Ga naar inhoud


puppie

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

puppie's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. puppie

    HD LNB

    @Sprietje wat moet ik mij voorstellen met deze afkorting LNB snap ik nog maar pll? En de LNB heb ik hier bij een satteliet boer gekocht.
  2. puppie

    HD LNB

    Ik gebruik deze waarvan ik er vanuit ben gegaan dat dit een juiste LNB is.
  3. puppie

    HD LNB

    welke LNB met vier uitgangen is geschikt volgens jullie?
  4. puppie

    HD LNB

    @Sprietje En op dit moment is het beeld scherp en zonder foutmeldingen zoals voorheen. Nogmaals dank.
  5. puppie

    HD LNB

    @Sprietje vandaag de schotel opnieuw afgesteld en de signalen zijn excellent volgens de ontvangers. Nu kijken of we vanavond ook HD kanalen hebben. tot zover....bedankt voor de hulp.
  6. puppie

    HD LNB

    @Sprietje bedankt voor de info.
  7. puppie

    HD LNB

    @Sprietje hoe laat zou ik morgen de schotel kunnen afstellen met behulp van de zon en schilderstape? Wij praten dan over zaterdag 10 juni 2023.
  8. puppie

    HD LNB

    @Sprietjenu ben ik morgen niet op tijd thuis om dit zo mooi uit te richten. Is er een tabel voor die ik voor een andere dag kan gebruiken? En als ik de foto van de 5 graden goed begrijp gaat de onder aansluiting dus met de klok mee. Die moet bij mij dan 8 graden zijn. En voor de andere vraagsteller welke zenders ik bekijk dat zijn de bbc kanalen en de itv kanalen. Daarom heb ik twee freesat ontvangers uit engeland. https://www.freesat.co.uk/
  9. puppie

    HD LNB

    @Sprietje wat bedoel jij met skew is dat het gedeelte waar de kabels ingaan?
  10. puppie

    HD LNB

    @Tonskidutch nee mijn eerste bericht is hetzelfde als mijn laatste bericht. De hd kanalen van de bbc doen het niet. @Sprietje ik ga een foto maken en zal die straks plaatsen. Voor en zijkant voldoende?
  11. puppie

    HD LNB

    Hoi, Via de schotel wil ik alleen de astra 2 gebruiken dus maar 1 lnb. Daar hangen twee freesat ontvangers aan. Dus vier coax kabels vanuit 1 lnb naar de twee ontvangers. Alles werkt alleen de bbc hd kanalen niet. Dit heeft tot twee weken geleden gewoon gewerkt. Ik weet dat de bbc de sd kanalen aan het uitfaseren zijn en dat er alleen hd kanalen voor over blijven. Op het forum van freesat werd aangeraden om de postcode te wijzigen dat hebben wij dus ook al gedaan maar helaas geen hd kanalen. Hierboven wordt aangeraden om een ander merk schotel te nemen, dat is een mogelijkheid maar welke LNB is dan het beste geschikt voor de astra 2 moet wel eentje met vier aansluitingen zijn. Ik wil best foto's plaatsen maar wat heeft dat voor een meerwaarde om mij te kunnen/willen beantwoorden. O ja en ik woon in het oosten des lands daar waar fc twente haar thuis haven heeft.
  12. puppie

    HD LNB

    Ik kijk nu ook via freesat naar de bbc, zit dat op 28 graden dan staat mijn lnb ook op 28 graden. Overdag kijk ik in hd maar in de avond geen signaal...rara.
  13. puppie

    HD LNB

    Hoi, de situatie. schotel visiosat, 2 lnb een voor 19 graden en 1 voor 23,5. (du schotel niet rond of ovaal maar met aan de zijkanten een hapje eruit.) lijkt op deze schotel cahors-visiosat-bisat-g2-schotelantenne" de 23,5 lnb is een viervoudige aansluiting die twee freesat ontvangers voorziet van signalen. Nu de bbc de sd kanalen in de ban doet en overis naar hd heb ik savonds een probleem met de hd kanalen. Ontvanger geeft dan aan geen signaal en geen sterkte. Zelf denk ik dat dit aan een verouderde lnb ligt. Welke lnb zou ik het beste kunnen kopen voor de 23,5 positie wel 1 met vier uitgangen. Of moet ik het ergens anders in zoeken. Kabels coax zijn net nieuw en 4g instraling beschermd, op maat besteld met de connectors er aan vast gemaakt door de leverancier. Ik lees graag de adviezen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...