Jump to content

tillschweiger

Candidate members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About tillschweiger

 • Rank
  Aspirant lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De clones zien exact hetzelfde uit als de originele , alleen de SIMS zijn anders en idd staat er de blackhole PLI op.
 2. Ik heb hier in het totaal 4 dreamboxen 8000 staan . 1 originele werkt nog, De andere 2 gaan fout bij het booten, blijven hangen bij dhcp-vm.linux 3.2 dm8000.gz met blauwe led, is hier nog iets te redden. Ik heb geen idee hoe ik de bootloader of image op het apparaat moet zetten, ben daar veel te lang eruit, de boxen werk(t)en al een kleine 10 jaar. Als ik nog 1 werkend zou krijgen zou ik blij zijn, als nieuwe hoofdontvanger een VU+ Dou4kSE gekocht. Verwacht wel problemen met de voeding die toch behoorlijk warm worden.
 3. Hallo John, Ik heb 2 coaxen aan de box hangen omdat de verkoper zei dat de FBC functie alleen werkt bij unicable vandaar dus een tweede tuner. Ik heb het nu wel werkend, dus opnemen en tegelijkertijd opnemen als ik beide kabels aansluit aan tuner A. Denk wel dat tuner B niet goed werkt. Aan PLI 8.0 ligt het dus niet.
 4. Hallo, ik heb sinds een week ook een VU+ duo 4KSE (PLI 8.0RC) met 2 S2X (FBC) tuners, ter vervanging van mijn "overleden" dreambox 8000. Ik heb dus aparte losse coaxen die van de LNB afkomen (Quad met multiswitch), maar ik kan niet opnemen en daarna een ander kanaal kijken, krijg dan de melding afstemmen mislukt. Het vreemde is wel dat ik bij signaalzoeker op tuner A een goed signaal heb en op tuner B maar even signaal heb en daarna wegvalt, aan de kabel ligt het niet, kabel gewisseld, fout blijft op tuner B. Is hier de tuner al defect? Bij de informatie zie ik gedetecteerd tuners:
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.