Ga naar inhoud

PLsat

Aspirant leden
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over PLsat

 • Titel
  Aspirant lid
 1. Bedankt voor de nuttige info. Lijkt dus allemaal vlot te werken en inderdaad handiger in gebruik dan een gewone Chromecast. Heb begrepen dat Aptoide TV een soort van alternatieve Play Store is van waaruit apps kunnen geïnstalleerd worden die de Play Store niet aanbiedt (om redenen van o.a. geo-restricties)
 2. Interessante info. De nieuwe chromecast is ondertussen hier ook toegekomen, maar nog geen tijd gehad om hem te installeren. Twee vraagjes. Heb je hem via ethernet aangesloten of Wifi ? Werken RTL Play en Auvio (RTBF) ? Auvio zou sinds vorige week ook beschikbaar zijn voor Android-tv. VRTnu werkt inderdaad niet. Dat had ik al ergens gelezen. Toch nog een derde vraagje. Hoe is de beeldkwaliteit van TVVlaanderen ?
 3. Ben ook aan het wachten op levering van de Chromecast met afstandsbediening om te kijken of het lukt met de TVV app. Levering was voorzien vanaf 15 oktober, maar ondertussen staat er levering binnen 2 weken op de website van de verkoper.
 4. Heb die storing (blokjes in onderste helft van het beeld) gisteren ook gezien via de Live-tv app. Heb wel maar 3 minuten gekeken en éénmaal die storing gezien.
 5. En ondertussen is ook het MTV80's probleem opgelost.
 6. Bedankt voor je reactie en de melding. Ondertussen werkt Eleven Sports 1 HD weer in de app en Live-tv. 🙂 Blijft enkel nog het MTV80's beeldprobleem, maar goed Rome was ook niet op één dag gebouwd.
 7. Dit was het antwoord dat ik kreeg van de klantendienst: "Uit uw e-mail heb ik begrepen dat u storing heeft ontvangen op de zender van Eleven Sport 1HD. Wanneer ik dit ben gaan nakijken kan ik enkel bevestigen dat wij geen storingen hebben ondervonden met deze zender. Wij hebben hier jammer genoeg ook geen melding van binnengekregen. Daarom raad ik u aan om eventueel uw internetverbinding even te testen op snelheid. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten" Heb ondertussen gevraagd of men wel op de juiste zender had gekeken en er geen verwarring was met Eleven Sports 1 HD Pro League die wel zonder problemen werkt. Ben benieuwd naar het antwoord dat ik krijg. Ik zou zeggen melden maar bij de klantendienst van TVVlaanderen, want als er geen meldingen binnenkomen, is er blijkbaar geen probleem ..... MTV80's werkt trouwens ook maar half via Live-tv en app, de helft van het beeld beweegt, de andere helft staat stil en dit verdeeld over diverse lijnen en strepen in het beeld.
 8. Bedankt. Ik dacht al dat het niet bij mij lag. Nu nog de klantendienst van TVVlaanderen daarvan overtuigen.
 9. Zowel via de App als via Live-tv op computer is het mij niet meer mogelijk om Eleven Sports 1 HD (Internationaal voetbal, niet het Belgische voetbalkanaal) te bekijken. Volgens de klantendienst van TVVlaanderen zou dit te wijten zijn aan mijn internetsnelheid ???? Alle andere zenders werken normaal. Is er iemand op dit forum die eens zou kunnen nakijken of hij dit probleem al dan niet ook heeft. Dank bij voorbaat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.