Ga naar inhoud


segroeg

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

segroeg's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Ik wou enkel bevestigen dat de ultimo uit actieve dienst genomen is en ik heb mij niet gerealiseerd heb dat de rest als reclame dient, waarvoor sorry.
  2. Ik ben nu wel degelijk aan het uitkijken naar een nieuwe en ik zou graag iets meer te weten komen over: DM900RC20 S2XMS . Heeft iemand ondervinding met dit toestel.
  3. Ik ben gisteren naar een andere ontvanger gaan uitkijken, maar ik werd aangemaand om eerst iets anders te doen. De uitbater raadde mij aan om eerst een "totale scratch" van de ontvanger te doen, maagdelijke toestand en van daaruit te opnieuw te installeren. ik heb de ontvanger daar achter gelaten... Vandaag is de winkel gesloten, morgen wordt er aan gewerkt. Ik laat zeker nog iets weten.
  4. Raar, maar waar, gisteravond van het ene moment op het andere, alweer dezelfde klank problemen. Vandaag wordt de ontvanger definitief buiten gebruik gesteld. Ander en beter.
  5. Het is moeilijk maar het is de realiteit. Mijn duim is niet dik genoeg om het er uit te zuigen.
  6. De ontvanger en de tv zijn steeds verbonden geweest met een Monster Black platinum Ultimate High Speed HDMI. Ik had op een bepaald moment en probleem met de instellingen van de ontvanger, n.L. er was een deel van de A/V instellingen verdwenen. De gegevens die betrekking hebben op klank zijn verdwenen. Dus moest ik die proberen terug te vinden. Daarom heb ik de TV en de ontvanger vanaf 0 herstart (fabrieksinstellingen) OPENPLI9 herladen. Maar dat veranderde niets aan die instellingen die verdwenen zijn. Hoe kan ik de instellingen terug completeren? Maar de klank is er terug zoals het hoort, met 25 à 30 is die nu ingesteld. Maar er is een nieuw iets: namelijk dat er slechts één van de twee AB-s nodig is om de beide toestellen te beheren. Daardoor kan ik niet zien hoe hoog de ontvanger is ingesteld, wel de tv. Dat zou ik graag terugzien, Mijn gezaag is bijna gedaan, hoop ik. Het is een moeilijke bevalling geweest. Bedankt voor jullie bereidwillige medewerking. Nu nog de instelling voor de reclame aanpassen en ook dat wordt een opdracht...
  7. Nog even zeggen dat mijn geluid blijkbaar in orde is maat toch nog iets anders dat ik morgen ga vertellen. Het is zo dat mijn geluid op 30 staat Dus...
  8. Ik gebruik OPENPLI, Even A/V instellingen bekijken voor HDMI. Voor wat het waard is??? HDMI kleurruimte EDIT(auto) HDMI kleurdiepte auto Automatisch volume HDMI 3D surround HDMI 3D surround luidsprekerpositie Centreer
  9. Dat plaatje willen we ook van @segroeg zien... gewoon een screenshot in het webinterface van de receiver maken. Basics Ik ben dat ergens tegen gekomen en ook voor alle zenders hetzelfde gezet, want vooral de nederlandse zenders waren nogal luid. Ik weet niet hoe ik zoiets klaar moet spelen.
  10. Om geen misverstand te hebben: De AB van de ontvanger staat minstens 1 lijntje in oranje en de ab van de tv staat op 80. Ik mag dan ook schrijven dat ze allebei heel hoog ingezet zijn. Nu nog dit. De kracht van een ketting is de kracht van de zwakste schakel, toch. Ik heb eens gaan kijken en morgen ga ik aan nieuwe hdmi kabel halen en direct een MONSTER HDMI BLACK PLATINUM 1.5M. Je kan nooit weten dat mijn kabel reeds van de ouderdom weet. Ik laat iets weten.
  11. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan. Waar vind ik dat en kan dat selectief?
  12. Ik heb gedaan wat gevraagd werd en ik kan alweer tv kijken, maar de klank is nog steeds hoog ingesteld. Ik wil jullie met deze bedanken voor de geleverde teksten, je moet het maar doen, waarvoor dank. Maar ik ben er nog niet Goed weekend en tot de volgende.
  13. Eureka...ik heb weer beeld en geluid. MAAR...niet zoals ik het graag wil, nog steeds heel hoge instellingen. HDMI4 ARC Digitaal geluid UIT eARC uit
  14. Dit heb ik gevonden: HDMI . Bij hetaansluiten van de HDMI-kabel moeten het product alle externe apparaten uitgeschakeld en losgekoppeld zijn. . 0ndersteunde HDMI-audio-indeling : DIS (44,1 kHz, 48 kH2,88,2 kHz, 96 kHz), DÍ5 HD (44,1 kHz, 48 kHz, 88,2 kHz ,96kïz,176,4kïz,197k{z) ' True HD (48 kHz), Dolby Digital / Dolby Digital Plus (32 kHz, 44,1 kHz, 48 kHd, PtM (32 kHz, 44,1 kHz,48 kHz, 96 kHz, '192 kHz) (Afhankelijk van het model) . g- ( )-tBeeldl *lAanvullendeinstellingen] .- IHDMI ULTRA HD Deep (olourl - Aan : 0ndersteunt 4X bij 50/60 Hz (4:4:4, 4:2:2 en 4:2:0) - Uit :0nderteunt4( bii 50/60 Hz8 bit (4:2:0) Als het apparaat dat verbonden is met lngang ook ULTRA HD Deep [0l0ur ondersteunt, kan uw aÍbeelding helderder zijn. Maar als het àpparaat dit niet 0ndersteunt, werh het mogelijk niet cone(t. Srhakel in dat geval de inÍelling IHDMI ULTRA HD Deep tolourJ van de tv uit... HDMI ULTRA HD Deep colour is niet actief. HDMI4 ARC Digitaal geluid UIT eARC uit Ik ben op zoek gegaan naar die HDMI aansluitmogelijkheden en ja ik heb er 3 gevonden +1. En die 1 daar was en is mijn tv aangesloten. Dat is ARC aansluiting. Ondertussen heb ik al zoveel gezocht en geprobeerd dat er geen communicatie meer is tussen tv en ontvanger.
  15. TV= oled 55E9PLA Ultimo4K. HDMI EDID is uit. Grootte van de stappen waarmee volume wijzigt 5 AC3 veranderd naar passstrough AAC veranderd naar passstrough Multichannel PCM is aan Algehele AC3 vertraging 0 Algehele PCM vertraging 0 Activeerbleutooth AUDIO UIT Automatisch volume UIT 3Dsurround UIT Blijkbaar is er enkel HDMI IN Met deze wijzigingen staat volume op tv 80 (IS heel hoog, vind ik) ontvanger EEN oranje streepje Ben ik volledig geweest...is nogal latijn voor mij...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...