderzoek door de technische dienst. Het is toch wel bijzonder eigenaardig dat e-sports one en TV Drenthe enkel met een ingebouwde smartcard mogelijk zijn, maar Vixen HD dan wel ook voor de losse kaarten beschikbaar is gekomen Het gaat mij niet om die twee zenders, maar het is toch hemeltergend dat het drie weken moet duren eer er zo'n antwoord komt. Ik kan mij trouwens niet inbeelden dat ook maar iemand voor die twee zenders overschakelt naar een andere ontvanger en smartcard.
 4. Net nog eens gekeken. "Geen geldige smartcard". Hetzelfde fenomeen als bij E-sports. Zit in mijn pakket, maar de kaart is niet vrijgeschakeld. Heb dat eens gedurende 3 weken aan de klantendienst proberen uitleggen voor E-sports, maar niemand die het snapt en ik heb het na 3 weken dan maar opgegeven.
 5. Bij mij werkt TV Drenthe met Basic+ van Tvvlaanderen ook niet. Ontvangt eigenlijk iemand met een Tvvlaanderen abonnement die zender ?
 6. Maar Mezzo was al een tijdje zo beschikbaar, maar TVVlaanderen communiceert daar nooit over. Die 4g was vroeger ook zo met Eurosport. Ik vermoed dat dat iets te maken heeft met beperkingen die door de zenders worden opgelegd, maar wat de exacte reden is, is mij ook niet bekend.
 7. Voor wie het interesseert, Playboy TV is bij TVVlaanderen toegevoegd aan het Live-tv aanbod.
 8. En dat gaat volgens mij ook zou blijven, want als ik mij niet vergis was er aangekondigd dat deze enkel met de ingebouwde smartcard ontvangbaar zullen zijn.
 9. Ook via sat zijn de wijzigingen nu doorgevoerd. Twee XX-zenders zijn verwijderd uit de zenderlijst en via sat is Vixen HD toegevoegd. Dorcel-tv en Dorcel XX zitten ook in de zenderlijst, maar gaan niet open met een M7sat801. Blijkbaar enkel mogelijk met ingebouwde smartcard en niet met losse smartcard. Geen idee of de nieuwe zenders nog en wanneer worden toegevoegd in de live-tv.
 10. Idd is de prijs van een "oud analoog" kabelabonnement hetzelfde als de prijs van een digitaal. Het enige verschil is blijkbaar dat ook de huurprijs van een decoder wordt aangerekend bij het digitale televisie-abonnement. Ondertussen zijn bij TVVlaanderen de namen van de Play zenders aangepast. Misschien een detail, maar toch behoorlijk slordig, het cijfer komt vlak achter de naam Play, zonder spatie, daar waar er wel degelijk een spatie in de officiële naam staat.
 11. In de live-tv zijn nu de wijzigingen aan de zendernamen van Vier, Vijf en Zes uitgevoerd en zijn ook twee X-zenders verwijderd. De nieuwe X-zenders werden (nog) niet toegevoegd.
 12. Maar is er geen verschil in prijs tussen een abonnement op analoge kabel-tv en het basisabonnement van digitale tv ?
 13. Ik denk niet dat het zomaar éénmalig een ci-cam met kaart is, maar dat hij bedoelt dat je daarnaast nog een abonnement op het basisaanbod moet nemen.
 14. In alle geval hebben de bestaande zenders nu al hun nieuwe naam en nieuwe logo. De website is ook vernieuwd en noemt nu Goplay. Geen app zoals VTMgo natuurlijk. De zenders zitten bij Telenet en die gaan ze niet via een app aanbieden. Chromecasten van de programma's gaat niet lukken.
 15. Wel als het werkt voor Afrika, zou ik denken dat er geen geo-block voorzien is en zou het in de UK ook moeten lukken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.