Ga naar inhoud


790MHz

Lid
  • Items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door 790MHz

  1. Inderdaad hier ook geen problemen met het veranderen van de app van Canal+ Nederland en Frankrijk in België.
  2. Deze zender vond ik interessant. @DigisatBelgium voor iedereen iets toch? (Iets kortzichtig en vooral enkel aan u eigen denken, de ziekte van deze tijd)
  3. Dag Cookie Monster, In het eerste filmpje zie ik niet dat de buis versterkers oplichten; dus vermoedelijk een voeding probleem. Op het tweede filmpje zie je een buis violet branden duidelijk dat deze defect is. Nieuwe buis versterkers kan je soms vinden op verkoop sites. Gr
  4. De ontvangst van de Franse DAB+ zenders zijn zelfs hier in Gent met een externe DAB+ richtantenne op 12 meter hoogte zonder versterking probleemloos te ontvangen.
  5. Op de foto uiterst rechts zie je de MW/LW antenne zitten In dit geval kan je de ontvangst beïnvloeden met gewoon de radio rond te draaien. Veel plezier !
  6. Hey Cookie Monster, De antenne die je daar insteekt lijkt mij een FM antenne te zijn. De MW antenne zit meestal in de radio of is met een andere aansluiting dan 75 ohm. Gr
  7. 790MHz

    Antenne TV

    Wees gerust de politiek in België heeft er voor gezorgd dat Antenne Tv geen te groot succes mag zijn. Alles coderen en enkel sd kwaliteit is ook uniek in Europa. Men kan zeker niet spreken van concurrentie.
  8. Er kan niets meer Belgisch zijn, alles moet vooral vlaamse propaganda zijn.
  9. Een abonnement afsluiten kan perfect vanuit België met een kredietkaart en Nederlands adres.
  10. Vanaf vandaag heeft NLZIET twee extra zenders toegevoegd: ONS en SBS6 classics. Bron: NLZIET
  11. Bedankt voor je reactie; gevonden 🤭
  12. IS NIET OPGELOST. Deze knop heb ik niet actief gezet.
  13. Goed nieuws NLziet is gestart vandaag met 10 extra zenders. Echt een mooie aanvulling is dat.
  14. Indien het ip adres vast is ingesteld, kan het zijn dat er een ander toestel het zelfde ip in gebruik heeft; dat toestel zal dan waarschijnelijk in DHCP staan.
  15. Gewoon een abo nemen op NLZIET en je kan verder zien naar deze RTL's
  16. Te koop in zeer goede staat een CB President George. Prijs: 200€
  17. 790MHz

    Te koop Mac mini

    Te koop: Mac mini (Late 2014) Processor 2,6 GHz Dual-Core Intel Core i5 Geheugen 8 GB 1600 MHz DDR3 Opstartschijf 1T Videokaart Intel Iris 1536 MB IOS: macOS Big Sur versie 11.6 Staat: Zeergoed. Prijs 280€ excl verzending.
  18. @Zilverhippie, Inderdaad het is een VU+ Uno en geen mini.
  19. Ja einde verhaal voor mij denk ik toch. Fransat heeft besslist en VU+ wordt niet verder ontwikkeld. Hier kijk ik zoals gezegd verder FTA met bijna alle Franse zenders. Allen bedankt voor het meedenken.
  20. Ik kan jullie bevestigen als de module de nieuwe soft oplaad in bv een Samsung tv(wat VU+ niet doet) ,dan heb je geen beeld meer op VU+ mini met CI+ module en VTi 15.0.0 soft. Tijdelijke oplossing voor mij is: Kijken via de vrije zenders van TNT (FTA).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...