Ga naar inhoud


onderdeel

Lid
  • Items

    0
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

onderdeel's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  1. Hallo Bedankt ook dat heb ik gedaan en op deze site heb ik ook goede ervaringen hier zitten toch een hoop goede techneuten die mij vaak geholpen hebben.
  2. Mensen nog een fijne Kerst en een goed Nieuwjaar straks. Nadat ik goed ben geholpen voor een kanalenkiezer/druktoetseenheid voor mn Philips X25K123 een mooie K6. Is nu dat allemaal weer werkt gebleken dat mn Lijntrafo eruit ligt,nadat ik de KTV voorzichtig met een variac tot 220 volt regelde was mn geluid aanwezig en nadat ik wat aan de kanaalkiezer draaide dat het wel werkte,maar na een paar minuten hoorde ik gesis en kwam er rook uit de hoogspannings kooi. Nadat ik de buitenste plaat eraf had gehaald zag ik de oorzaak,zie de foto,s. Nu ben ik op zoek naar een goede vervanger maar ik kan niet echt aan de docu zien welke ik moet hebben. Welke moet ik hebben en zijn er nog andere dingen die ik moet doen na het vervangen van de trafo,bv nieuwe buizen in de kooi? En wie kan me helpen tegen uiteraard een vergoeding of iemand die nog iets zoekt van een TX 701,TX400,of iets van een VCR N1500/N1700. Alvast bedankt en alsnog fijne feestdagen en nog veel knutsel tijd. Van een andere site kreeg ik de melding dat de topspoel gescheurd was,dus ik weet nu hoe het heet.
  3. Bedankt voor de kanaalkiezer ga hem met deze in elkaar zetten,en ook sat for all bedankt dat het via deze site gelukt is. Mvg MJ
  4. Hallo Mooi daar zal ik zeker wel iets mee kunnen doen ja. Laat u me maar weten wat u er voor wilt hebben aub dan komt het goed. MJ
  5. Dat weet ik maar de eenheid kan apart er vanaf gehaald worden en dan is het toch een druktoets eenheid?
  6. Beste Dat weet ik maar ik bezit diversen oude patroon generators,en ik bezit een tx 400 waar iets voor gemaakt is zodat ik een dvd kan afspelen en ik ben met een vcr N1500 bezig en deze komt er ook op te spelen,dus dat ga ik wel redden.Daarnaast bezit ik nog veel N1500 en N1700 video,s,lijkt me mooi als ik beide werkend krijgt.Bedankt voor uw inzet en ideeen.
  7. Gezocht een druktoets eenheid voor een Philips K6,het type van de tv is X25K123. De eenheid is onherstelbaar voor mij .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...