Jump to content

HobbeS-NL

Candidate members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Heino

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HobbeS-NL's Achievements

 1. Het is volgens mij dit deel van het schema, dus 104/100V X7R voor beide.
 2. Met het lijm verwijderen heb ik helaas 2 SMD condensators losgetrokken/meegetrokken. Weet iemand welke ik moet hebben voor C5 & C14 op de stuur print?
 3. Ik heb ze deze ochtend allemaal nog is 1 voor 1 visueel gecontroleerd. Nog niet doorgemeten, het zijn er flink wat om los te solderen en door te meten. En ik twijfel of het de voedingsprint is of juist de print die de signaal verwerking doet. Ik weet dus nog niet waar dan te beginnen Op verschillende plekken meet ik nu ook in/door de lijm, dit lijkt (nog) niet te geleiden. Het valt ook niet mee de lijm uit voorzorg maar weg te halen.
 4. Vandaag heb ik nogmaals alles langsgelopen. Ik kom eigenlijk geen componenten tegen die er slecht uit zien. Zal de gele lijm dan al ergens geleiden? Iemand een idee welke componenten bewust te controleren?
 5. Ik heb een HKTS 220SUB/230, deze werkt nog alleen 'rommelt' af en toe heel vervelend als die niet aangestuurd wordt. Dus wanneer er weinig bass is of als de sub nog actief is na gebruik en voor naar standby gaan kan die gaan 'rommellen'. Het lijkt een soort storingsbrom/gepruttel. Op het moment dat die aangestuurd wordt doet die het verder goed, de aansturing gebeurd draadloos. Is er een idee waardoor dit veroorzaakt wordt? Waarschijnlijk hoor ik iets van de voedingsprint o.i.d.? Ik zie zelf nog niets aan de componenten maar misschien kijk ik niet goed of niet naar de goede onderdelen?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.