Ga naar inhoud


RickHunter

Aspirant lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

RickHunter's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  1. Bij welke feed zit de EPG dan? En... je hebt hier de URL example.com... moet hier niet een URL van reytec of iets waar een EPG bron op aanwezig is, benoemd worden?
  2. Voor wie het nog niet wist. Via een omweg is het nog steeds mogelijk om een F1tv jaar abonnement af te sluiten. Je hebt hiervoor wel een ios device nodig. Koop het goedkoopste maan abonnement en deze betaal je via je icloud. Daarna kun je op je telefoon het jaar ( annual) abonnement aanschaffen over je net gekochte maand abonnement heen. Je maand abonnement wordt gecrediteerd en je hebt dan een jaar abonnement van 95,- euro.
  3. Ik heb zojuist gemerkt dat een Jaar abonnement via F1 TV Pro niet meer te koop is in Nederland. 🫣 Verder hebben ze op de website om een abonnement af te sluiten een VPN detectie aangezet.. Het lijkt er dus sterk op dat ze Viaplay behoorlijk aan het helpen zijn. Kijkend via de F1 bril: Verder kun je bij Viaplay nu 20% korting krijgen (per maand), maar ergens in Maart zou de prijs met 2 euro per maand omhoog gaan.. Dus feitelijk is Viaplay bij een keer zo duur als F1 Pro TV als je deze 1 maart a.s. zou aanschaffen en 2 december zou opzeggen.. Dan kun je een heel jaar voor iets van 95 euro kijken. Via Viaplay zal dit rond de 175,- euro gaan kosten voor 1 jaar.
  4. RickHunter

    Vu+ Ultimo 4K

    Ik heb je een PM gestuurd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...