Ga naar inhoud

JoostdeGreef

Aspirant leden
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over JoostdeGreef

 • Titel
  Aspirant lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hartelijk dank Sprietje, De oplossing met geprogrammeerde unicable lnbs is erg duur en weinig flexibel. Ik ga eens verder kijken naar uw voorstel met een switch.
 2. Hartelijk dank voor de informatie beiden, nu heb ik iets van een handvat om te gaan zoeken. Eens kijken of ik het zover al snap: - Die multiswitch maakt van meerdere (8) normale lnbs een unicable signaal wat de decoder dan weer los kan gebruiken via userbands. Ik neem aan dat dit apparaat binnen moet staan omdat er electriciteit naartoe gaat? - Met een diseqswitch kan maar 1 lnb tegelijk actief gebruikt worden? (maar geen losse voeding nodig, en alleen korte kabeltjes van switch naar lnbs?) Op een aantal websites hebben ze het erover dat je unicable 2 LNBs kunt programeren zodat je verschillende user bands gebruikt en ze daarna met een simpele combiner op 1 kabel kunt aansluiten. Mijn duits is behelpen, maar hier lijkt zoiets verkocht te worden: https://www.satking.de/en/sat--co/montage--co./lnbs/unicable-lnbs/inverto-unicable-ii-idlu-ucm1o1-ooo2o-opp-2-wege-combiner Is dat iets wat ook zou werken? edit: ik zie nu het bericht van a33 (ik typ traag), zoiets inderdaad dus! De Vu+ uno levert indeerdaad maar 400mA max, had ik nog niet bij stilgestaan. dat lijkt inderdaad zo te koop te zijn als set: https://www.amazon.de/-/en/Inverto-UniCable-Pre-Programmed-Inverto-Combiner/dp/B079RJMQ4X Fijne avond allemaal.
 3. Hallo allemaal, Niet gehinderd door enige vorm van kennis heb ik een sateliet ontvanger aangesloten en afgesteld op 39E voor ontvangst van roemeense tv. Werkt als een trein, prima beeld! Als ontvanger heb ik een Vu+ uno 4k se, en een inverto unicable quad lnb. Nu kriebelt het een beetje en wil ik ook graag astra 2 ontvangen. Ik heb toestemming van de baas, mits er maar niet meer kabels door het huis gaan lopen. Is het mogenlijk de 2 lnbs tegelijk over 1 kabel te gebruiken? moet ik dan op zoek naar een lnb met afwijkende user bands of zo? Op de inverto website staat dit ding: https://www.inverto.tv/accessories/371/unicable-ii-2-way-combiner-5-2400mhz dat klinkt wel heel simpel en betaalbaar 🙂 Weet u of zoiets kan?
 4. Hartelijk dank voor uw reactie. Ik heb al wat fta kanalen gevonden, dan zullen ze het daar mee moeten doen voorlopig. fijne kerst!
 5. Beste allemaal, Sorry dat ik deze draad weer nieuw leven inblaas, maar het is de enige informatie welke ik kon vinden. Ik heb een dolce ontvanger met een smartcard erin (voor Roemeense zenders via 39E). Deze wordt echter erg warm en maakt veel herrie dus ik wil hem graag vervangen. Ik zie dat de kaart gepaird is aan de ontvanger. Kan ik die pairing op een of andere manier meenemen naar een oscam/cccam setup (Vu+ met OpenPLI)? Met vriendelijke groet, Joost.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.