Jump to content

Bartallstar

Candidate members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bartallstar

  1. Je bent geweldig. Hier kan ik vanmiddag mee aan de slag Ik neem aan dat ik na het instellen van de rotor op 52, en de schotel op 37,3, ik de schotel op de rotor nog iets moet bijstellen wat elevatie betreft?
  2. Ha. Die staat op 42. Daar eerst maar eens mee aan de slag dus. Wat moet ik doen met de elevatie van de schotel zelf? Die zit nu op 27 lijkt het.
  3. Ook de basisafstelling is niet gedaan. Hij heeft m op Astra 3 gezet, beetje gespeeld daarmee, en heeft het daarbij gelaten. Ik durf zelf best het dak op. Alleen heb ik geen idee hoe ik m goed moet afstellen.. Ik ben niet genoeg thuis in de materie om met jouw afbeelding iets te kunnen. Vandaar de vraag of iemand van het forum voor een vergoeding langs wil komen om e.a. recht te trekken
  4. Goedenavond! Onlangs een Triax 65cm schotel met Stab HH90 rotor geïnstalleerd gekregen van een satelliet-boer. Deze heeft helaas half werk afgeleverd, en de boel niet goed uitgericht, is niet van plan dit nog te komen doen. Ik ben daarom naarstig opzoek naar iemand die dit wel zou willen doen. Google heeft me weinig opgeleverd, alle shops en installateurs die ik tot nu toe gebeld heb durven zo’n rotor niet aan. Wil er een kundig iemand van dit forum mij helpen? Tegen vergoeding uiteraard. Omgeving Leiden.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.