Jump to content

BrunoVP

Members
 • Posts

  128
 • Joined

 • Last visited

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Malderen - Londerzeel
 • Interesses
  Siemens Logo!8, muziek (maar niet commercieel)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BrunoVP's Achievements

 1. Dank voor het aanbod. Maar ik prefereer voor een metalen versie.
 2. Is er iemand op dit forum die mij verder kan helpen? Sprietje heeft mij een link doorgestuurd voor een betere feedholder Feedhalter - Adapter aus Alu-Druckguss für kompatible 3H-, EmmeEsse-, Duraline- und Triax- Spiegel EAN:4260310270876. Als je deze EAN code in google plakt, kom je automatisch op bewuste webschop. Webwinkel verzend niet meer naar het buitenland. Ik heb, helaas, geen contacten in Duitsland. Wat zou nu de opzet moeten wezen. Een forumlid die dicht bij de Duitse grens woont of contacten er heeft, maakt de bestelling. En zend deze later door naar mij. Alle extra kosten zijn voor mijn rekening.
 3. Ik ben mee. Waar kan ik deze vinden? Stuur de link door naar mijn mail adres.
 4. Ja op de arm. Maar komt die dan niet te hoog staan? Of zie ik het wederom verkeerd?
 5. De eerste foto valt uit de boot. De tweede zou moeten kunnen. Ik kan altijd een gat boren in de arm. En lijkt mij ook de betere optie. Om ongeoorloofde links te plaatsen, mag je deze sturen naar bruno@nep2b.be.
 6. Dat is het hem nu juist. Heeft ooit gewerkt. maar het fine-tunen is mislukt. Op bepaalde zenders, maar vraag me niet meer welke, had ik blokvorming. En nu is het blijkbaar helemaal om zeep. Niks, nul nada. En helaas heb ik niemand om mij bij te staan.
 7. De aanhouder zal ooit wel winnen zeker? Heb iets nieuw gevonden. Bekijk zeker bijgaande foto's. Volgens de handleiding zou ik de Latitude moeten instellen op 51°. Wat resulteert in een elevatie van 39°. Voor mij word dit dan een Declination Angle van 7.4° en een Dish Bracket Angle van 22.6°. Foto's zijn van de motor.
 8. Interessante theorie. Ga dit in de praktijk toepassen. Zal achteraf mijn bevindingen doorgeven.
 9. Heb dus nu de maten van de LNB arm. Binnen 27.4 x 17.4mm. Buiten 30.5 x 20.2mm. En nu hopen op een gepast alternatief voor de bestaande PVC.
 10. Je hebt gelijk. Was het proberen waard. Vraag is nu, kan ik deze Triax houder in mijn arm krijgen? Volgens de foto schuift deze in de arm. Zal morgen met de schuifmaat de exacte afmetingen doorgeven. Maar heel fijn voor het zoeken naar een oplossing.
 11. De huidige LNB houder vind ik maar van povere kwaliteit. Niet stevig ( in mijn ogen tenminste) genoeg. In een vorig scenario zou ik gegaan hebben voor een multiarm met 4 LNB's. Ben daar nu van af gestapt. Nu dus met motor. Maar om de povere LNB-houder te wijzigen. ik vind het maar van povere kwaliteit, veel te veel speling. Gaat op en neer. Ik zal trachten om delen van de multiarm gebruiken. Moet kunnen. Of toch proberen tenminste. Geef me even de tijd dan maak ik er foto's van.
 12. Zal ik overwegen. Heel goede suggestie. Mijn 80 jarige buurvrouw, waar ik een hele goede band mee heb, zou ik kunnen uitnodigen. Maar is nog even te vroeg. Is helaas op 2 okt onverwachts weduwe geworden. Maar zoals eerder reeds geschreven, satelliet eet momenteel geen brood.
 13. Wauw nog een fout ontdekt. De LNB staat nu nog niet juist in zijn houder. Nu halfweg in de diepte, als je begrijpt wat ik bedoel. Eerste aanpassing die ik zal maken. Skew zal ik dan maar gelijk om een beetje aanpassen, zoals jij het beschrijft. En wat betreft het boven en onder kijken, daar zal ik wel ergens een oplossing voor vinden. De huidige LNB-kouder vind ik maar pover. Heel dunne PVC. Weet niet of ik met de nodige aanpassingen delen van de multiarm verbeteringen zou kunnen maken. Ooit komt het wel goed. Nogmaals, alvast dank voor de inbreng. Ben ik onzeker? Ja. Maar ik ben 15 jaar fieldengineer geweest voor een telecombedrijf. En heb soms meer dan 1 keer onder mijn vijs gekregen dat iets niet goed was.
 14. Zal mijn best doen om het alleen klaar te spelen. Dank voor de gelukwensen. Ooit komt het wel goed. Is het vandaag niet, dan misschien morgen. En anders overmorgen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.