Jump to content

tijert

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tijert

 1. Zo heb ik hem nu ook. Maar als ik met de ws6933 de schotel uitricht, heb ik de ontvanger niet aanstaan. en andersom, als ik de ontvanger aan heb staan, is de ws 6933 (satfinder) niet aangesloten. Harry
 2. Als ik dus een schotel wil uitrichten kies ik in de zenderlijst bijvoorbeeld NPO 1 en vul op mijn satmeter de bijbehorende frequenties enz in. Maar als ik het goed begrijp zijn de professionelen bezig om via andere transponders andere satelietbeelden te ontvangen. lijkt me een leuke hobby, bedankt voor de antwoorden en jullie veel succes. Harry
 3. Ik heb deze meter aangeschaft om op de camping de schotel uit te richten zonder op de televisie te kijken, verder heb ik er niet zoveel verstand van.
 4. Wanneer ik een splitter koop, kan ik dan de ene uitgang aansluiten op de tv en de andere op mijn meter ws 6933?
 5. Van Mimisiku begrijp ik niets, voor mij wartaal. Graag een duidelijke frequentie voor astra 1 en astra 3b. Ook van ceesv word ik niet veel wijzer. Ik zie een heleboel zenders met frequentie. Er kan er toch maar één goed zijn voor de nederlandstalige zenders. en wat bedoel je met "gaat niet bestaat niet!"
 6. Zijn deze instellingen goed en waar kan ik deze vinden??? Bij voorbaat dank voor de hulp Harry
 7. Je moet het maar net weten. Ik wil eigenlijk een beschrijving van hetgeen je moet doen om de lnb goed in te stellen. Net als op de kleuterschool. hahaha
 8. Maar dit is geen handleiding. Er staat bijv. nergens dat je aan de ws 6933 een coax-kabel moet aansluiten en die aan de lnb aansluiten. Toevallig heb ik dat gezien, maar een duidelijk aanwijzingen van je moet dit en dan dat doen om verbinding te krijgen is er niet. Ik ben volledig leek en weet niet zo goed hoe ik astra 1 en astra 3 op de schotel krijg.
 9. tijert

  tijert

 10. Bestaat er een nederlandstalige handleiding voor de WS-6933 of zijn er voorbeelden over het gebruik van deze sateliet finder?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.