Ga naar inhoud


zchippertje

Aspirant lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door zchippertje

  1. Ik heb M7 MZ-102 besteld, met geïntegreerde smartcard besteld. deze kan ook opnemen, op externe harde schijf, en programma terugkijken enz.
  2. Ik heb ze gekocht bij **** , en de helpdesk, van **** snapte het volgens mij ook niet helemaal. Daar gaan we dus niet meer winkelen. Maar heb het al anders opgelost. Heb 2 andere bij Canal digitaal besteld. Ben ik in 1 x klaar.
  3. Ik heb, naar instructie van de leverancier, openpli-8, release-vipercomhdd-2022 moeten installeren. Dus gedownload, gekopieerd naar usb stick, receiver even stroomloos, usb achter ingeplugd, stroom aan, nou weet ik niet of de receiver de stick herkent en automatisch, update. Hierna openATV_softcam_feedv9.0-mySATBOX.TV moeten downloaden. wederom gedaan, hierna kon ik onder applicaties in de download lijst, softcams vinden en oscam downloaden. (de map softcams stond niet standaard in de receiver) Ik weet niet waar ik kan zien of openpli geinstalleerd en actief is, of hoe ik dat moet activeren. ik de indruk dat de helpdesk van de leverancier, ook niet weet waar ze over praten.
  4. Goedenavond allen, Ik heb onlangs 2 Amiko Viper 4k, gekocht, alles aangesloten, juiste satellieten gekozen (Astra 1 en 3), de kanaallijst is keurig gesorteerd. Nu heb ik wel signaal, maar geen beeld en geluid. De radio zenders en de zender bvn doen het gewoon. de Leverancier om hulp gevraagd, en ik heb softcams (oscam) moeten downloaden, maar nog steeds geen beeld en geluid, ik ga er vanuit dat ik het goed gedaan heb. Is er iemand die de oplossing heeft. Met vriendelijke groet, een tegen zware frustratie aanzittende zchippertje.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...