Jump to content

Madridista

Candidate members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Duffel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Madridista's Achievements

 1. Bedankt voor je antwoord. Ik wacht nog even de laatste levering af, en dan bekijk ik wat ik er mee doe.
 2. En gebruik je dan dezelfde afstanden zoals hier op de site beschreven? Ik heb nog 1 optie die ik verwacht. Als dit ook een SAB is die geleverd wordt, tja dan zie ik geen andere optie meer. Als deze een Triax is, gaan er toch 2 retourtjes verstuurd worden.
 3. Ook hier nu het antwoord dat de originele Triax houders niet meer gemaakt worden. Blijf het toch een vreemd verhaal vinden.
 4. Ok, gekker moet het niet worden. Op voorhand vragen dat de aangeboden multifeed houder een Triax is en geen SAB. Verkoper bevestigd dat dit 100% een Triax houder is. En wat ontvangen we vandaag, een SAB. Man toch.😧
 5. Ik kan me voorstellen dat met satelliet hardware weinig te verdienen is. Ik ben nu bezig met een schotel van meer dan 15 jaar oud te vervangen. Het is niet dat we om de 2 jaar op ons dak kruipen hé. Zolang het werkt, kijken we er niet naar om. Het is jammer, want voor mij is dit nog steeds de beste en leukste manier van tv kijken. Misschien dat er nu nog eens een boost(je) komt, vanwege het niet kunnen doorspoelen van reclame bij het bekijken van opgenomen programma's via de kabel.
 6. @bellejt : Inderdaad vindt je de Triax multifeed houders op verschillende schotelshops. Maar als je dan besteld, blijken het SAB houders te zijn die geleverd worden. Dit vind ik persoonlijk oneerlijke praktijken. Als je dan het antwoord krijgt dat SAB Triax heeft overgenomen en de Triax houder niet meer bestelbaar is, stel ik me toch wel vragen als ik de berichten hier lees. Ik bedoel maar, kan je zulke webshops vertrouwen? (ook als je er bvb. coax kabel hebt besteld) Heb al slechte ervaringen gehad met netwerkkabels die minderwaardig waren dus vertrouw dit allemaal niet meer.
 7. Beste Sprietje, ik ben nieuw hier en wou toch even melden dat ik met hetzelfde probleem heb te maken. Triax besteld en SAB ontvangen. Ik heb een Triax 88 schotel en zou hier toch graag een Triax multifeed aanhangen. Heb ondertussen reeds 2 van deze SAB multifeeds liggen.😰
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.