Ga naar inhoud


bartos

Lid
  • Items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bartos

  1. Of t echt werkt betwijfel ik…ik kan t nu niet uittesten. Ik heb zelf te weinig ervaring met azimuths e.d. Wel staan er in de avtex een aantal sat’s voorgeprogrammeerd die niet in de oyster staan. Dus valt t wel te proberen (dus zoeken vanuit de app, tot er signaal verschijnt) De schotel laat zich prima besturen door de app, als je dat bedoelt.
  2. Ja nee, het hele topic gaat erover dat Oyster nogal gelimiteerd lijkt door een lijst voorgeprogrammeerd satellieten. Even doorspitten, en die limitatie kan toch omzijld worden. Toch logisch dat hier te plaatsen? Ik bedoel het lijkt me nogal omslachtig, maar het vermelden waard.
  3. Het kan ook vanuit de app zelfs. Het staat niet in de meegeleverde handleiding. Maar kan dus wel.
  4. Toch (helaas) een toevoeging. Niet ingestelde satellieten kunnen wel handmatig toegevoegd worden:
  5. maar heb helaas niet de Oyster V, Oyster 85 cm gewoon, zeg maar. Ik klim wel n keer op de camper …
  6. Na Grosartig, schon in 2016 dasselbe stomme lijstje van 20😂😂😂
  7. Haha het ging hier gisteravond nog even door zie ik. Nogmaals dank voor alle adviezen. Deze oyster gebruik ik voor canaal digitaal en bbc, iTV etc. Als ik perse the universe wil afscannen zal ik toch iets anders moeten aanschaffen. Voorlopig voldoet hij. Super handig dat Disceq, want handmatig een schotel richten lijkt me nog lastiger.
  8. Ah duidelijk, nog meer informatie, thanks!
  9. Het zijn er 20. Zie hierboven, is de enigma superieur in het vangen van zenders uit deze 20? Ik bedoel niet of de enigma een mooier display heeft, maar of hij beter of preciezer de transponders naloopt. ?
  10. Het zijn er 20, maar kun je met de enigma meer zenders uit die 20 satellieten halen? Denk van niet…
  11. Sorry, Ik bedoelde de Vu+ UNO4K SE (second edition). Zeg je nou dat mijn Oyster daardoor bestuurd wordt of niet? bij voorbaat dank. wat ik nu begrijp is dat het samengaat maar geen voordeel in satelliet bereik, noch aantal te bekijken kanalen zal opleveren. ik heb t niet over wel of geen 4K, en ook niet over mijn balcon 😆😆😆
  12. Dan is t niet de moeite waard. De avtex tv voldoet ook. Nu vraag ik me weer af wat voor schotel zich dan wel door Vu+ Duo 4K SE laat besturen. Nu ja, er zijn grotere problemen in de wereld.
  13. Wordt het ook. Maar gaat dit dan meer zenders opleveren? Zoals gezegd, het aantal satellieten (20) staat voorgeprogrammeerd.
  14. Dit is precies die ik dus heb: Oyster V3 HD Single, vol automatische schotel 85 cm. (tv-voor-camper.nl) Ook hier weer: • Alle gangbare digitale en analoge receivers zijn geschikt voor het zoeken van een satelliet (Europa). Zelfs in tv-toestellen geïntegreerde receivers alsmede specifieke digitale boxen van de aanbieder kunnen worden gebruikt!
  15. Ok die vragen ga ik dan ook eens lezen. Want wat zowel de fabrikant van Oyster als van het Enigma apparaat meldt lijkt niet te kloppen als ik het forum mag geloven.
  16. En dit staat notabene in de info van mijn schotel: Satellietontvangst met de Oyster Vision biedt kwaliteit en bedieningsgemak, zoals u die thuis gewend bent. De Oyster Vision is te combineren met een satelliet ontvanger naar keuze. Voor centraal west en zuid europa volstaat de 85cm uitvoering. De besturingseenheid wordt gemonteerd in de camper of caravan en zorgt ervoor dat de schotel met een druk op de knop op de juiste satelliet wordt uitgericht. Aan de hand van het verlichte alfanumerieke display met nederlandstalige menu,s zijn alle commando,s eenvoudig in te voeren Het platte bedieningspaneel kan op elke plek in de camper of caravan geplaatst worden. U kunt dit zelf bepalen. De Oyster zal automatisch snel de juiste satelliet zoeken. De volgende keer zal de schotel onthouden waar u was. Hij zal de satelliet daarom de volgende keer nog sneller vinden. Kan in combinatie met elke ontvanger gebruikt worden. Automatisch richten. Klaar binnen 60 seconden. Ingeklapt 22cm hoog. Gewicht 14 kilogram. Simpele bediening. Werkt op 12/24 volt. Een nieuw concept in automatische satelliet ontvangst
  17. ook verwarrend dit (reclame bij die ontvanger): "De nieuwe VU+ UNO 4K-UHD SE Satelliet Ontvanger, de nieuwste 4k/UHD ontvanger van VU+. Deze nieuwe ontvanger heeft een aantal toevoegingen gekregen op zijn kleinere broertje zoals het hebben van een eigen frontdisplay met beeldmogelijkheid, een interne harde schijf en een HDMI ingang. Daarnaast is hij ook geschikt voor in de camper of caravan aangezien hij ook voorzien is van een 12 volt aansluiting. Kortom, de beste ontvanger in zijn soort die ook nog eens mee op vakantie kan! Opstarten doet deze in minder dan 30sec en deze is inmiddels zo snel dat er bijna geen vertragingen meer zijn wanneer u de ontvanger bediend, zelfs niet wanneer u opneemt"
  18. Het was n suggestie van John van Dreumel, met een switch ertussen.
  19. De vraag is dus of Vu+ UNO4K SE (second edition) gaat werken met een automatische schotel op een camper. Ik vrees dat het antwoord nee is.
  20. Een multifeed schoteltje. Dus op een statief naast de camper, nee op een soort tegel 😅ingewikkeld. Die Oyster zit wel gigantisch gemonteerd op en (ik weet niet hoe) in de camper. Als de motor start klapt hij automatisch in. Nee het zou een extra schoteltje worden (als die scanner NIET werkt met de Oyster, maar dat is me toch niet helemaal duidelijk) thanks anyway voor al uw support! Heel veel zenders IN de camper !
  21. Dus dit apparaat sluit je aan op een PC. Netuurlijk! Maar dit apparaat is duurder..gaat het ook werken met mijn Oyster 85?
  22. Bij aanschaf van iets dergelijks en dan de coax daarop aansluiten. Waarom een tv zonder extra opties? Ik heb de meest simpele uitvoering van de avtex tv. Ik kan hem op proef aanschaffen en tijdelijk omzetten toch ook? Maar ik vraag me wel af hoe die dan met de command unit gaat communiceren. Heb je nog iets meer details?
  23. @ceesv nee, hij ging steeds trager reageren en toen brandde er iets door
×
×
  • Nieuwe aanmaken...