Ga naar inhoud

PLsat

Leden
 • Aantal items

  100
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik zou eerder voor een 85 cm gaan. De multistreams zouden moeilijker te ontvangen zijn. Hetgene niet onlogisch is, want ze zijn enkel bedoeld om het signaal door te geven voor de TNT-zenders en niet voor doorgifte aan het publiek.
 2. Misschien de polarisatie van de LNB iets bijdraaien. Dat is iets dat op 5W nogal eens van belang kan zijn om dat laatste stukje extra signaal te krijgen. De LNB moet licht scheef staan. Van het aantal graden dat hij moet scheef staan zijn tabellen te vinden naar gelang woonplaats. Google : fransat - polarisation. Hierna een voorbeeld:
 3. PLsat

  Beeld valt weg

  Bij telenet heb je alzo wel niet het volledige aanbod. Is dacht ik beperkt tot een dertigtal zenders.
 4. De VRT ontwikkelt op dit ogenblik een app voor Android-tv. Wie wil beta-testen: https://www.vrt.be/nl/over-de-vrt/nieuws/2021/08/02/gezocht-testers-voor-de-nieuwe-android-tv-app/
 5. Ofwel schakel je over naar digitale-tv met een digibox en krijg je het basisaanbod van ongeveer 80 kanalen, waarvan een groot deel in HD, ofwel kijk je verder met een televisie met een dvb-c tuner naar het "compacte signaal" met ongeveer 24 zenders, met enkel Een en Canvas in HD en de rest in SD ofwel als je televisie geen dvb-c tuner heeft, moet je een externe dvb-c tuner aankopen en aansluiten en kan je verder kijken naar het "compacte signaal". De kostprijs is hetzelfde, behalve dat je voor het basisaanbod van 80 kanalen een digibox moet aankopen of huren.
 6. Ontvangst van Bis-kanalen is enkel mogelijk wanneer kaart en ontvanger aan mekaar gekoppeld zijn. Bij afsluiten van het abonnement, moet je de chipset-ID van de ontvanger doorgeven.
 7. En zend alléén uit vanaf 23h00 en de andere Dorcel-zender vanaf middernacht.
 8. Ik in alle geval niet. Is de mail wel afkomstig van een mailadres van TVVlaanderen ?
 9. Nog nieuw is trouwens de replay van de voorgaande week voor Mezzo en E-sports One en in de "bibliotheek" zijn nu ook series van Fox te vinden, evenals één kookprogramma van 24Kitchen.
 10. Niet bij mijn weten. Ik dacht dat indertijd werd aangekondigd dat Dorcel zou worden toegevoegd aan het Live-tv aanbod, maar enige datum daarvan is bij mijn weten nooit meegedeeld.
 11. Ik heb gemerkt dat er wat nieuwigheden zijn in de Live-tv van TVVlaanderen. Zo is de zender Xite toegevoegd en zijn nu ook Dorcel, Dorcel XXX en e-sportsone die al via sat te bekijken waren, toegevoegd aan de Live-tv.
 12. Ofwel een Fransat-ontvanger met Fransat- kaart. Alle uitleg is daarvan te vinden op de website van fransat.
 13. Volgens een artikel op broadbandtvnews is dit blijvend.
 14. En bovendien werkt ook de Canal+Series catalogus weer bij mij met de Chromecast met google tv. Maar ik heb wel de indruk dat er aan de Android-tv app gesleuteld is, want als je nu de app opstart, krijg je niet meer het geluid van Een te horen zonder dat je die zender hebt gekozen. Dus mss is het probleem van de eleven-sports zenders op 30 en volgende op de Shield TV Pro een gevolg van veranderingen aan de app.
 15. Ondertussen heb ik gemerkt dat H&C tv is toegevoegd aan de live-tv.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.