Jump to content

deckengineer

Candidate members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

deckengineer's Achievements

Newbie

Newbie (1/11)

  1. Nergens kan ik de triple LNB van canal digitaal vinden bij een nederlandse webshop. Ik vind het gewoon niet. Ik weet ook niet naar welke shop er word verwezen. Lees ik het goed dat de Opticum LNB hier eerder genoemd, bij een 65CM schotel, een volwaardig alternatief is voor de ontvangst van Astra 1,2,3 ? Levering vanuit Polen naar Nederland is ook niet te vinden. Want dat zou dan een alternatief kunnen zijn. Misschien dat ik hier nog verder mee kom. Het is jammer dat ik wel de apparatuur, kabel, quick connectors, Fuba schotel etc. al heb gekocht maar ik er niet mee kan wat ik voor ogen had, omdat alleen de LNB niet te vinden is.
  2. Is er een alternatief welke leverbaar is in europa voor de ontvangst van 19.2 23.5 en 28 graden op een FUBA DAA-650 met 4 aansluitingen (quad) Bovenstaand verhaal is mij niet helemaal helder. Wat moet ik hebben, en waar kan ik het bestellen?
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.