Jump to content

Fairplay

Candidate members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Fairplay's Achievements

Newbie

Newbie (1/11)

 1. Waar kan ik deze r179 kabel met connectors kopen?
 2. Omdat ik maar 1 irt aanwezig is heb ik de coax kabels onder de 2 zwarte fuuts omgewisseld en dan zou hij het toch weer moeten doen ,maar helaas dus niet.Hij zoekt wel maar vindt niets ,bvn .ook niet met de nieuwe inverto lnb Wat kan de oorzaak zijn?
 3. Dank voor reacties ,ik denk dat een nieuwe kabel met connectors het beste is
 4. Ja,beetje verwarrend maar sluit aan bij oude topic
 5. Hallo allemaal, ik heb een tracvision 4 op mijn boot en ik probeer een beter / minder gevoelig beeld te krijgen via een nieuwe inverto multiconnect lnb. Tijdens dit proces is 1 van de rf connectors aan de lnb kapot gegaan. Ik heb de kabelconnectors de 2 zwarte fuut verwisseld ,maar heb nu helemaal geen bvn meer. Wie kan mij helpen? onder
 6. Goedeavond,ik ben ook bezig om mijn tracvision 4 weer beter aan de praat te krijgen met deze nieuwe lnb, met name om BVN te ontvangen. Maar tijdens deze werkzaamheden heb een van de 2 RF aansluitingen bij de lnb kapot gemaakt.Zijn die nog te repareren?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.