Ga naar inhoud


PVantrimpont

Aspirant lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

PVantrimpont's prestaties

Nieuw hier

Nieuw hier (1/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Het is mogelijk op de VU+UNO4KSE een versie van de VLC media player te downloaden en te installeren. Blijkbaar heb ik de media player kunnen downloaden, maar het installeren dan wel aan de praat krijgen ervan lukt mij niet. Heeft Iemand suggesties?
  2. Ik heb zowel een oude Irdeto Casema (=oude naam van Ziggo in de Haagse regio) kaart met nummer 40 als een recente Irdeto Ziggo smartcard met nummer 10: kan ik hieruit de CAID afleiden? Zouden deze kaarten moeten functioneren met OScam + bijpassende oscam.server?
  3. Ik heb een Ziggo abonnement en toch lukt het niet met de oude of de nieuwe Ziggo/Irdeto kaart in de VUplusUno4kSE (ik vind de huidige media box van Ziggo niet zo fijn). Misschien heeft het te maken met de instelling van VUplusUno4kSE: software, instelling tuner? Wat is een bijpassende oscam.server voor de Ziggo kaart?
  4. Hoe kan ik alle Ziggo kanalen bekijken op de VUplusUno4kSE (en bij voorkeur ook opnemen)? Ik gebruik een oude Ziggo/UPC/Casema kaart die het voorheen goed deed op een Humax 5200 box (die inmiddels defect is en niet herstelbaar) en open PLI software. Alle kanalen worden herkend, inclusief de naam van de uitzending op dat moment (waarschijnlijk gaat dit deel van de informatie over de internet aansluiting), maar alleen bij de FTA kanalen heb ik daadwerkelijk een beeld...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...