Jump to content

Marcfrance

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Marcfrance

 • Rank
  Sat4all Lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja de tv heeft wel mogelijkheid voor cd zenderlijst. Alleen bij het zoeken de eerste keer ziet hij alleen de 19.2 ondanks dat ik de diseqc heb opgegeven en zegt, nu kun je volgende satellieten installeren, helaas houdt hij dan de de transponder frequenties aan van de eerste sat, dus 19.2. Wijzig je deze handmatig, meldt hij ook de namen van de satellieten en vindt hij vervolgens alle zenders van cd zenderlijst. Dus eind goed al goed. Nogmaals dank.
 2. Dat is dan slecht nieuws, degene die hem aan mij heeft verkocht inclusief deze schotel. Heeft mij gezegt dat dit bij hem voor astra 19.2 en 23.5 heeft gewerkt. het goede nieuws is dat ik je raad hebt opgevolgt, nogmaals fijn afgesteld met single lnb en toen vervangen voor triple lnb. Appeltje eitje­čÖâ, werkt allemaal als een trein. Snap nu ook het gedoe met diseqc en transponders beter. Heb de receiver/tv gereset en alles nieuw ge├»nstalleerd en ook dit werkte nu naar behoren, moest wel per sateliet handmatig transponderfreq ingeven, want standaard komt de tv met 19.2. iedereen harteli
 3. Goedemiddag, nou net ff tijd om jullie tips toe te passen. Bijgaand foto en type nr lnb. ik heb de 23.5 in de klem zitten (linkse kop in de schotel kijkend) als ik deze afdek heb ik geen beeld meer, dus ik kan denk ik aannemen dat hij goed gericht is.de diseqc A staat op 23.5 en b op 19.2 dank werkt 23.5 maar 19.2 krijgt geen signaal. als ik dit omdraai diseqc A voor astra 19.2 en b voor 23.5 krijg ik geen signaal voor beiden. Lijkt mij dat lnb niet goed is. aangezien ik toch een triple kop wil, denk ik nu dat ik de lnb moet omzetten. De 23.5 op diseqc b zetten en d
 4. Ik heb de 23.5 lnb in het midden en zo 23.5 gevonden. Als ik dat met de 19.2 lnb heb gevonden. Ik heb er over nagedacht dat ik misschien de 19.2 lnb nu op 23.5 gericht heb. Als ik de skew verdraai, waarmee de 19.2 kop dus veel verdraaid, dan blijft de 23.5 echter goed ontvangen.. ik heb nog een enkele kop liggen zou eens kunnen proberen of die het doet in deze positie.
 5. Vandaag tri lnb geïnstalleerd, omdat de duo op 23.5 staat, dacht ik qua schotel uitrichting, dat ik niets zou hoeven doen.helaas geen signaal. Duo teruggezet en dat werkt nog steeds. Dus dan maar proberen deze als eerste op twee satellieten te laten werken. Helaas lukt me dit ook niet. De sony tv heb ik de keuze tussen diseq a of burst a. Dus 23.5 op a gezet en nieuw te installeren satelliet op b. Astra 19.2 geeft geen signaal. Er is geen verschil als ik de lnb verder of minder ver draai. ik begrijp het niet meer. De schotel is een offcenter schotel, dus misschien kan dit het probleem zijn
 6. Hartelijk dank, dat maakt het duidelijker, de frequentie die in gevoerd heb heeft er dan voor gezorgd dat er meer frequenties zijn afgezocht, want volgens de link die je geeft zijn niet alle canaaldigitaal zenders hierop te vinden. Zoals gezegt heb ik een sony brava achtige tv en de handleidingen op internet hebben iets andere menus dan op deze zichtbaar is, maar met jouw hulp en de hulp van dit forum, denk ik er nu toch wel uit te komen. nogmaals dank voor je antwoorden.
 7. Dat ik wat fout doe is mij ook duidelijk ik begrijp het idee van transponders niet goed. In iedergeval zal ik 19.2 gaan installeren alls tweede op mijn duo. Hier kan ik dan wel 10744 gebruiken, ik wil,zdf en ard kunnen ontvangen. als ik de tri lnb heb, welke transponder data moet ik dan invoeren voor bbc op 28,3 28.2
 8. Ik heb nu een duo, geplaatst. Afgesteld met de 23,5 in het midden en de 19.2 op rechts onder met skew 19.4 graden.ik moet erbij zeggen dat ik de 19.2 nog niet heb geïnstalleerd op de tv, ik was al blij dat ik uiteindelijk de 28.5 had en met een op internet gevonden aangepaste transponder van 11876 hor 29900 ik snap niet wat die transponder frequenties doen, maar de tv stond standaard op 10744 hor 22000 en daardoor denk ik dat ik canaaldigitaal niet kon vinden. ik heb nu een triple lnb besteld, die ik hierna wil installeren.
 9. Hallo, bedankt voor je antwoord. Overigens voor goede wijn moet je wat meer richting bordeaux, hier is de meeste wijn voor cognac. ik heb net met veel moeite een duo kop geïnstalleerd en de aanwijzingen van dit forum gevolgt. Helaas gaf mijn tv (sony) een verkeerde transponder frequentie als standaard en voor dat ik dit begrepen had was ik wel paar uur verder. welke transponder instellingen moet ik gebruiken voor astra 1,2,3. En kan ik dat ergens terug vinden voor de toekomst. dus astra 3 werkt nu. Ben even moet aan het verzamelen om de astra1 erbij te vinden.
 10. Hallo, ik ben sinds kort verhuist naar frankrijk, 45.38, 0.185 ik zou graag astra 1,2 en 3 willen ontvangen. de triple LNB leek me dan ook wel wat, maar het werd mij door iemand afgeraden, die zei dat deze alleen in nederland zou werken. Ik heb een triax schotel 60 cm. een andere mogelijkheidmis met meerdere lnb te werken, maar ik zie op tegen het afstellen hiervan. vast bedankt voor elk advies.
├Ś
├Ś
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.