Ga naar inhoud


PeterSat67

Lid
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

PeterSat67's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Ik neem de adviezen van Crazy Sat zeker aan. Ik ben jullie allen dankbaar voor de tips. Heb daarom de nu ook de aandacht op EBSpro gevestigd. Dat vervolg in het feedhunter deel van het forum.
  2. @Plepkeshenkie Dit hoort nu inderdaad thuis bij het feedhunters deel. Blindscan 2 instelling?
  3. @Crazy Satje tips opgevolgd. Blindscan via EBSpro duurt wel heel erg lang… 30 tot 40 minuten over 1 satelliet. Zeker in vergelijking met de Enigma2.
  4. Die tip ga ik zeker overnemen. Ik ga me verdiepen in TBS icm EBS pro en DVBdream. Wat is het voordeel tov een Enigma2 ontvanger?
  5. Ik heb ook een EBSpro compatibele ontvanger. Hier heb ik echter nog niets mee gedaan. Ik probeer nu als eerste een goede werkwijze te vinden voor het feed hunten. Ik zou dus feeds willen opslaan, maar kan geen optie vinden om de feeds die er nu in staan te verwijderen. Behalve handmatig een voor een. Dat is geen doen…. Via EBSpro importeer je transponders, maar geen feeds? Wat is dan de meerwaarde van een blindscan in de ontvanger zelf? Verder stoei ik nog met BISS dat nog niet lukt. Ik kijk overigens op een laptop. Voor nog geen €15 een HDMI naar USB adapter besteld en het resultaat is een storingsvrij beeld op de laptop. Ook heb ik gemerkt dat het terugzetten naar de fabrieksinstellingen geen bestanden wist die je via telnet hebt toegevoegd. Een ‘echte’ fabrieksreset heb ik nog niet gevonden. Dus uitkijken met bestanden of installeren via telnet. Ik gebruik nu OpenPli. OpenATV vertaald niet alle menu’s. Deels blijft het in het Duits. Ik heb geen opties in OpenATV gezien die ik nu mis. Tot zo ver mijn ervaringen (en vragen) tot nu toe. Dank jullie voor de tips. Dat heeft me als ‘newbie’ al goed geholpen.
  6. Inmiddels de ontvanger weer wat verder onder de knie. Ik mis echter 2 opties (OpenPli). 1. Handmatig ingeven van een frequentie. Bijvoorbeeld een stream die hier vermeld staat bij feedhunten. 2. Ik zou een lijst willen aanmaken met favorieten. Deze is bij mij echter al behoorlijk gevuld (waarschijnlijk door de lijst Hans). Hoe kan ik deze wissen? Iedere regel handmatig wissen is niet te doen.
  7. Iedere zender die ik selecteer in OpenWebif opent zich in een nieuw venster. Het zou handig zijn als het zappen in hetzelfde VLC venster gebeurt. Dat voorkomt het dat er veel vensters open zijn die steeds handmatig gesloten moeten worden. Dat maakt het een stuk gebruiksvriendelijker. Ik heb die optie niet gevonden. Iemand die dit wel is gelukt?
  8. @Satfeeds-DX Weergave van Alforat HD2 is inmiddels gelukt via VLC player. Ik ben echter onhandig aan het zappen via de tv, streams openen via OpenWebif en iedere stream weer handmatig aan het afsluiten in VLC. Heel bewerkelijk Hebben jullie een methode die handiger is?
  9. Ik zie ook op buitenlandse fora dat het mogelijk is om met de ontvanger rechtstreeks 4:2:2 te kijken. Dmv putty en een telnet sessie. Dit zal ik komende dagen eens gaan proberen. tenzij iemand al weet of dit wel / niet werkt.
  10. Is er een stream die continu 4:2:2 uitzendt? Ik wil kijken of ik dergelijke streams kan bekijken.
  11. In beide gevallen is er wel geluid aanwezig?
  12. @Alex1970 4:2:2 ga ik uitproberen. Hoe herken ik een 4:2:2 of BISS uitzending? Kun je dat ergens zien?
  13. Dank je! OpenPli heb ik nu grotendeels onder de knie. Nu begint de echte uitdaging….. Er zijn meer feeds dan hetgeen ik nu ontvang met een blindscan. O.a. 4:2:2 kan ik niet zien. Maar ook BISS Als iemand de info / kennis wil delen zou ik dat enorm waarderen. Ik vraag uiteraard niet om keys.
  14. Ik heb dit topic doorgelezen. Het is in 2013 gestart. In de zoektocht zie ik verschillende programma's voorbijkomen. DVBDream, EBSPro, ProgDVB, SmartDVB, Crazyscan. Een deel is verouderd, waaronder ook DVBDream dat hier genoemd wordt. Enkele van deze programma's al geprobeerd, maar zit nog niet op het goede pad. Wat is een goede start met de kennis en software van nu?
  15. Dank jullie voor de info! Vraag 1 is beantwoord. Vraag 2 nog niet helemaal, de link (met uiteraard mijn eigen SF808 IP adres) werkt niet (invalid service, timeout reading pmt). Vraag 3 BISS mag hier niet uitgelegd worden neem ik aan? Vraag 4 wat heeft de voorkeur op de PC? VLC of Kodi? Wat is de toegevoegde waarde van de Kodi add-on? Vraag 5, 6 en 7 zijn beantwoord. Hopelijk kunnen jullie mij een beetje wegwijs maken met de openstaande vragen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...