Jump to content

Friedeltje

Candidate members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Friedeltje

 • Rank
  Aspirant lid
 1. Ik heb een m7 mz 101. Fantastisch apparaat, 7 maanden oud. Heb alleen GEEN behoorlijke internetverbinding. Kan prima opnemen op een externe harde schijf. Wil er een eenvoudige Receiver bij nemen. Kan tegen lager tarief een smartcard bijnemen dus dat is geen probleem. Volgens mij heb ik niets met de *cloud* te maken, maar misschien weten de kenners op dit forum meer dan ik
 2. Twee ontvangers, ja, dus ikhoefniet te verhuizen en geen CDS kaarten over te nemen?
 3. Ik begrijp dit verhaal niet helemaal maar ik heb tussen 2001 en 2016 met twee Receivers gewerkt, met op 1 ervan een harddisk. Om op te nemen en op de andere gelijktijdig te kijken. Waarom zou dat nu *niet* meer kunnen?
 4. Je kan inderdaad ook tegelijk opnemen en kijken maar ik heb een zeer slechte internetverbinding zodat de opnames mislukken.
 5. Bedankt voor de reacties. Ik heb de laatst nieuwe m7 met geïntrigeerde smartcard, met een externe harddiskrecorder. Bevalt heel goed (7 maanden oud) Ik kan bij Can.Dig. een tweede ontvanger aansluiten tegen laag tarief. Ik wil graag een tip voor een goede(niet te dure) ontvanger die geschikt is voor Can.Dig.
 6. Kan iemand mij helpen met het volgende: ik woon in Duitsland en heb heel slecht internet.TV kijken online is onmogelijk dus wil ik een tweede ontvanger, een om op te nemen, een om te kijken. Ik heb een uitstekende Canal Dig.ontvanger. Als ik daar een tweede van koop zal de afstandsbediening waarschijnlijk biede ontvangers tegelijk bedienen(of de verkeerde). Welke ontvanger kan ik aanschaffen die goed alle zenders van CAn.Dig. weergeeft?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.