Ga naar inhoud


Marco014

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Marco014

  1. Mail gestuurd naar denk dat ik daar weinig antwoord ga krijgen. Het zit echt in de Box van de Solo4K. Die gaat vreemd doen zodra de IR aangesloten is. Dus iets zit daar niet goed in het ontwerp. IR is elke keer nodig voor de eerste ontwaak van de ontvanger. Daarna werkt BT prima.
  2. De oplossing met de BT is geen optie. De eerste keer dat je de box aanzet gebruikt de afstandsbediening de IR. Doordat dit slecht werkt moet ik meerdere malen de aan uit knop indrukken om de box aan te zetten. Ik heb de Vu+ Zero 4K weer neergezet en daar de BT op geïnstalleerd. Dit werkt prefect. Dus ik ga maar eens een mail wagen naar VU zelf of die een oplossing weten voor dit probleem.
  3. Is echt heel bijzonder dit probleem. Ik heb de box meegenomen naar beneden. En daar weer tegen hetzelfde probleem aangelopen. Ander IR oog , Afstandbediening etc etc. Niks hielp. Dus de setup maar weer terug gezet van Solo4K naar Zero 4K. Heb de Dongle maar besteld. Dan moet dit maar de oplossing gaan worden. Wil graag de Box beneden gaan gebruiken. Cable en Sat gecombineerd.
  4. Ik heb het al gevonden. Ligt geheel aan de remote. Ik heb verschillende Vu+ remotes. En de Vu+ BLE werkt oke, Ook het type Vu+ IR300 doet het ook prima. Zodra ik afstandsbediening pak die erbij geleverd zit staat deze te hakkelen. Dit probleem heb ik niet op de andere boxen. Maar dit heb ik eigenlijk alleen op de Vu+ solo 4K. Blijkbaar is deze kwa infrarood toch iets verschillend dan andere boxen met de externe IR. Dus mooie tip voor iemand die ook ooit tegen dit probleem aan loopt.
  5. Ik heb een Vu+ solo 4K en merk dat de ontvanger in combinatie met de Externe IR trager of soms niet reageert. Ik heb al lopen zoeken op internet naar oplossing maar deze nog niet kunnen vinden. Kan iemand mij hiermee helpen waar dit aan kan liggen. Overal waar ik kijk en zoek moet de Externe IR werken op de verschillende boxen. De enige oplossing als ik het niet voor elkaar kan krijgen is de Bluetooth remote aanschaffen met de dongle. Dan kan ik de Solo 4K netjes in de kast weg werken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...