Jump to content

DV-T

Candidate members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DV-T

  1. Zojuist de LNB vervangen voor een Twin lnb (geen duo) die ik nog had liggen en op de Satlink zowel horizontaal (12187 H) als verticaal (11856 V) meteen een lock. Het lijkt dus inderdaad een defecte LNB te zijn geweest. Binnenkort eens weer proberen aan de decoder of alles nu zo is opgelost. Dank allen voor de snelle antwoorden en oplossing!
  2. Ik zit momenteel gewoon in Nederland. Ik heb van Travel vision ook nog een Twin LNB liggen die ik kan proberen of de andere LNB defect is. Wat is het handigste om goed te testen met de Satlink. Zijn er voorkeursfrequenties of kan ik gewoon 12187 H 29900 en 11856 V 29900 testen of ik op beiden een Lock krijg?
  3. Ik heb een beetje een vreemd probleem waar ik zelf niet meer uit kom. Ik heb dit bericht vanmorgen ook al geplaatst maar ik kan deze nu nergens terugvinden. Korte versie Ik heb alleen beeld op zenders op Astra 3 op de frequentie 12187 H 29900 en niet op bijvoorbeeld 11856 V 29900. Lange versie: Tot twee weken geleden naar alle tevredenheid gebruik gemaakt van Joyne. Op de schotel op Eutelsat 9 drukken, draaien en beeld met een Bente BW-7 ontvanger. Na het faillissement meteen een ab
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.