Ga naar inhoud


rmkeizer

Lid
  • Items

    48
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over rmkeizer

  • Verjaardag 02/26/1963

Contact methoden

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Hengelo OV
  • Interesses
    kamperen, reizen, techniek

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

rmkeizer's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Omdat we een seizoensplaats op de camping hebben en daar 5 maanden verblijven ga ik de duo lnb plaatsen ( want die zijn niet byzonder duur) en kijk dan wel of het lukt. Ik heb nog een Tv met dvb-s2 ontvanger en Ci+ slot, deze is welliswaar 220v maar kan via de geplaatste inverter (pure sinus) gevoed worden of wanneer de camper aan de walstroom staat. Ik houd jullie op de hoogte of dit lukt maar kan even duren voordat we op de plek kunnen. Wordt vervolgd
  2. Het ging nog tot net boven Cartagena daaronder niet meer. Met een losse 60cm schotel dan wel.
  3. Klopt. Misschien moet ik de tv vervangen voor een nieuwe smart tv met android tv en dvb-s2 tuner en ci+ slot. Dan zou het moeten lukken.
  4. Klopt, wij hebben met een 60cm tot onder Alicante nog prima beeld gehad op astra3. De automaat zoekt dan ook naar astra1 waarop de Duitse zenders zitten en wij ook prima kunnen volgen.
  5. Navraag gedaan bij de lokale schotel boer en deze bevestigd dat bij gebruik van een duo lnb de schotel uitgericht kan worden op astra1 tevens de zenders voor astra3 beschikbaar zijn. Maar wie weet of deze "Fransat" ontvanger met ingebouwde kaartlezer ook de CD kaart kan lezen? In de handleiding kan ik niets vinden welke soorten kaarten deze aan kan buiten hun eigen fransat Een duo lnb kost rond de 40 euro ipv de stuurunit vervangen voor 600 euro, maar dan moet de CD kaart wel werken.
  6. Je hebt gelijk, maar kan het geloof ik niet aanpassen.
  7. Ik weet waar fransat zit, die wil ik ook niet. Ik wil de astra1 en 3. Alleen heeft deze set problemen met de astra3 te vinden. Wel vind deze de astra1 en ik hoop met een duo lnb zo ook de astra3 in beeld te krijgen.
  8. Hallo, ik heb een gebruikte camper aangeschaft met een Alden Fransat installatie automaat. Nu wil het dat deze stuurunit problemen zou hebben met het vinden van astra3. Hij kan prima de astra1 vinden. Als ik nu een duo lnb plaats voor astra1-3 en uit laat richten op astra1 pakt ie dan automatisch de zenders van astra3? Tweede vraag: kan de fransat reciever met een kaartslot de CD zenders met CD kaart decoderen, of zou dit door de tv met Ci+ slot dat ook kunnen?
  9. Ik heb ook geen idee maar als ik geen internet hen start de app niet door en blijf hangen. Met internet doet ie het prima.
  10. Ok, het heeft even geduurd maar hier het resultaat. Schotel op de grond verbonden met de reciever in de camper en deze via eigen 4g antenne met router. Signaal via WiFi op de tablet met dream player. Deze heeft geen internet nodig en de vu+ player wel heb ik gemerkt.
  11. Hallo experts, Ik zou graag in onze camper de CD zenders willen streamen naar meerdere maar telkens 1 apperaat tegelijk. Dit draadloos via eigen wifi router. Ik denk aan volgende samenstelling: Vlak Schotel welke buiten staat en handmatig uitgericht wordt. De VU+ Zero 4K ontvanger met de CD kaart in het ci slot. Ontvanger via LAN kabel verbonden naar Camp Pro router welke signaal via wifi dan naar gebruikers doorgeeft. Via Apps op meestal Androids gebruikers kijken en van zender wisselen. Dit hoeft telkens maar 1 zender op 1 device te zijn. Wanneer er meerdere kunnen of andere zenders opnemen is dat meegenomen maar geen pre. De Camp pro router heeft ook een buiten wifi versterker welke via usb op de router wordt aangesloten en zo ook het camping wifi signaal doorgeeft. Zou dit mogelijk zijn zonder al te veel kennis werkend te krijgen? Welke android app is hiervoor bruikbaar? Waarom?......Omdat dit mij handig lijkt om buiten op tablet, binnen via mini beamer en s'avonds in bed met telefoon te kunnen kijken zonder lastige kabels. Daarnaast bij een goede wifi verbinding de CD app via internet, dus zonder schotel te gebruiken. Alvast bedankt voor jullie hulp en/of advies. P.s. over juist de gecodeerde zenders kan ik bar weinig vinden bij de leveranciers van de recievers/systemen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...